Λούση, το αγαπημένο μου λουλουδάκι

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πολυ καλα τα νεα και πολυ χαιρομαι για σας!!
Το πιο δυσκολο τωρα ειναι μαλλον να μην την ταιζουν ολοι ασυστολα για να χασει οντος βαρος! Μεγαλο προβλημα, οταν εχεις ατομα στην οικογενεια που δεν θελουν η δεν μπορουν να καταλαβουν!

• Like
Reactions: Orilis and l.Kyveli

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ολα μια χαρά πηγαν!
Αντε, από δω και στο εξής διαιτα, και στριμωξε τους και πες τους να πέσει γενική δίαιτα και στους αλλους 2 μουργους!

• Like
Reactions: l.Kyveli

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
μπράβο ρε συ κυβέλη για τα νέα (και για την ενημέρωση επίσης)

μοίρασε στον κόσμο καρότα και αγγούρια και ασ' τους να την ταίζουν ελευθερα :p

......ασε τα καρότα καλύτερα, μόνο αγγουράκια:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ευχαριςτώ πολύ όλους σας.

Τώρα όσον αφορά τον βήχα ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι από την καρδιά της οπότε θα πρέπει να γίνει μια ακτινογραφία θώρακα.

Το περίεργο είναι ότι το κάνει εντελώς σποραδικά, μια φορά στις δυό μέρες δηλαδή κάνει ενα μπραφ σαν να της έχει σταθεί κάτι και μετά τέλος,

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Μπράβο!!! Πολύ καλά νέα :D Άντε άντε..πες της ότι πλησιάζει το καλοκαίρι και είναι και ευκαιρία να γίνει φιτ, να βγει μετά με το μπικίνι στην παραλία να κάψει καρδιές :p

• Like

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Orilis αν ήταν ανάστροφος πταρμός δεν θα ήταν βήχας και αν ήταν kennel cough δεν θα έβηχε αν 2-3 μέρες. Πάντως Κυβέλη το πιο πιθανό είναι να μην είναι κάτι αυτός ο βήχας.. :)

• Like

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλή δίαιτα στο κορίτσι, δέσε τα χέρια της μανουλας γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνουν.

• Like

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Τώρα όσον αφορά τον βήχα ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι από την καρδιά της οπότε θα πρέπει να γίνει μια ακτινογραφία θώρακα.

Το περίεργο είναι ότι το κάνει εντελώς σποραδικά, μια φορά στις δυό μέρες δηλαδή κάνει ενα μπραφ σαν να της έχει σταθεί κάτι και μετά τέλος,
Το ιδιο εκανε/κανει και η δικη μου Κυβελη, και τελικα δεν υπαρχει προβλημα με πνευμονες - τραχεια. Μαλλον ειναι ο εχμμμ...βηχας της μεγαλοκοπελας

• Like

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
L.Kyveli πώς είναι το κορίτσι σου;
Καλά είναι, δεν βήχει καθόλου, προσέχει την διατροφή της και συνεχίζει να μισεί τον Τζιμάκο όπως πάντα! Ευχαριστούμε πολύ! :)

