Μεγάλο πρόβλημα με κουτάβι

Status
Κλειδωμένο θέμα

giotaki2003

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2017
118
29
32
Αυτο το ποιημα με τα πλουσια προάστεια κοψτο, εδω υπαρχουν και αλλοι που στερηθηκαν και τις βολτες και τους καφεδες και πολλα περισσοτερα για το σκυλο τους. Ουτε μενουν ολοι στα Β.Π.
Μη πετας το πρόβλημα αλλού και αποποιησε ευθυνων.
Οι συνθηκες που διαμένει το ζώο ειναι το θέμα οχι η οικονομική σου κατάσταση. Και ναι ψαξε το νομο ειναι κακοποιηση να μη μπορεις να παρεχεις τα απαραιτητα για την ευζωια του ζωου. Ευζωια ειναι και να μην ειναι φυλακισμένο ολη μερα και αν εχει μια αξιοπρεπη ζωη. Οποτε ασε τις βαρυγδουπες εκφρασεις και φροντισε να σταθεις στο υψος σου και να κανεις τα παν να τα παρεχεις. Καλη η αγαπη αλλα θέλει και θυσίες. Και να ξυπνησεις νωρίτερα και αλλα στο μέλλον Εκανες μια καλη αρχή αλλα είναι μόνο η αρχή , δε μπορεις να καθησυχαστεις με αυτο, σιγα σιγα πρεπει να κανεις και πραγματα παραπανω. Θα απαιτηθουν θυσίες για ολη τη ζωη του μικρού.
Και εγώ τα στερούμαι αυτά που λες.
Κάνω βήματα γι τη βελτίωση της ζωής του και εκεί που γράφω για τα ευχάριστα νέα (γιατί περιμενα χειρότερα) απο τον κτηνίατρο, μπαίνω σήμερα και βλέπω επιθέσεις ολκης εναντίον μου. Γιατί;
Όσο για το πρωινό ξύπνημα όπως το έιπα κιόλας δε το κάνω για εμένα λλά γιατί δε θέλω ο μικρός να είναι στο κρύο και μάλιστα χωρίς ήλιο. Ελληνικά τα γράφω.

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
@giotaki2003 προχωρα και μην ασχολεισαι. Ενημερωνε μας στο παρον θεμα πως παει ο μικρος και ρωτα οτι θες.

Αν δεν ισχυουν πολυ χαμηλες θερμοκρασίες, ο μικρος θα ωφεληθει και απο την πρωινη γυμναστικουλα και απο το παιχνιδι μαζι σου. Αν κανει κρυο, και σε ενα χωρο 2x2 μια χαρα θα παιξει μαζι σου. Και πιστεψε με το παιχνιδι ειναι πολυ πιο σημαντικο σε αυτην την ηλικια γιατι δενεται, εμπιστευεται και μαθαινει.

giotaki2003

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2017
118
29
32
@marcia και λοιποί κριτές των πάντων: η @giotaki2003 προσπαθεί να βελτιώσει μια λάθος κατάσταση από τα λεγόμενα της. Και αντί να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, αντί να της πείτε "μπράβο αλλά κοίτα και αυτό" ή "μήπως να το κάνεις έτσι;", κάθεστε σαν αδέκαστος κριτής και πυροβολατε συνεχώς.
Ειλικρινά εύχομαι την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας, να λάβετε την ίδια αντιμετώπιση, μπας και νιώσετε λιγάκι.

@giotaki2003 βάλε σε σειρά το τι πρέπει να κάνεις. Εν ανάγκη σήκω στις 5 το πρωί και βγες στο μπαλκόνι ή οπουδήποτε αλλού για να μπορέσει ο μικρός να κινηθεί. Παίξε μαζί του, αυτό θα αναπτύξει την σχέση σας.
Πάρε το πάρκο όσο πιο σύντομα γίνεται κάνοντας οικονομία από παντού και να μπορέσεις να του δώσεις χώρο να κινείται.
Τα ξαδερφάκια στην θέση τους ήρεμα όμορφα και εν ανάγκη 24 είσαι ρίξε και καμιά άγρια ματιά. Το βέλτιστο θα ήταν να λείπεις οταν έρχονται, θα σε πιάνει κόψιμο, κατούρημα και βήχας μαζί και θα πρέπει να φύγεις από το σπίτι, έστω βόλτα με τον μικρό στα χέρια για την ωρα.

