Λάϊλα και γηρατειά

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.809
8.011
Όλα θα πάνε καλά με την γιαγιούλα, θα εχει πλάκα να γυρίσει στα παλιά της τα λημέρια ως celebrity :cool:

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Θα παρέχω πλήρη φωτογραφική κάλυψη...

Ταυτόχρονα θέλω ιδέες για να την κακομαθω λίγο το σαββατοκύριακο! :)

Powered by Nexus 4

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να την κακομάθεις? Το μόνο εύκολο, αλλά σου προτείνω να μην το παρακάνεις. Θα σε ταλαιπωρεί πολύ καιρό μετά διεκδικόντας τα...κακομαθήματα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.354
Μια ζεστή γωνιά στο σπίτι σου, με τις κουβερτούλες της, τα χάδια της και σούπερ φαγάκι, θα είναι ότι πολυτιμότερο γι'αυτήν. Δεν χρειάζεται περισσότερα.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Μια ζεστή γωνιά στο σπίτι σου, με τις κουβερτούλες της, τα χάδια της και σούπερ φαγάκι, θα είναι ότι πολυτιμότερο γι'αυτήν. Δεν χρειάζεται περισσότερα.
Ο τελευταιος σκυλος που χασαμε (στα 15μιση του) οταν εφτασε στα 14 ειχε αρχισε να εχει σημαδια καταπτωσης. Η μανα μου πιστεψε ακριβως αυτο που γραφεις: οτι οι συνθηκες στις οποιες ζουσε του επεσαν "βαριες" (εξωτερικος χωρος κλπ) κ τον πηρε στο σπιτι της στην Αθηνα, για να του προσφαιρει αυτο που λες:μια ζεστη γωνια, σουπερ φαγακι και πολυ ανθρωπινη επαφη.
Ο σκυλος μεσα σε ενα μηνα, αλλαξε τελειως..... δεν ετρωγε πολυ, δεν κουνιοταν πολυ..... φαινοταν διαφορετικος.
Αφου τον πηγε στον κτηνιατρο αρκετες φορες, χωρις ομως ο σκυλος να παρουσιαζει κατι ιδιαιτερο ο ιδιος της ειπε οτι εχει μεγαλωσει κ ειναι επομενο να ειναι ετσι.....
Αργησε να το δεχτει, αλλα μετα, "αναγκαστηκε" να τον επιστρεψει εδω, που ειχε ζησει ολη του την ζωη, γιατι δεν αντεχε να τον βλεπει μονιμως "λυπημενο"......
Αν κ δεν ειχε ολα αυτα που αναφερεις, μολις ξαναγυρισε εγινε ο σκυλος που ηταν παντα.....οσο μπορουσε βεβαια σε τετοια ηλικια.
Επαψε αμεσως να εχει αυτο το υφος της ..... "παραιτησης"
Εζησε ακομα 1,5χρονο αν κ νομιζαμε οτι θα μας "αφηνε" απο τοτε.....

Δεν ξερω τελικα ποιο ειναι το καλυτερο. Δεν ξερω αν ενας σκυλος οση περιποιηση κι αν του προσφαιρεις αν ειναι ευτυχισμενος με το να αλλαξει τοσο δραστικα τον τροπο ζωης του.....
Σιγουρα αν ο Θοδωρας την παει για λιγο στα παλια της λιμερια, θα μπορεσει να καταλαβει καλυτερα απο μας......

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Στα παλιά της λημέρια όμως δεν θα εχει την φροντίδα που χρειάζεται, και απο θεμα διατροφης, αντιβίωσης και από ιατρικη περιθαλψη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.354
H συγκεκριμένη σκυλίτσα, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και βρίσκεται σε κατάσταση θεραπείας και ανάρρωσης. Δεν την βαραίνουν μόνο τα γηρατειά. Χρειάζεται έτσι κι αλλιώς, ακόμη κι αν η ίδια δεν το κατανοεί, καθαρό και ζεστό χώρο και καλό φαγητό για να πάρει πρώτα παθολογικά τα πάνω της.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Δεν μιλαω στην φαση που ακομα πρεπει να αναρρωσει απο αυτο που παρουσιασε.
Σαφως κ πρεπει να βρισκεται κοντα σε καποιον κ ειναι τυχερη που εχει το Θοδωρα!
Μιλαω για το σημειο που λεει να ....."την κακομαθει" !!!!
Μην ξεχνατε οτι και η ψυχολογια του σκυλου ειναι εξ ισου σημαντικη με την υγεια του, γιατι οσο κι αν το παλευεις, αν κ ο σκυλος δεν το παλευει μαζι σου, δεν εχει ουσια.....

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Ήρθαμε να δούμε φίλους σήμερα... Και να κοιμηθούμε λίγο χωρίς άγχος στα πλακάκια που τόσα χρόνια κοιμομασταν :)

Θα γράψω μετά πιο πολλά

uploadfromtaptalk1389350240968.jpg

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Δεν θα σκεφτόμουν κάτι λιγότερο :)

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Στα παλιά της λημέρια όμως δεν θα εχει την φροντίδα που χρειάζεται, και απο θεμα διατροφης, αντιβίωσης και από ιατρικη περιθαλψη.
Γενικά δεν είχε νομίζω την φροντίδα που της χρειάζεται. Παλιότερα είχε πιο πολύ φαγητό , είχε κόσμο συνέχεια γύρω, είχε άλλα σκυλιά...Οι καιρόι άλλαξαν , ο κόσμος μειώθηκε , τα συσίτια χάθηκαν ..Τώρα ήταν ένα γέρικο σκυλάκι μόνο του και δεν μπορούσα να το αφήσω άλλο αυτό.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Γενικά δεν είχε νομίζω την φροντίδα που της χρειάζεται. Παλιότερα είχε πιο πολύ φαγητό , είχε κόσμο συνέχεια γύρω, είχε άλλα σκυλιά...Οι καιρόι άλλαξαν , ο κόσμος μειώθηκε , τα συσίτια χάθηκαν ..Τώρα ήταν ένα γέρικο σκυλάκι μόνο του και δεν μπορούσα να το αφήσω άλλο αυτό.
Και την 117 και την 116Π.Μ. τις ξέρω από αποψη αδέσποτων σκυλων...
Και απορώ κιόλας για το ότι εφτασε να γεράσει η "μικρη"