Το ιδιο εκανε/κανει και η δικη μου Κυβελη, και τελικα δεν υπαρχει προβλημα με πνευμονες - τραχεια. Μαλλον ειναι ο εχμμμ...βηχας της μεγαλοκοπελας
Χαχαχαααα μην σε ακούσει να την αποκαλείς έτσι! Κάνει αίσθηση στα αρσενικά και τον έχει πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μακάρι να είχα να γράψω ευχάριστα για το κορίτσι μου.
Μακάρι όπως και πέρσι να ξεγέλαγε τον χάρο και φέτος και να συνέχιζε ακάθεκτη.
Δεν ήταν όμως γραφτό να πάρουμε άλλο ένα χρόνο αναβολή..Σήμερα, σε μία ψυχρή αίθουσα κλινικής είπαμε το τελευταίο αντίο..Έφυγε στην αίθουσα αναμονής, την ώρα που περιμέναμε την εξέταση της. Η δεκάλεπτη βόλτα με το αυτοκίνητο ώσπου να φτάσουμε στην κλινική ήταν αρκετή για να της προκαλέσει ανακοπή..
Δεν περπάτησε μέχρι το αυτοκίνητο..Σηκωτή την μεταφέραμε και την βάλαμε μέσα. Φτάσαμε γρήγορα και σηκωτή και πάλι την βάλαμε στην κλινική..Η αναμονή μεγαλύτερη από ότι νόμιζα. Είχαμε 4.30 ραντεβού, φτάσαμε εκεί 4.15 και περίμεναμε αρκετά..πήγα στην ρεσεψιόν και τους είπα ψιλοεκνευρισμένη ότι τους είχα ενημερώσει από το πρωί ότι ήταν επείγον περιστατικό και δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πολύ...η αναπνοή της, που από χθες ήταν "δύσκολη" είχε γίνει κοφτή και ξαφνικά είδα την γλώσσα της μπλε..το σκυλάκι μου δεν έπαιρνε οξυγόνο..ήρθε τρέχοντας επιτέλους ο γιατρός αλλά εμείς είχαμε ήδη δει ότι το σκυλάκι μου δεν ανέπνεε πια...την άρπαξε και τρέχοντας την πήγε σε δωμάτιο ανάνηψης..από ότι μας εξήγησε μετά προσπάθησε να την επαναφέρει 5 λεπτά, περισσότερο δεν προσπαθούν λόγω των εγκεφαλικών βλαβών που θα είχε η επίπτωση της μη οξυγόνωσης στον εγκέφαλο..
Είχε ασκήτη μας είπε, υγρό στους πνεύμονες, από την καρδιά..Έπαθε ανακοπή. Αύριο μεθαύριο θα "έφευγε" μας είπε αν δεν σοκαριζόταν από την βόλτα στο γιατρό.
Η Λούση προχθές ήταν καταπονημένη μεν, αλλά καλά..έτρωγε και κινιόταν κανονικά..οι βόλτες της ωστόσο μικρές και προβληματικές. Η υγεία της πολύ πιο επιβαρυμένη από ότι έδειχνε. Ένας δυνατός σκύλος, ένας μαχητής, που ξεπέρασε στα 14 της σοβαρή εγχείρηση στο συκώτι, που ζούσε χρόνια με βαριά φαρμακευτική αγωγή για την καρδιά της και που ήταν επιληπτική από μικρό σκυλάκι.

Εύχομαι το σκυλάκι μου να αντάμωσε αμέσως μόλις σταμάτησε η καρδούλα της την μαμά της σήμερα..Επτά χρόνια που ήταν χωριστά ήταν πολλά και ήρθε η ώρα να ξαναβρεθούν.
Την φίλησα , της έκλεισα τα ματάκια, της ευχήθηκα καλή αντάμωση και χαιρετισμούς σε όλους αυτούς που χάσαμε με το πέρασμα των χρόνων.
Αντίο Λούση μου, κανένα σκυλάκι ποτέ δεν θα βρεθεί τόσο καλό και τόσο όμορφο, τόσο ήρεμο και τόσο τρελό, τόσο έξυπνο και τόσο υπέροχο να πάρει την θέση σου, λυκάκι μου αγαπημένο..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.396
Μόλις είδα να ανανεώνεις το θέμα της, πάγωσα!

Είχε έρθει η ώρα της Μυρτώ και έφυγε στην αγκαλιά σας.
Δεν νομίζω ότι ένοιωσε στιγμή, φοβισμένη ή μόνη.
Ολη της την γεμάτη ζωούλα, την έζησε με πολύ αγάπη.
Ευλογημένη ψυχή!

Καλό σου ταξίδι, ομορφιά μου!

Μεγαλώνει η παρέα των δικών μας πλασμάτων, που φεύγουν για εκεί ψηλά :(

• Like
Reactions: l.Kyveli and LaCat

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.425
Μυρτώ μου

δεν ξέρω τι να γράψω είμαι και αρκετά ευσυγκίνητη σήμερα... σε νοιώθω και σε καταλαβαίνω όμως...

Δεν είχα την τύχη να την γνωρίσω αλλα μονο να σχεδιάσω την τόσο γαλήνια φυσιογνωμία της

καλο ταξίδι στο κοριτσάκι σας...

• Like