Οι θυσίες που θα κάνεις τώρα, θα σε ανταμειψουν στο μέλλον. Και γενικότερα γνώριζε οτι ότι αξιζει, συνήθως απαιτεί θυσιες, παραχωρήσεις και προπαντώς να βάζεις τα δικά σου θελω και την δική σου βολεψη σε δεύτερη θέση.

Εύχομαι ότι καλύτερο.
Αυριο πρωί θα το κάνω, επίσης το ΣΚ έχω προγραμματίσει να μείνει στο κλουβάκι μόνο τη νύχτα μιας και όλη τη μέρα θα είμαι κοντά του, ίσως το πάω και βολτίτσα έξω.
Τα ξαδερφια δε θα το πλησιάσουν για λίγο καιρό όπως είπε ο γιατρός, ούτε καν κοντά, μάλιστα σήμερα ήθελαν να παίξουν μαζί του και ο πατέρας μου τους απάντησε "ό,τι πει η Γιώτα".
Η δική μου βόλεψη είναι όχι σε δεύτερη αλλά σε τρίτη θέση αλλά αυτό δε με ενοχλεί καθόλου, έτσι και αλλιώς για εμένα η προτεραιότητα είναι οι σπουδές μου και ο Ρίκι.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Καταγγελια για παθητικη κακοποίηση ζωου ξεκάθαρα κ απολυτα. Δεν εχει ευζωια μαζι σου διαβασε το νομο.

Δεν κρινω τη ζωη κ τη τσεπη σου ποτε κ πουθενα. Μην κρινει τη δικη μου δεν τη ξέρεις. Ούτε που ζω ούτε πως. Δεν εχεις ιδεα.....οπως κ γω για σενα αλλα δεν με αφορα....αυτο που με αφορα ειναι οτι εχεις ενα μωρο κλεισμενο μονο του στα σκοταδια. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Μίλα κι άλλο με τον πατέρα σου και προσπάθησε σιγά σιγά και με καλούς πάντα τρόπους να τον πείσεις να καταργησετε το κλουβί, εκτός από τις ώρες που λείπετε όλοι από το σπίτι. Μπαμπάς σου είναι σε κάποια φάση θα υποχωρήσει.

giotaki2003

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2017
118
29
32
Να το δώσω λοιπόν Μάρθα; όπως και η άλλη παραπάνω που λέει καλύτερα ν το αφήσω αδέσποτο, έτσι δεν είναι; Αλλά βέβαια κάποιος καλοθελητής θα βρεθεί να προταθεί να το πάρει όπως όλως τυχαίως μπήκε εδώ. Λογικό, εύκολο να τρομάζεις κάποιον να το δώσει για ν βολέψεις (όχι εσυ προσωπικά βέβαια, γενικά μιλάω τι κάνουν κάποιοι επιτήδειοι) τον εαυτό σου ή κάποιον φίλο με δωρεάν σκυλάκι που έξω κοστίζει αρκετά χρήματα;) Συγγνώμη αλλά αυτή την παράμετρο δε την είχα σκεφτεί, να που όμως σε τέτοιους πονηρούς καιρούς πρέπει να τα μαθαίνουμε και αυτά. για ν φυλαγόμαστε. Αλλη μια φορά προς κάθε έναν και ίσως πιθανό επιτήδειο.
Ο Ρίκι ΔΕ ΔΙΔΕΤΑΙ είτε δωρεάν, είτε με χρήματα. :)

Για την ακριβεια ειναι μπαμπας που προσπαθει να τον τουμπαρει η κορη. Ευκολάκι :ROFLMAO:
Προσπαθούμε! Έχουμε βελτίωση αρκετή. αγαλι αγάλι λέει ο λαός μας!

