Μέγεθως κομμένης ουράς

Status
Κλειδωμένο θέμα

cisse1908

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2010
45
0
κανεις μεγα λαθος

το προτυπο rottweiler ειναι με ουρα και μαλιστα αναφερει και τη σωστη τοποθετηση αυτης στο σωμα του σκυλου καθως και το μηκος της

παλια εκοβαν ουρες για 2 λογους
ο ενας ηταν ,αν ειχαν λοιπον σκυλο με λαθος ουρα αλλα κατα αλλα ειχε σωστη μορφολογια ηταν πολυ ευκολο για αυτους για να μην αποκλειστει ο σκυλος και να λενε δεν βαριεσε και εκοβαν την ουρα
ο δευτερος λογος ηταν ο χαρακτηρας του σκυλου ,επειδη η ουρα δειχνει καποια στοιχεια ετσι λοιπον οταν ειχαν φοβηκα σκυλια αλλα με καλη μορφολογια δεν ηθελαν να φαινεται η ανασφαλεια του σκυλου αφου ειναι εκτος προτυπου αυτο και ετσι την εκοβαν

ομως οταν μιλαμε για σωστες επιλεκτικες αναπαραγωγες απο τις οποιες κραταμε σωστους καταλληλους γεννητορες για τη συνεχιση και καλυτερευση της φυλης ολα παιζουν ρολο

επισης για τα κουταβια αυτα που δεν ειναι καταλληλα και δεν προοριζονται αργοτερα αν ολα πανε κατ ευχην για αναπαραγωγη ειναι κριμα να τα υποβαλουμε σε ακρωτηριασμο ανεφ λογου και αιτιας

τωρα το αισθητικο κομματι της υποθεσης ειναι προσωπικο θεμα και κανεις λειτουργει βαση συνειδησης και ηθικης ,αν αργοτερα γινοταν της μοδας τα μοντελα παραδειγμα να βγαινουν στην πασαρελα με κομενα αυτια θα αφηνες την κορη σου ,την αδερφη σου να το κανει ? δεν θα ποναγαν με αναισθησια θα το εκαναν και σε καλο γιατρο

κανενας εκτροφεας δεν διαθετει κουταβια με κομενες ουρες εκτος και αν υπηρχει προβλημα υγειας που απαιτειται αυτος ο ακρωτηριασμος
Απο όσο γνω΄ρίζω υπάρχει το αμερικανικο πρότυπο στο οποίο η ουρά είναι κομμένη . Κάνω λάθος ? Αν ναι θα το παραδεχτώ , αλλά νομίζω πως έχω δίκιο .
Απο εκεί κα ιπέρα ναι μεν το εκτροφείο τα δίνει με μακριά ουρά αλλά είναι στην δική μου ευχέρεια αν αθα την κρατήσω και τελικά αποφάσισα πως είναι καλύτερα με κοντή οπότε και την έκοψα . Που είναι το πρείεργο ? Πρώτη φορά βλέπεις ροτ με κομμένη ουρά ? Ξαφνικά προσγειώθηκες στο ελλάντα και είδες ρότ με κομμένη ουρά ? Σόρι χωρίς παρεξήγηση αλλά απο μικρός όλα τα ρότ που έβλεπε είχαν κομμένη ουρά όπως και τα ντόμπερμαν και είναι πολύ πιο ωραία ( προσωπική άποψη )

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Κάπου είχαμε πει για τον homo anepideuctus mathiseos
όπως και κάπου είχαμε πει για τον σκύλο πεοεπιμυκηντη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
όπως και κάπου είχαμε πει για τον πεοεπιμυκηντη.
Εγώ τουλάχιστον το είπα διακριτικά. Εσύ το ξέκανες :D

cisse1908

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2010
45
0
ελάτε ρε παιδι'α μην χαλιόμαστε τώρα... Την ουρά την έκοψα τέλος... Τι να κάνω να την ξανακολλσω ?
Έχετε την άποψη σας ( η οποία δεν μουφαίνετε και πολύ σωστή αλλά τη σέβομαι ) και εχω την αποψη μου.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αγαπητή Krina,

Τουλάχιστον, να ξέρεις ότι δεν χάνεις το χρόνο σου.
Παρότι είχες άλλο σκοπό, γράφοντας το κείμενο, κάποια μέλη, όπως εγώ, μαθαίνουμε χρήσιμα πράγματα. Thanks:)

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Sofouli πιπέρι!!:)

Μάλλον εσύ προσγειώθηκες ανώμαλα στον πολιτισμο....κουράγιο τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Πανω απ'ολα βαζεις τη δική σου ματαιοδοξία και μαλιστα ακρωτηριάζοντας το σκυλο σου, αφου τον υποβάλεις σε αναισθησία.
αν εσυ βρίσκει αυτην την "αποψη" σωστη, ισως θα επρεπε να αναθεωρήσεις τον λόγο (λογους) που έχεις σκύλο.
Εγω αυτο αντιλαμβάνομαι ότι προσπαθουν να σου πουν.

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
χ0α0χ0αχ0α :D

Σόρι χωρίς παρεξήγηση αλλά απο μικρός όλα τα ρότ που έβλεπε είχαν κομμένη ουρά όπως και τα ντόμπερμαν και είναι πολύ πιο ωραία ( προσωπική άποψη )
επισης (προσωπικη αποψη) ειναι ωραιοι οι αντρες σαν τον Σακη Ρουβα.Να πατε ολοι να γινεται φετες λεμεεε κ μετα καντε κ τα σκυλακια σας προτυπο ομορφιας .

cisse1908

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2010
45
0
οκ θα την ξανακολλήσω... χαχαχα....

