Καλημέρα παιδιά,
ο μικρός μεγαλώνει μέρα με την ημέρα και τα δαγκώματα συνεχίζονται μεταξύ των δύο σκυλιών. Δεν την αφήνει σε χλωρό κλαρί την μικρή! Προσπαθώ και διορθώνω όσο μπορώ με "ΜΗ" τον Savio, κάποιες φορές ακούει και κάποιες πρέπει να επιμείνω πολύ για να σταματήσει! Σταματάει και μετά από λίγο μόλις απομακρυνθώ φτου και από την αρχή...
Αρχίζει ένα κυνηγητό μέσα στο σπίτι, η Salve πάει και κρύβεται κάτω από ένα τραπεζάκι χαμηλό στο σαλόνι όπου ο μικρός δεν χωράει και τρελλαίνεται! Φεύγει μόλις βαρεθεί, ξεπορτίζει η μικρή και ξανά τα ίδια από την αρχή!
Δεν ξέρω αν κάνει να του λέω και τόσο συχνά ΜΗ με δεδομένο ότι αργότερα θα εκπαιδευτεί το σκυλί. Μήπως επιδρά αρνητικά στο σκυλί αυτό? Από την άλλη δε θέλω να πάθει τίποτα η Salve, η οποία ήδη έχει κάνει ένα καρκάδι στο προγούλι της από τα τραβήγματα του Savio! Αύριο θα την πάω γιατρό να το δει!
Η μόνη στιγμή που δεν μαλώνουν είναι όταν τους ετοιμάζω φαγητό, που κάθονται σούζα δίπλα διπλα, όταν βγαίνουμε βόλτα και όταν νυστάξουν και πέσουν ξερά για ύπνο...
Θα μιλήσω και με τον εκπαιδευτή σήμερα το απόγευμα να δούμε τι θα μου πει για αυτή την κατάσταση, αλλά μέχρι τότε θα ήθελα και τη δική σας γνώμη... Σας φαίνονται φυσιολογικά όλα αυτά τα "παιχνίδια"?
Καλημέρα!