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Να το δώσω λοιπόν Μάρθα; όπως και η άλλη παραπάνω που λέει καλύτερα ν το αφήσω αδέσποτο, έτσι δεν είναι; Αλλά βέβαια κάποιος καλοθελητής θα βρεθεί να προταθεί να το πάρει όπως όλως τυχαίως μπήκε εδώ. Λογικό, εύκολο να τρομάζεις κάποιον να το δώσει για ν βολέψεις (όχι εσυ προσωπικά βέβαια, γενικά μιλάω τι κάνουν κάποιοι επιτήδειοι) τον εαυτό σου ή κάποιον φίλο με δωρεάν σκυλάκι που έξω κοστίζει αρκετά χρήματα;) Συγγνώμη αλλά αυτή την παράμετρο δε την είχα σκεφτεί, να που όμως σε τέτοιους πονηρούς καιρούς πρέπει να τα μαθαίνουμε και αυτά. για ν φυλαγόμαστε. Αλλη μια φορά προς κάθε έναν και ίσως πιθανό επιτήδειο.
Ο Ρίκι ΔΕ ΔΙΔΕΤΑΙ είτε δωρεάν, είτε με χρήματα. :)
Θα αντιπαρελθω τη προσβολη οτι προσπαθω να παρω τσαμπα το σκυλι για καποιον γνωστο μου....(κ παρανοια το λες αλλα οκ....)δεν σου υπονοησα ποτε κ πουθενα σε ποιον να το δωσεις κ πως να κινηθεις. Σου φωναζω ξεκαθαρα οτι δεν ζει καθολου καλα κ οτι κινδυνεύει απο καταθλιψη,σοβαρα συμπεριφορικα προβληματα,αβιταμινωση λογω ελειψης φωτος κ κακης διατροφης καθως ισως κ απο μυισκελετικα λογω ελλειψης ασκησης. Πραγματα που παιρνεις ελαφρα τη καρδια κ που προφανως ενδιαφερουν εμενα παραπανω απο οτι εσενα...ισως ασχολουμαι κ παραπάνω απο οτι θα επρεπε.....

Αν ολο αυτο στο οποιο υποβαλλεται το μωρο σε κάνει να κοιμασαι με ηρεμη τα βράδια,συνεχισε τι να σου πω αλλο....

• Like
Reactions: alexouli

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Καλα ξεκολλα ομως δεν θελει κανενας να σου "φαει" τον Ρικι. Απλα ηταν μια προταση του παραλογου. Αν μεινεις αρκετο καιρο εδω μεσα θα ακους τετοια συχνα πυκνα σε σημειο που θα τα γραφεις στα @@ του Ρικι :whistle:

• Like
Reactions: gsd364546

giotaki2003

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2017
118
29
32
Ποια προσβολή; Είπα οτι δεν αναφέρομαι σε εσένα.
Ποια παράνοια; Μου εξήγησε ο κτηνίατρος για επιτήδειους που το κάνουν αυτό
Δε λέω οτι κάποιος εδώ έχει 100% αυτή την σκέψη αλλά ξέρεις κάτι; Τον κτηνίατρο θα ακούσω πρώτα και μετά κάποιον στο ίντερνετ. Παράνοια; ίσως. Σε περίεργους καιρούς ζούμε όμως, δε μπορώ να πώ οτι αυτά δε γίνονται και να κλεισω μάτια και αυτιά.
d3ac0n δε ξέρω και δε νομίζω να μείνω αρκετά εδώ, ούτε σκοπεύω να γίνω ο σάκος του μποξ για τον καθένα που έχει τα δικά του και ξεσπάει όπου βρεί με ανήκουστες κατηγορίες, εκφράσεις και προτάσεις. Μια βοήθεια ζήτησα και πήρα απο κάποιους(ευτυχώς μια θλιβερή μειοψηφία) προσβολές άμεσα προς το πρόσωπο μου.
Ευτυχώς που υπάρχουν όμως και οι πραγματικά φιλόζωοι όπως εσύ, που ενδιαφέρονται πρώτα για να βοηθήσουν και ύστερα για να βγάζουν τα εσώψυχα τους. Συγγνώμη αν ο τόνος μου ειναι κάπως αλλά θύμωσα πάρα πολύ με κάποια που γράφτηκαν.

