Σταματά υπαρχηγε της συμμορίας.Ενταξει το οτι μετα απο 12 σελιδες θα διαβαζα οτι προσπαθουμε να σου παρουμε τον σκυλο.
Ξέρουμε ότι ειδικεύεσαι στα σπάνια blue nose amerikan bull hilghand terie και ειδικότερα τα συλλεκτικά,με τα 8 ψευδώνυχα
Σταματά υπαρχηγε της συμμορίας.Ενταξει το οτι μετα απο 12 σελιδες θα διαβαζα οτι προσπαθουμε να σου παρουμε τον σκυλο.
Απλα δωσε βαση σε αυτα που συμβαινουν γυρω σου για 5 λεπτα και θα καταλαβεις πολλα...Δεν μπορω να καταλαβω πως μεσα αε ενα φορουμ σκυλων δεν ειναι εξοργιστικο για καποιους να κακοποιειται ενας σκυλος ....
Εντος του κλουβιού στην πάνα μεσα στη μέραα, το πότε ακριβώς δε το ξέρω αλλά τα αλλάζει η μαμά μου όταν το δεί όπως την παρακάλεσα. Pls μη με βρίσετε, το ξέρω οτι δεν ειναι το ιδανικό αλλά σύντομα θα έχω κάτι μεγαλύτερο με χώρο για να ειναι πιο άνετο, με βρισίδια σίγουρα δε θα μπουν παραπάνω ευρώ στην τσέπη μου για να το αγοράσω αύριο.Που και ποτε κατουραει;
Χοντρικά τις καθημερινές 9 το πρωί με 6 το απόγευμα, διακοπες χριστουγέννων πάσχα κάθομαι 2 εβδομάδες, όπως και καλοκαίρι, αλλ΄το καλοκαίρι θεωρώ θα είναι η χαρά του μικρού γιατί θα μένω σχεδόν μόνη στο σπίτι στο χωριό λίγα μέτρα απο τη θάλασσαTo κουταβι πρεπει να τρωει με προγραμμα. 4 φορες την ημερα, σε συγκεκριμενες ωρες. Ετσι θα παει και συγκεκριμένες ωρες για χεσιμο. Κατουρημα με το ξυπνημα, μετα απο παιχνιδι, μετα το φαγητο. Σε 5-20 λεπτα.
Ξεχνα το εβαλα τροφη και εφαγε ή δεν εφαγε. Ωρες, καθορισμενες και συγκεκριμενη ποσοτητα. Πισω απο την τροφη εχει ενα πινακακι. Λογικα θα λεει εκτιμωμενο βαρος ενηλικου, και ποσοτητα για ποσο μηνων ειναι. Αυτο το διαιρεις δια τον αριθμο των γευματων και του βαζεις να φαει σε καθε γευμα.
Ποσες ωρες λειπεις απο το σπιτι, ποιες ωρες και ποιες μερες. Δωσε αναλυτικα αυτο και θα σε βοηθησουμε να βγει προγραμμα.
Ρε φίλε σε ευχαριστώ που είσαι στο φόρουμ..To κουταβι πρεπει να τρωει με προγραμμα. 4 φορες την ημερα, σε συγκεκριμενες ωρες. Ετσι θα παει και συγκεκριμένες ωρες για χεσιμο. Κατουρημα με το ξυπνημα, μετα απο παιχνιδι, μετα το φαγητο. Σε 5-20 λεπτα.
Ξεχνα το εβαλα τροφη και εφαγε ή δεν εφαγε. Ωρες, καθορισμενες και συγκεκριμενη ποσοτητα. Πισω απο την τροφη εχει ενα πινακακι. Λογικα θα λεει εκτιμωμενο βαρος ενηλικου, και ποσοτητα για ποσο μηνων ειναι. Αυτο το διαιρεις δια τον αριθμο των γευματων και του βαζεις να φαει σε καθε γευμα.
