εχετε υποψιν σας καποιο καλο βιβλιο που να αφορά την εκπαίδευση του σκύλου?
στην αγορα κυκλοφορουν πολλα...
θεωρείτε εσεις καποιο ως το αρτιότερο?
στην αγορα κυκλοφορουν πολλα...
θεωρείτε εσεις καποιο ως το αρτιότερο?
καλημερααααNemo said:Καλημέρω gvgv,
Στα Ελληνικά, πιστεύω πως το: Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ και το ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ! της Γκουεν ΜΠΕΙΛΥ είναι πολύ καλά βιβλία.
Από κτηνιατρικά έχω το Dog Owner's Home Veterinary Handbook των James M.Giffin και Liisa D. Carlson, το οποίο είναι αρκετά καλό. Πολύ καλό πρέπει να είναι το Merck Veterinary Manual κρίνοντας απ' την on-line έκδοση του(Merck). Γενικά πάντως για κτηνιατρικά θέματα προτιμώ να ψάχνω στο ιντερνετ.gwgw said:εγω αυτο το καιρο ψαχνομαι σε βιβλια, οχι μονο εκπαιδευσης αλλα και υγειας των σκυλων, πχ παθολογιας ή δερματολογιας.. (επισης αν εχετε να προτεινετε καποιο, θα το ηθελα..)
Skylos said:Από κτηνιατρικά έχω το Dog Owner's Home Veterinary Handbook των James M.Giffin και Liisa D. Carlson, το οποίο είναι αρκετά καλό. Πολύ καλό πρέπει να είναι το Merck Veterinary Manual κρίνοντας απ' την on-line έκδοση του(Merck). Γενικά πάντως για κτηνιατρικά θέματα προτιμώ να ψάχνω στο ιντερνετ.
τι ειναι το clicker....? :roll:rational K-9 said:Τέλος, σχετικά με το άνοιγμα του φωτός, όντως και εγώ στο σκύλο μου το έμαθα με clicker και δούλεψε!!!
Στα ελληνικά δεν έχω κανένα υπόψην μου δυστυχώς.gwgw said:αυτο το merk fainetai poly kalo..
κανενα γραμενο στα ελληνικα ??
Καλημέρα!gwgw said:τι ειναι το clicker....? :roll:rational K-9 said:Τέλος, σχετικά με το άνοιγμα του φωτός, όντως και εγώ στο σκύλο μου το έμαθα με clicker και δούλεψε!!!