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Θες μια συμβουλή; Όταν σε προκαλούν, μη δίνεις σημασία. Χίλια δίκαια να έχεις, μην βγαίνεις εκτός θέματος. Αλλιως το μόνο αποτέλεσμα που θα δεις θα ναι αυτά εδώ τα "σεντόνια" γεμάτα αλληλοκατηγορίες και τπτ άλλο. Εδώ μπορείς να βρεις πολλές χρησιμες πληροφορίες που δεν θα τις βρεις αλλού με την ίδια ευκολία και άνεση. Απλά πρέπει να μάθεις να τις ξεχωρίζεις, απλό είναι όμως.
Τελος πάντων να μας ενημερώνεις για την πρόοδο και μην διστάξεις να κανεις οποια ερωτηση σου ερθει

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Ρε παιδιά τι διαβάζω; Τι επίθεση ειναι αυτή πάλι; τι έκανα; Προσπαθώ να ακολουθήσω τα βήματα που μου λέτε και κυρίως αυτα που μου υπέδειξε ο κτηνίατρος.
Γιατί τέτοιο μίσος απέναντι μου; Ο μόνος λόγος που μπορώ να διακρίνω είναι οτι ψάχνεται κάποιον να εκτονωθείτε όπως κάνατε και στο παιδί παραπάνω που σας είπε τ αυτονόητα. Δε νομίζω οτι και αυτός (και όποιοι προσπάθησαν να με βοηθήσουν φυσικά) είναι "βασανιστές", "αναίσθητοι" ή μισουν τα ζώα. Ένας άλλος λόγος είναι οτι όντως ισχύει το ότι είστε μια χαρά στις ζωούλες σας όλοι επειδή τα βρήκατε πανεύκολα και κρίνετε εκ του ασφαλούς πάντα, δε μπορώ να διανοηθώ άνθρωπος να έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες και μόλις τις ξεπεράσει να γίνει τόσο σφοδρός κριτής με άσχημο τρόπο.
Μάρθα είπες για καταγγελία. Τι να καταγγείλεις δηλαδή; οτι δε παρέχω τις πολυτέλειες που μπορείς να παράσχεις εσύ; Τι καταγγελία ακριβώς; Οτι το σκυλάκι μου είναι υγιέστατό; οτι δε μπορώ να το έχω όλη μέρα ελεύθερο; οτι τί; Ειλικρινά έχω μείνει με αυτή την απέχθεια σας σε άνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια και προσπαθεί με όλες τους τις δυνάμεις. Θεωρείται οτι δίπλα σας(χμμ δε ξέρω πόσο δίπλα βέβαια αν μένετε σε πλούσια προάστια) δεν υπάρχουν και άνθρωποι που δεν τρώνε κάθε μέρα ψάρια και φιλέτα αλλά όσπρια; οτι δε δουλεύουν άνθρωποι 10ωρα και 12ωρα για ν επιβιώσουν σε δυσκολες συνθήκες; παιδιά που ζουν σε μικρά σπίτια; θεωρείτε οτι όλοι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να ζουν έτσι; ή μηπως θεωρείται οτι δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι δε μπορούν να μεγαλώσουν σωστούς ανθρώπους για την κοινωνία. για σαας παρακαλώ λίγο γιατί ρέπετε προς τα μονοπάτια του ρατσισμού.
Εν πάση περιπτώσει τα λόγια τα οποία ακούω περισσότερο είναι του κτηνιάτρου που μου είπε οτι ναι μεν κάποια πράγματα χρήζουν βελτίωσης και μάλιστα όσο μπορώ γρηγορότερα αλλά λέξεις όπως "βασανιστής","ανίκανος","ανεύθυνος" όπως μου είπε είναι επιεικώς ΓΕΛΟΙΕΣ και δε πρέπει να με επηρεάζουν επειδή κάποιος τις είπε στο ίντερνετ. Μου είπε βέβαια και περιπτώσεις ορισμένων ιντερνετικών τις οποίες δε θελω καν να σκέφτομαι οτι μπορεί να ισχύουν εδω μέσα.
Ευτυχώς μου μίλησε κάποιος ειδικός και ανεχόταν τις δεκάδες ερωτήσεις μου για ώρα διότι αν άκουγα μόνο τι μου λέτε κάποιοι εδώ θ έπρεπε να πάω ν αυτοκτονήσω.
Λίγη ντροπή.
Και πάλι ευχαριστώ στους πραγματικά φιλόζωους που ενδιαφέρονται πως θα βοηθήσω τον κουταβάκο μου και όχι σε κάποιους που ΥΠΟΠΤΑ;) μου λένε συνεχώς ν τον δώσω.
Μη τα λες έτσι απότομα γιατί θα μας βγει το φιλέτο απ' τη μύτη.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Όταν βρε eroe ακούς χαρκτηρισμούς "θα σου κάνω καταγγελία" η μία, "ανεύθυνος" η άλλη, "μπηξε" η άλλη, "ασε μας κουκλίτσα μου" μια άλλη και ο κτηνίατρος σου δίνει συνταγή για το πώς θ βελτιώσεις πράγματα και παράλληλα σου λέει μπράβο που προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις, λες ένα αι στο καλό με τον κάθε τρελό.
Μου λένε να τον δώσω με όλο το σθένος κάποιοι χωρίς να διαβάζουν κάν τι λέω, μετά τσουπ μπαίνει ώς δια μαγείας ο άλλος που θέλει να πάρει δωρεάν ένα σκυλάκι. Συγγνώμη αλλά μετά απο συζήτηση με το γιατρό για το θέμα μου έβαλε πολλές πολλές ιδέες οτι οι συνεχείς προτάσεις(και όχι απλά μια πρόταση) στο ίντερνετ για να δοθεί δωρεάν είναι εκ του πονηρού και πιθανό κάποιοι να εποφελούνται ουτως ώστε να πάρουν δωρεάν ένα σκυλάκι απο κάποιον άπειρο και να μη χρειαστεί να δώσουν τα χρήματα που χρειάζεται για ν το πάρουν απο κάπου αλλου.
Σε αυτούς λοιπόν τους πιθανούς επιτήδειους να πω οτι ο Ρικι ΔΕ ΔΙΔΕΤΑΙ ούτε δωρεάν ούτε με πληρωμή.-