Ποσες ωρες λειπεις απο το σπιτι, ποιες ωρες και ποιες μερες. Δωσε αναλυτικα αυτο και θα σε βοηθησουμε να βγει προγραμμα.
Εάν δεν αλλάξεις ριζικά κάποια πράγματα το καλοκαίρι το σκυλί θα έχει τόσα ψυχολογικά που τη θαλασσα θα τη βλέπει σα τη Κόλαση του Δάντη ,αν βάλουμε στην εξίσωση και παιδακια που τρέχουν,μεγάλους με ξύλα στα χέρια ,φωνές φασαρία κλπ ...Χοντρικά τις καθημερινές 9 το πρωί με 6 το απόγευμα, διακοπες χριστουγέννων πάσχα κάθομαι 2 εβδομάδες, όπως και καλοκαίρι, αλλ΄το καλοκαίρι θεωρώ θα είναι η χαρά του μικρού γιατί θα μένω σχεδόν μόνη στο σπίτι στο χωριό λίγα μέτρα απο τη θάλασσα![]()
Αυτό κάνω, με μια σημείωση όμως, ακούω όλες τις συμβουλές, όχι τις προσβολές και τις βρισιές.Άκου ότι σ λένε τα παιδιά εδώ και το κτηνιάτρο σου φυσικά και θα βελτιωθεί η κατάσταση
Κοίτα ότι λένε το λενε επειδή ενδιαφέρονται για την ευζωια του σκύλου.Αυτό κάνω, με μια σημείωση όμως, ακούω όλες τις συμβουλές, όχι τις προσβολές και τις βρισιές.
Εγερτηριο στις 6.Χοντρικά τις καθημερινές 9 το πρωί με 6 το απόγευμα, διακοπες χριστουγέννων πάσχα κάθομαι 2 εβδομάδες, όπως και καλοκαίρι, αλλ΄το καλοκαίρι θεωρώ θα είναι η χαρά του μικρού γιατί θα μένω σχεδόν μόνη στο σπίτι στο χωριό λίγα μέτρα απο τη θάλασσα![]()
Εννοείται δε θα το βάλω θάλασσα, ούτε το ειχα σκεφτεί, στο χωριό δεν έχω ac αλλά είναι δίπλα στη θάλασσα, δε το πιάνει η ζέστη, έχει δροσερό αεράκι. Και εμείς δλδ στους καύσωνες με έναν ανεμιστήρα είμαστε μια χαράΝτάξει, νωρίς το αναφέρω, αλλά νομίζω τα γαλλάκια δεν μπορούν να κολυμπίσουν και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το καλοκαίρι θέλουν πολύ πολύ δρωσιά.
Έχετε πλακουτσωτή μύτη???Εννοείται δε θα το βάλω θάλασσα, ούτε το ειχα σκεφτεί, στο χωριό δεν έχω ac αλλά είναι δίπλα στη θάλασσα, δε το πιάνει η ζέστη, έχει δροσερό αεράκι. Και εμείς δλδ στους καύσωνες με έναν ανεμιστήρα είμαστε μια χαρά
Ναι αρκετά, έχει μπει και φωτογραφία στις πρώτες σελίδες.Έχετε πλακουτσωτή μύτη???
Τα γαλλακια έχουν τρομερο θέμα με τη ζέστη
Θα σου ελεγα πρωτου τον πας στο χωριο να πεταχτεις σε καποια στιγμη μονη σου να ελεγξεις τη θερμοκρασια μεσα, που δεν πρεπει να ξεπερναει τους 24 βαθμους. Αλλιως θα χρειαστειε ισχυροτερο ανεμιστηρα... και αλλα πολλα..Εννοείται δε θα το βάλω θάλασσα, ούτε το ειχα σκεφτεί, στο χωριό δεν έχω ac αλλά είναι δίπλα στη θάλασσα, δε το πιάνει η ζέστη, έχει δροσερό αεράκι. Και εμείς δλδ στους καύσωνες με έναν ανεμιστήρα είμαστε μια χαρά