Με πείσατε οκ ας το κλείσουμε εδώ το θέμα. Που να ρωτήσω και τα υπόλοιπα τι έχει να γίνει ..

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Που τα είπατε αυτά βρε παιδιά και δεν τα είδα ???
Eδώ φάνια: http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?12014-%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%82/page2&highlight=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82

@cisse Τον σκύλο σου φίλε τον ρώτησες αν θέλει να του κόψεις την ουρά;;
Η μήπως είναι το παιχνίδακι σου;;

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ο λόγος που του την έκοψα είναι επειδή είναι πιο ωραίος έτσι και αποκτά και δύναμη .
Το πρότυπο του ροτβαιλερ είναι με κομμένη ουρά!!!
Ναι ρε παιδιά, δεν το ξέρετε, είναι το Special Effect του Rottweiler αυτό. Όταν δηλαδή του κόψεις την ουρά το Attack του απο 1500 γίνετε 1.000.000. :D:D:D

1) Καταρχάς λέω να μην αναφερθούμε στο τι λέει ο νόμος και να αναφερθούμε στο τι λέμε εμείς και στο τι γίνεται τόσα χρόνια. Ας αφήσουμε τους νόμους για τους δικηγόρους .
Ε, ναι μωρέ ας τους χέσουμε τους νόμους, και τι αν λένε να μην σκωτώνουμε, να μην ληστεύουμε, να μην βασανίζουμε.....τι να τους κάνεις τους νόμους, ας γυρίσουμε ξανα μωρε΄στην παλαιολιθική εποχή, καλά ήταν τότε που ο άντρας βάραγε την γυναίκα στο κεφάλι για να την κάνει δικιά του. :):D

2) ΌΟΟΟΟΟλα αυτα τα χρόνια όλα τα ροτβαιλερ είναι με κομμένη την ουρά . Ο λόγος ? Για εμένα είναι πιο ωραία έτσι . ΑΝ πονάνε ? Δεν είναι τρομερός ο πόνος αφού χρησιμοποιείται νάρκωση . Και εγώ αν βάλω σκουλαρίκι θα πονέσω , 'η αν κάνω τατουάζ το ίδιο , αλλά μπρός στα κάλη..
Να παρομιάζεις το κόψιμο της ουράς με ένα απλό σκουλαρίκι δεν είναι καθόλου ίδιο, άλλο μια τρυπούλα και άλλο ένας ακρωτηριασμός. Μήπως να σου κόβαμε και εσένα τίποτα έτσι για δοκιμή να δούμε μετά αν θα τραγούδαγες το ίδιο τραγούδι? :D:D

3) ο εκτροφέας δεν έχει λόγο σε αυτό ? Και δεν το ξέρει άλλωστε .
Ε, πώς να έχει λόγο, αφού σίγουρα δεν το πήρες απο εκτροφέα για να είσαι τόσο ανίδεος.

4)Ας μην υποκρινόμαστε όλα τα δυναμικλα σκυλιά έχουν κομμένη ουρά , πιτμπυλ , ροτβαιλερ , ντόμπερμαν , κάνε κόρσο....
Ε, πες το ρε παιδάκι μου ότι θες δυναμικό σκυλί για να δείξεις στους παρα έξω φίλους σου πόσο άντρας είσαι για να καταλάβουμε ρε παιδί μου και εμείς. Ε, ναι, τώρα μάλιστα, το παιδί θέλει να το παίξει ΑΝΤΡΑΣ δείχνοντας τον αντρισμό του με ένα ΔΥΝΑΤΟ ροτβάιλερ, μπράβο βρε και εις ανώτερα.

Το αμερικάνικο πρότυπο είναι με κοντή ουρά .

Ο σκύλος είναι πιο όμορφος και το συστίνω σε όλους όσους είναισ το ίδιο δείλημα.
Έλα ρε, απο Αμερική στο στείλανε το ΒΥΒ σκυλάκι σου και θες το αμερικάνικο πρότυπο? Και είναι όντος ποιο όμορφος έτσι? Ε, να σου που τι είναι εξίσου όμορφο για έναν σκύλο? Ένας άνθρωπος με κομένα πόδια και πάνω σε καροτσάκι να τον τραβάει, μήπως να το δοκίμαζες και αυτό στον εαυτό σου να δείς μήπως αρέσει στον σκύλο σου? :D:D:D

Last edited:

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
:D:D:D:D

στανταρακι αυτό με τη γέννα

μαλλον μας δουλεύει διότι ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα είχε κόψει κάπου εδώ την κουβέντα περί ουράς και θα προχωρούσε σε άλλο θέμα.

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Αν το θεμα παραμεινιει ανοιχτο , επειδη τωρα δεν θα προλαβω να απαντησω , θα κανω ενα σχολιο αργοτερα.... απλα να πω οτι διακρινω μια επιλεκτικη επιθετικοτητα....και οτι βγαζουμε τα απωθημενα μας εκει που μας παιρνει...

Πολλα φτηνα σχολια και χαρακτηρισμοι... που δεν εχουν θεση εδω!
Βεβαια υπαρχουν σημαντικες διαφορες.... αλλα ....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εχετε, νομίζω, ξεχάσει και το θέμα "Ποιός σκύλος έχει το δυνατότερο δάγκωμα"

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλά στο τέλος θα δούμε και τον bruno στο ναυτικό να μου το θυμηθείτε!
Λοιπόν νομίζω πως αρκετές οφ τόπικ βλακείες είπα (σόρυ αντμιν, δεν άντεξα) νομίζω ότι όποιος έχει απορίες για το θέμα ουράς και διαβάσει το θρεντ αυτό θα καταλάβει τι είναι σωστό και τι λάθος, τώρα αν ο σισε συνεχίσει τα κρατς κρατς τι να πω...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87