kahlan δε διαμαρτύρομαι, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό με τα μέσα που διαθέτω. Ευχαριστώ και τη μοίρα μου δλδ που δεν είμαι στη θέση αανθρώπων που ψάχνουν στα σκουπίδια για να ζήσουν, ωραία θα ήταν ν πηγαίνω και να τους λέω"Τι ειναι αυτα που τρως ΡΕΕΕΕ, δε ντρέπεσαι;;;" αλλά να μην κάνω κίνηση βοήθειας. Θα ήμουν πολύ καλός άνθρωπος τότε που σκέφτεται τον συνάνθρωπο του. Ναι θεωρώ οτι αν έχεις περάσει δυσκολίες δε κατακρίνεις κάποιον που τις περνάει. Δεν είναι οτι τις θέλει.
Ήρθε η ώρα να μιλήσω..Φτάνει πια...γιωτακι αυτη είναι η παρακάτω αληθεια για το τι συμβαίνει εδώ μέσα...

Όντως οι προλαλησαντες είναι πάμπλουτοι. Και ξέρεις πως έγιναν?
Με λαθρεμπόριο κουταβιων.
Περιμένουν όπως είπες άπειρα μελη με σπάνια πολυσυλλεκτικα σκυλιά (βλέπε μπλε γαλλακια) για να τους τα αρπάξουν και να τα μοσχοπουλησουν σε άλλα άπειρα μέλη και μετά να κάνουν το ίδιο ακριβώς,ένας φαύλος κύκλος.

