Με λένε Salve και σας λέω γειά...


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τη λένε Salve, μας λέει γειά και σε λίγο καιρό θα είναι μια λυγερόκορμη μοντελάρα, έτοιμη να ξετρελάνει το συγκάτοικο που περιμένει.

Καλή ανάρρωση στο κοριτσάκι σας!
 






dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Σε λίγο καιρό που θα έχουμε ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις μας θα γίνει και η πρώτη γνωριμία με το γερμανάκι στο εκτροφείο του μικρού! Τον είδαμε μια φορά όταν ήταν ενάμιση μηνός και ξετρελλαθήκαμε!

Το τι ετοιμασίες γίνονται στο σπίτι, και ειδικά στον κήπο, δεν περιγράφονται! Περιμετρικά τοιχεία, χτισίματα, κάγκελα καινούργια, σπιτάκι, κάμερες παρακολούθησης γιατί με έχει φάει το άγχος, εργοτάξιο κανονικό! Και όλα πρέπει να έχουν τελειώσει σε 15 μέρες!

Ευχαριστούμε παιδιά για τις ευχές σας!

@kritikopoula: αυτό το λυγερόκορμη μοντελάρα με έκανε να γελάσω με την ψυχή μου!
 


aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Δημήτρη φαντάζομαι η αγωνία και η ανυπομονησία χτυπάνε κόκκινο ε?

Καλή ανάρρωση στο Salvακι και μη σκας για τη δίαιτα... Σύντομα θα την τρέχει ένας τρελοκούταβος! :)
 


takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Καλή ανάρρωση στην κούκλα σας!!!! και με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειας σας:)
 




barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Όπως είπε και ο Δημήτρης σήμερα είναι κάπως καλύτερα. Έφαγε με περισσότερη όρεξη άν και κάπως διστακτικά στην αρχή. Παίξαμε και λίγο προσεχτικά βέβαια μην ακουμπήσουμε και τα ραμματάκια μας και αφού έφαγε το μπισκοτάκι της τώρα κοιμάται πάλι σαν πουλάκι στο μαλακό, πουπουλένιο, μοσχομυριστό μαξιλαράκι της.
Ομολογώ να πω ότι χθές είχα τέτοιο άγχος και το μυαλό μου ήταν συνεχώς εκεί που απο την σκέψη με έπιασε πονοκέφαλος. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.
Είναι ''παλικάρι'' το κοριτσάκι μας!!
 






dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Δημήτρη φαντάζομαι η αγωνία και η ανυπομονησία χτυπάνε κόκκινο ε?

Καλή ανάρρωση στο Salvακι και μη σκας για τη δίαιτα... Σύντομα θα την τρέχει ένας τρελοκούταβος! :)
Αγωνία ναι Αλίκη, για να τα προλάβω όλα, ανυπομονησία ακριβώς όπως το λες να δεχτούμε το σκυλάκι που τόσους μήνες περιμένουμε, πριν ακόμα γεννηθεί!

Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά! Μου έφυγε ένα βάρος με τη μικρή και όσο περνάνε οι ώρες όλο και πιο πολύ συνέρχεται! Το λατρεύουμε αυτό το σκυλάκι!

Όσο για το άλλο κουταβι που θα μας έρθει στο τέλος του μήνα, είμαστε σε συνεχη επαφή με τον εκτροφέα! Μας έχει δώσει πολυτιμότατες πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία για την υποδοχή, ήρθε από το σπίτι μας να δει τον χώρο, να μας δώσει οδηγίες σε αυτα που φτιάχνω και διάφορα άλλα πολύ χρήσιμα...

Ώρες ώρες αισθάνομαι ότι μπαίνω σε έναν καινούργιο μαγικό κόσμο, από τη μία φοβάμαι μήπως δεν αντεπεξέλθω, από την άλλη μέσα μου ξέρω ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά και τα δύο σκυλάκια μας να ζήσουν κοντά μας ευτυχισμένα! Σε όλη αυτή τη διαδρομή άλλωστε δεν είμαι μόνος, μαζί με τη γυναίκα μου την Βαρβάρα πιστεύω θα τα καταφέρουμε μια χαρά!
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Α πα πα άγχος...γιατί παιδί μου τόσο πολύ;
Κουτάβι θα πάρετε, όχι δεινόσαυρο.
Και το 'χετε ξανακάνει κιόλας :rolleyes:

Για χαλαρώστε λίγο :)
 








FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Σιδερενια η Salve και υπομνονη για τον ΓΠ.

Αυτος ο χρονος αναμονης ειναι πολυ δυσκολος!
Θυμαμαι τοτε που ηταν να παρω την Cinderella μου.
Την διαλεξα 3 ημερων- και μετα πηγαιναμε καθε εβδωμαδα στον εκτροφεα να την δουμε, μεχρι που την πηραμε επιτελος σπτιτι μας.
 


barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Όντως Frenchie μου (δεν θυμάμαι και το όνομά σου :mad: ) αυτή η αναμονή είναι το κάτι άλλο!
Και όπως λέει και η Μαρία πολύυυ άγχος και ιδιαίτερα ο Δημήτρης που τρέχει να βρεί τα υλικά, τους εργάτες, σχέδια για να σουλουπώσουμε τον κήπο μας να είναι όλα έτοιμα.
Τον έχουμε αλλάξει τελείως, έχει γίνει ένα υπέροχο μέρος για να περνάει όσο γίνεται καλύτερα την ημέρα του.
Ευτυχώς βέβαια απο την μία που έρχεται και το γερμανάκι μας γιατί ήταν μια μεγάλη παρότρυνση να φτιάξουμε και τον κήπο που για να περάσεις έκανες ολόκληρα ζικ-ζακ! :) Τώρα είναι τέλεια.
Θα τρέχουν και θα παίζουνε και τα δυό τους κάτω με άνεση.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Περαστικά στον στρουμπουλό σας κορίτσι και καλώς να δεχτείτε τον κούταβο :) :)
Για να είμαι ειλικρηνής μου έκανε εντύπωση που θα μένει στον κήπο μόνιμα.