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
περιποιηση κι αν του προσφαιρεις αν ειναι ευτυχισμενος με το να αλλαξει τοσο δραστικα τον τροπο ζωης του.....
Σιγουρα αν ο Θοδωρας την παει για λιγο στα παλια της λιμερια, θα μπορεσει να καταλαβει καλυτερα απο μας......
Μακάρι να το ήξερα.Είναι ένα ερώτημα που θα με βασανίζει μια ζωή. Ζούσε μέσα στο κρύο , με μηδενική παρέα και φαγητό μια χάλια ξηρά αραιά και που..Παρόλα αυτά αν εξαιρέσεις το τρέμουλο της ήταν μια χαρά. Οι εξετάσεις που είχα κάνει 2 φορές ούτε λευκά ψηλά είχαν ούτε τίποτα!Την θυμάμαι ακόμα το φθινόπωρο να γαβγίζει και να κυνηγάει κανα αμάξι που πέρναγε έξω από το κτήριο μας.

Εδώ ένα μήνα δεν έχω χαρεί να την ακούσω να γαβγίσει.Να με κυνηγήσει με την ζωντάνια που είχε τότε. Κοντεύει να πεθάνει στα χέρια μου και δεν ξέρω αν εγώ τα έχω προκαλέσει αυτά.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν νιώθει πια βασίλισσα όπως ήταν σε αυτό το μίζερο μέρος που ζούσε;Βλέπει τον Αρη και λέει τι να με κάνουν εμένα την γριά; Καλύφθηκε με αυτά που έζησε ένα μήνα μαζί μου και νομίζει ότι χόρτασε την ζωή της;
ΠΟΛΥ δύσκολο να μπεις στο μυαλό ενός ζώου.Πραγματικά έχω σκάσει μόνο με την ιδέα ότι εγώ μπορεί να φταίω γι αυτή την κατάσταση.

Σήμερα στην δουλειά αφού χαιρετηθήκαμε με όλο τον κόσμο κάποια στιγμή οι περισσότεροι φύγαν και έμεινα εγώ με αυτή και της κάνω που θες να πάμε;(λες και ακούει..)
Εκείνη σηκώθηκε και πήγε στο μέρος που πάντα κοιμόταν , που πάντα της έβαζα το νεράκι της , που παρολο το τσιμεντένιο πάτωμα έκοβε το κρύο , που μας μέτραγε όλους ένα ένα ότι ήρθαμε όλοι..

Γελάει...και μένα αυτό με σκοτώνει γιατί εγώ την πήρα από εκει.... :(

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.956
7.532
Σταμάτα να σκέφτεσαι έτσι. Βασικά σταμάτα να παρασκέφτεσαι. Ας γίνουν τα απαραίτητα ιατρικά και αν σας παίρνει θα έχεις το χρόνο να καταλάβεις που προτιμά να μείνει. Κακό ψυχολογικά δεν πιστεύω ότι της κάνεις πάντως. Αλλιώς θα είχε παραιτηθεί ήδη.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
εσύ της ανεβασες τα λευκα? εσύ της φορτωσες τον ογκο?
Σταμάτα να σκεφτεσαι ετσι!!!
Αν ενας δικός σου άνθρωπος ειχε μάθει να ζει μόνος και ανεξάρτητος, αλλά εχει ανάγκη εντάτικής φροντίδας, τι θα εκανες? Θα τον αφηνες μόνο με μερικη φροντίδα για να μην του ζορίσεις την ψυχολογία, ή θα έκανες ό,τι περνάει από το χέρι σου για να τον φροντίσεις και να τον γιατρέψεις? Η καλοπέραση και η φροντίδα δεν εβλαψαν ποτε.... αντιθέτως ειναι πανισχυρα φάρμακα και σωματος και ψυχολογίας!

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
εσύ της ανεβασες τα λευκα? εσύ της φορτωσες τον ογκο?
τον όγκο τον είχε..νομίζω όμως ότι εγώ την πήρα την θέληση για να τον πολεμήσει..

Δεν έχετε άδικο ότι το μυαλό μου το παρακάνει στην σκέψη αλλά έχω ζήσει αυτό το ζωάκι 7 χρόνια στην δουλεία και 1 μήνα εδώ στο σπίτι μου . Δεν μπορώ να εξηγήσω την απότομη πτώση του. Περνάγαμε τέλεια μέχρι την προηγούμενη παρασκευή που τότε άρχισε να πέφτει. Μία μέρα πριν είχε τελειώσει και η αντιβίωση.Να σχετίζεται;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
η θέληση, εχει να κάνει και με τα κίνητρα για ζωή. Και το ότι ειναι σε σπιτι, με εναν παλαβο Αρη, τρώει σωστά κλπ ειναι για μένα κινητρο. Η κατάπτωση μπορεί σαφέστατα να οφειλεται στην διακοπη της αντιβίωσης...

Σταμάτα να υπεραναλύεις... τα σκυλιά ζουν στο παρόν, χωρις γιατι κλπ. Και ειναι από τα πιο ευπροσάρμοστα πλάσματα, όπως και από τα πιο οπορτουνιστικά!