Και εγώ τα στερούμαι αυτά που λες.Αυτο το ποιημα με τα πλουσια προάστεια κοψτο, εδω υπαρχουν και αλλοι που στερηθηκαν και τις βολτες και τους καφεδες και πολλα περισσοτερα για το σκυλο τους. Ουτε μενουν ολοι στα Β.Π.
Μη πετας το πρόβλημα αλλού και αποποιησε ευθυνων.
Οι συνθηκες που διαμένει το ζώο ειναι το θέμα οχι η οικονομική σου κατάσταση. Και ναι ψαξε το νομο ειναι κακοποιηση να μη μπορεις να παρεχεις τα απαραιτητα για την ευζωια του ζωου. Ευζωια ειναι και να μην ειναι φυλακισμένο ολη μερα και αν εχει μια αξιοπρεπη ζωη. Οποτε ασε τις βαρυγδουπες εκφρασεις και φροντισε να σταθεις στο υψος σου και να κανεις τα παν να τα παρεχεις. Καλη η αγαπη αλλα θέλει και θυσίες. Και να ξυπνησεις νωρίτερα και αλλα στο μέλλον Εκανες μια καλη αρχή αλλα είναι μόνο η αρχή , δε μπορεις να καθησυχαστεις με αυτο, σιγα σιγα πρεπει να κανεις και πραγματα παραπανω. Θα απαιτηθουν θυσίες για ολη τη ζωη του μικρού.
Κάνω βήματα γι τη βελτίωση της ζωής του και εκεί που γράφω για τα ευχάριστα νέα (γιατί περιμενα χειρότερα) απο τον κτηνίατρο, μπαίνω σήμερα και βλέπω επιθέσεις ολκης εναντίον μου. Γιατί;
Όσο για το πρωινό ξύπνημα όπως το έιπα κιόλας δε το κάνω για εμένα λλά γιατί δε θέλω ο μικρός να είναι στο κρύο και μάλιστα χωρίς ήλιο. Ελληνικά τα γράφω.