Λάϊλα και γηρατειά

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
όχι η κοιλιά δεν ειναι τουμπανιασμένη. αντιθέτως την βλέπω να έχει μπει και λίγο μέσα. την ψηλαφίζω και δεν δείχνει να πονάει...
Θα παρατηρήσω τα ούρα λίγο καλύτερα τώρα που θα την πάω έξω.

Νερό δεν πίνει πολύ ούτε και τρώει. Απλά διάβασα τα συμπτώματα και μερικά οδηγούν εκεί.

το σημαντικότερο είναι το εξής : Η αδυναμία αυτή ξεκίνησε όταν σταμάτησα την αντιβίωση.Μήπως τα ψηλά λευκά ήταν αιτία πυομήτρας και με την αντιβίωση την αναστείλαμε λίγο...

Πήρα την γιατρό και άφησα μύνημα στο κινητό.Θα πάρω και αύριο άδεια από την δουλειά για να την πάω το πρωί. Επίσης την δίνω τώρα και ένα χάπι αντιβίωσης μήπως την κρατήσει λίγο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.943
20.356
Αν η γιατρός ζητήσει να κάνετε εξετάσεις αίματος, πες της ότι θα είναι άχρηστες, αφού της έδωσες χάπι ε; Μην τις κάνετε τσάμπα.

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Μίλησα με την γιατρό και θα την πάω από εκεί το πρωί για να κάνουμε υπέρηχο.
(όλα τα επείγοντα γίνονται αργίες μεσάνυχτα....:mad:)

Την πήγα τώρα κάτω αγκαλιά.δεν μπορούσε να σταθεί. τα ούρα της καθαρά ανοικτοκίτρινα.
Τώρα που την έβαλα στο κρεβατάκι παρατηρώ και λίγο άοσμο κολλώδες διάφανες υγρό στα γεννητικά όργανα...

Με το ντοκτορά που απέκτησα στην κτηνιατρική τις τελευταίες ώρες απο το διάβασμα μάλλον πυομήτρα ανοικτού τύπου :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να προλάβετε την γιαγιούλα. Ευτυχώς που βρέθηκες στον δρόμο της!

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Δυστυχώς άσχημα τα νέα..
Στον υπέρηχο δεν φάνηκε πρόβλημα στην μήτρα οπότε η πυομυτρα αποκλείστηκε.
Φάνηκε όμως κάτι σαν όγκος στο συκώτι ή κάπου εκεί μέσα.
Το δέρμα της μέσα στο στόμα είναι κατασπρο που σημαίνει αναιμία.

Ίσως χρόνια ερλιχιωση ισως όγκος που έσπασε.
Πήραμε αίμα και κάναμε ένεση κορτιζονης και κάτι ακόμα. Η γιατρός μου είπε ότι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση(ετοιμοθάνατη) και ότι να την ανοίγουμε να ψάχνουμε όγκους είναι δύσκολο στην κατάσταση της.
Θα δούμε τις εξετάσεις το απόγευμα και θα κρίνει εκείνη την στιγμή τι θα πράξουμε.

Μεσημεράκι έχουμε χοιρινό με συκωτάκια στον φούρνο.. Αν ειναι το τελευταίο να είναι καλό :(

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Όχι ρε γαμώτο....

Βάστα γερά, δώσε της μεγάλη αγκαλιά και όλα τα συκωτάκια της Πάτρας. Μεγάλο δώρο να παίρνει τόση αγάπη, το πιστεύω ακόμη ακράδαντα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Γμτ αυτά δεν ηθελα να ακουσω... δεν αντεχω να τριτώσει....

Μην σε παίρνει από κάτω, δεν θα ειναι το τελευταίο της γευμα, θα δεις!
Και μην υποτιμησεις όσα εκανες για τη γιαγιά! Πέρασε τόσες μέρες μεσα στο σπιτι, με ηρεμια και αγάπη. Αυτά ειναι ανεκτίμητα!

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Από την μία με στεναχωρει που ίσως κοιμηθεί στα χέρια μου αλλά από την άλλη ένα μήνα εδώ νομίζω τον χαρήκαμε όλοι :)

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Σας ευχαριστώ όλους για την ψυχολογική βοήθεια.. Βοηθάει και την γιαγιουλα να με βλέπει χαμογελαστό :)