Για να μην χασει το νοημα της η λεξη?Καλύτερα περιορισμό στο crate και ενθάρρυνση της Salve όταν αντιδρά.
Τα πολλά "μη" δεν είναι ότι το καλύτερο
Για να μην χασει το νοημα της η λεξη?Καλύτερα περιορισμό στο crate και ενθάρρυνση της Salve όταν αντιδρά.
Τα πολλά "μη" δεν είναι ότι το καλύτερο
Ναι, αλλά και για την εξέλιξη του χαρακτήρα του και την αυτοπεποίθηση του.Για να μην χασει το νοημα της η λεξη?
Αυτός είναι ειδική περίπτωση...Τον Μαρκούλη πάντως δεν τον επηρρέασαν στο ελάχιστο.
Ως μη ακουγόμενα, ένα πράγμα![]()
Αυτό, δεν μπορεί να είναι στο χέρι τους ;-)Το μόνο που θέλω είναι να τα βρούν μεταξύ τους...
Mπορεί το g drox να μην έχει χονδροιτίνη ( δεν είμαι τόσο σίγουρη γιατί δεν μπορώ να βρω συστατικά) αλλά οι εκτροφείς γενικότερα συνεχίζουν να δίνουν προτείνουν χονδροιτίνες-γλυκοζαμίνες , τώρα ειδικότερα στους γ.π. αν δεν δίνουν πια δεν το ξέρω.Tα gdroχ δεν ειναι χονδροιτινη.Χονδροτινη δινανε οι εκτροφεις του γ.π πριν 8-10 χρονια στα σκυλια.Τωρα ολες οι τροφες εχουν.Η δικη μου εχει 1500mg/kg χονδροιτινη και 800mg/kg γλυκοζαμινη.Τα χαπια που λεω ειναι φυτικα και εχουν μια ουσια που δεν θυμαμαι πως λεγεται.
Και στον μικρό χονδροιτίνες δίνω, μετά από επέμβαση ρήξης χιαστού και μετά από υπόδειξη του γιατρού. Έδινα όμως και κατά την ανάπτυξη του.Στους γ.π τουλαχιστον το clevercanin και del vento margio δινουν τα gdrox.Δεν ειναι χονδροιτινη παντως σιγουρα θα το ψαξω και θα σου πω.Τωρα αν η σκυλα εχει καποια προβλημα και μονο με χονδροιτινη βελτιωνετε εννοειτε οτι το δινεις.