Ναι και εγώ λέω να το κάνω στην Ράνυ. Μάλιστα σκέφτομαι να της κόψω και εγώ την ουρά γιατί αποκτάει δύναμη, 86,000 κιλο Newton και βάλε μην σου πω. Ο κουταλιανός δεν θα κλάνει μια μπροστά στο σατανικό κοκόνι.
Επίσης λέω να της κόψω και λίγο από το στέρνο για να έχει πιο αεροδυναμικό σχήμα και να σκίζει τον αερα. Α!Και φυσικά θα την ξυρίσω για να είναι πιο μπρουτάλ.

Σταμάτα βρε!

χαχαχα
Λοιπον ας του απαντήσουμε με ηρεμία και ίσως καταλάβει κάτι που προφανώς αυτη τη στιγμή το θεωρει δεδομένο! Έτσι φαίνεται απο τις απαντησεις του.
Κοιτα, τόσα χρόνια γινόταν αυτο. Αυτο δε σημαίνει όμως ότι και οι εκτροφείς που πιθανόν το κάνανε αυτο, εφόσον επιτρεπόταν για να ειναι μορφολογικά σωστα τα σκυλιά, πως ήταν και ευχαριστημένοι με αυτο που κάνανε. Γενικά υπήρχε διάσταση απόψεων στο θέμα, αν πρέπει, τι πρέπει, γιατι δεν πρέπει.
Τώρα για να μην υπάρχει αυτο το αλλαλουμ με το κόψιμο ήρθε ενας νόμος για να δώσει τη λύση και λέει, "παιδες, ότι ξέρατε ξεχάστε το! Ερχομαι εγώ ο
Νομος και λέω ότι δε θα κόβεται ουρες, αυτια κ.λ.π. (δε λέω το "κ.λ.π") γιατι αποφασίζω ότι απαγορεύεται και είναι απάνθρωπο. Οπότε εσύ που ήθελες το σκυλάκι σου με κομμενη ουρά, τώρα σου απαγορεύεται και βασικά δε σκάς κιόλας γιατι έχει αποφασιστεί και απο την
FCI ότι σωστα μορφολογικά το Ροττ
δεν πρεπει να έχει κομμενη ουρα, και βάση νόμου
απορρίπτεται κιόλας. Αν σου φαινόταν όλο αυτο απάνθρωπο είσαι πολύ ευχαριστημένος και ανακουφισμένος που δε χρειαζεται να μπείς σε κόπο, χρημα για να κάνεις κάτι τόσο βάρβαρο.
Έτσι λέει έχουν τα πράγματα, και εσυ είσαι πλέον ευνόμων που ενημερώθηκες μας ευχαριστείς και πάμε για άλλα!