Αυτό που λες sea-mol, το έψαχνα από χθες. Τώρα που του δίνω την παστούλα και τα διαλύω το κατάλαβα. Δεν ξέρω αν είναι λόγω της πάστας που είναι μαλακά, αλλά μέχρι τώρα νόμιζα ότι το μαλακό είναι και καλό. Διάβασα ότι πρέπει να είναι σφιχτά για να ασκούν πίεση στους αδένες και να αδειάζουν. Δεν έχω διαλύσει όλα τα κακά του, αλλά μόνο 1-2 φορές πέτυχα σφιχτά. Ίσως φταίει η διατροφή και το έχουμε τρελάνει στην αντιβίωση;
Η Royal Canin που τρώει τώρα είναι αυτή:
Pediatric Junior Small Dog - Royal Canin
Μήπως φταίει που έχει σαν πρώτο συστατικό το καλαμπόκι; Διαβάζω ότι δε χωνεύεται και ένα σωρό αρνητικά. Και εγώ ξέρω πως το καλαμπόκι είναι για τις κότες, αλλά από τη μια τα καταντήσαμε παμφάγα τα σκυλιά, από την άλλη όλοι οι κτηνίατροι μου λένε "Royal Canin, πολύ καλή επιλογή".
Μήπως να το γύριζα σ'αυτή τη Royal;
Mini Junior NEW - Royal Canin
Μου φαίνονται πιο σκυλίσια τα πρώτα συστατικά. Ξέρει κανείς τη διαφορά των Pediatric από τις απλές;
Τέλος πάντων εγώ θα ξαναγοράσω ένα τσουβαλάκι από αυτή που είχε γιατί μόλις μας τέλειωσε και θα προσπαθήσω να βρω καμιά άλλη που να μη βασίζεται τόσο σε δημητριακά και θα κάνω σιγά-σιγά τη μετάβαση. Φαίνεται να την αγαπάει τη RC και δε θέλω να του αναστατώσω το στομάχι. (Αν και δε φαίνεται να υπάρχει κάτι που ΔΕ θα έτρωγε με λαιμαργία).