*Η παραπάνω ιστορία αποτελεί μυθοπλασία και ουδεμία σχέση έχει με τη πραγματικότητα.

Υ.Γ τι άλλο θα διαβάσω..Μόνο ο Τριανταφυλλόπουλος λείπει να κάνει αποκαλύπτικο ρεπορτάζ για τους σκυλεμπορες του φόρουμ

Spiros_Sersey

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2017
184
618
57
Ζωγράφου
Αυριο πρωί θα το κάνω, επίσης το ΣΚ έχω προγραμματίσει να μείνει στο κλουβάκι μόνο τη νύχτα μιας και όλη τη μέρα θα είμαι κοντά του, ίσως το πάω και βολτίτσα έξω.
Τα ξαδερφια δε θα το πλησιάσουν για λίγο καιρό όπως είπε ο γιατρός, ούτε καν κοντά, μάλιστα σήμερα ήθελαν να παίξουν μαζί του και ο πατέρας μου τους απάντησε "ό,τι πει η Γιώτα".
Η δική μου βόλεψη είναι όχι σε δεύτερη αλλά σε τρίτη θέση αλλά αυτό δε με ενοχλεί καθόλου, έτσι και αλλιώς για εμένα η προτεραιότητα είναι οι σπουδές μου και ο Ρίκι.
Έκανες τα πρώτα βήματα. Πήγες στον κτηνίατρο και κέρδισες το "ό,τι πει η Γιώτα". Μπράβο μέχρι εδώ, αλλά κάνε τα επόμενα βήματα.
Ξύπνα νωρίς γιατί έχεις ένα μωρό να φροντίσεις και δώστου ελευθερία και άσκηση. Παίξε μαζί του στο μπαλκόνι και ασχολήσου μαζί του. Είναι μικρό ακόμα και θα κουραστεί γρήγορα. Προσπάθησε να πείσεις τον πατέρα σου, να δώσετε χρήματα να αγοράσετε καλύτερη τροφή, αφού πίστεψέ με δε θα σου βγει και πολύ ακριβότερα από αυτή που έχεις. Προσπάθησε να ορίσεις της ώρες που θα τρώει και θα δεις πόσο εύκολα θα καταλαβαίνεις ότι αμέσως μετά θα θέλει να λερώσει γιατί οι σφικτήρες του ακόμα δεν μπορούν να ελέγχονται από αυτόν. Με αυτό σαν οδηγό, θα πείσεις τον πατέρα σου και τη μητέρα σου ότι δεν χρειάζεται να μένει στο κλουβί. Θα θέλει να "λερώσει" μετά το φαγητό και μόλις ξυπνάει. Για να μπαίνει στο κλουβί μόνος του είναι δύσκολο γιατί το κάψατε. Πάντως δοκίμασε να του βάζεις κροκέτες από το φαγητό που να το οδηγούν εκεί.
Όσο θα είσαι μαζί του, όταν πάει να ανέβει σε καναπέδες δούλεψε το "ΜΗΗΗ" και κατέβαζε τα μπροστινά του πόδια κάτω. Πρέπει να υποχωρήσεις και εσύ για να ζητάς να υποχωρήσουν και οι γονείς σου.
Συνέχισε να προσπαθείς κάθε ώρα για να σε εμπιστευτεί. Θα καταλάβει τι θες και τι δε θες, και θα προσπαθήσει να σε ευχαριστεί.
Keep going!!

HAHA

Well-Known Member
14 Μαϊου 2016
142
397
56
Αν βγειτε το ΣΚ βόλτα μια που δεν εχει τελειωσει τον κυκλο εμβολιων καλό ειναι να τον εχεις μόνο αγκαλιά.
Κάπου έχει εδω μεσα ενα θεμα για τα κουταβια και τις πρωτες μερες στο σπιτι. ψαξε βρες το και διαβασε. γενικά διαβασε διαβασε διαβασε!

• Like
Reactions: d3ac0n

giotaki2003

Well-Known Member
19 Νοεμβρίου 2017
118
29
32
Έκανες τα πρώτα βήματα. Πήγες στον κτηνίατρο και κέρδισες το "ό,τι πει η Γιώτα". Μπράβο μέχρι εδώ, αλλά κάνε τα επόμενα βήματα.
Ξύπνα νωρίς γιατί έχεις ένα μωρό να φροντίσεις και δώστου ελευθερία και άσκηση. Παίξε μαζί του στο μπαλκόνι και ασχολήσου μαζί του. Είναι μικρό ακόμα και θα κουραστεί γρήγορα. Προσπάθησε να πείσεις τον πατέρα σου, να δώσετε χρήματα να αγοράσετε καλύτερη τροφή, αφού πίστεψέ με δε θα σου βγει και πολύ ακριβότερα από αυτή που έχεις. Προσπάθησε να ορίσεις της ώρες που θα τρώει και θα δεις πόσο εύκολα θα καταλαβαίνεις ότι αμέσως μετά θα θέλει να λερώσει γιατί οι σφικτήρες του ακόμα δεν μπορούν να ελέγχονται από αυτόν. Με αυτό σαν οδηγό, θα πείσεις τον πατέρα σου και τη μητέρα σου ότι δεν χρειάζεται να μένει στο κλουβί. Θα θέλει να "λερώσει" μετά το φαγητό και μόλις ξυπνάει. Για να μπαίνει στο κλουβί μόνος του είναι δύσκολο γιατί το κάψατε. Πάντως δοκίμασε να του βάζεις κροκέτες από το φαγητό που να το οδηγούν εκεί.
Όσο θα είσαι μαζί του, όταν πάει να ανέβει σε καναπέδες δούλεψε το "ΜΗΗΗ" και κατέβαζε τα μπροστινά του πόδια κάτω. Πρέπει να υποχωρήσεις και εσύ για να ζητάς να υποχωρήσουν και οι γονείς σου.
Συνέχισε να προσπαθείς κάθε ώρα για να σε εμπιστευτεί. Θα καταλάβει τι θες και τι δε θες, και θα προσπαθήσει να σε ευχαριστεί.
Keep going!!
Κύριε Σπύρο σας ευχαριστώ πρώτα απο όλα για την στήριξη.
Το ΣΚ που θα έχω αρκετό χρόνο θα προσπαθήσω να κάνω ακόμη περισσότερα για τον κουταβάκο. Όσο για τις ώρες θα προσπαθήσω να τις διαμορφώσω με βάση της ανάγκες του. Όσο μπορώ.
Ήδη έχω μαζέψει κάποια χχρήματα και θα τα δώσω για τον μικρό. Τι πρωτεύει όμως, τροφή ή μεγαλύτερο κλουβάκι, λέτε;
όσο τον βγάζω τον έχω στο δωμάτιο μου αλλά δεν κάνει κινήσεις ίδιαίτερες, τον παροτρύνω βέβαια αλλά δεν. Με τον καιρό λογικά θα το φτιάξουμε και αυτό.

@belly του βάζω φαγητο το πρωί και τα κάνει το απόγευμα, σήμερα του έβαλα λίγη τροφή το πρωί και απο οτι ειδα την έφαγε, του έβαλα λίγη ακόμη όταν γύρισα και έφαγε ελάχιστη, ακόμη δε τα έχει κάνει. Οι ώρες που είναι εκτός κλουβιού είναι απο τις 7 το απόγευμα περίπου έως τις 11-12, ναι το ξέρω είναι λιγες αλλά μη βρίσετε άλλο, θα πάρω κάτι μεγαλύτερο άμεσα

@Penguin δεν είπαι το κάνετε , είπα πως έμαθα οτι αυτό συμβαίνει στο ίντερνετ γενικά(απο σοβαρό ανθρωπο το έμαθα, όχι απο κάποιον τυχαία) και καλό είναι ν είμαι επιφυλακτική.

• Like
Reactions: Yorkaddict

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.310
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης