Μικρόσωμο: Λιγότερο σκύλος?

Είναι τα μικρόσωμα "λιγότερο σκύλοι"?

• Ναι

Votes: 29 23,6%
  • Όχι

Votes: 94 76,4%

• Total voters
    123

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Το λέω γιατί και στον δικό μας κόσμο των ψηλών οι νάνοι αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες καθημερινές...σύμφωνα με την άποψη σου λοιπόν επειδή δεν μπορούν να φτάσουν την κουζίνα σου που ψήνεις φαί και το πιθανότερο είναι να καούν προσπαθώντας, αλλά χρήζουν κάποιων καταστάσεων πιο εξιδικευμένων, όπως και τα πιο ευπαθή σκυλιά, είναι λιγότερο ικανοί από εμάς άρα...
Τεσπά δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση... τι λίγο και πολύ σκύλος ρε παιδιά; τι είναι καφές, έναν πολύ βαρύ με ολίγην ζάχαρη παρακαλώ ή δεν είναι πολύ, είναι λίγον έγκυος...lol:p

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κι εγώ συμφωνώ με Denis το ζήτημα δεν έχει να κάνει με το μέγεθος!Έχει να κάνει με την λειτουργικότητα!Είτε είναι μικρός είτε είναι μεγάλος αν δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο μέσος σκύλος, όχι λόγω ηλικίας ή ασθένειας αλλά απο "φυσικού" του, τότε είναι λιγότερο σκύλος!:)

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Μπορεί το ζήτημα να μην έχει να κάνει με το μέγεθος αλλά η ψηφοφορία έχει. Για να επανέλθουμε λοιπόν σε αυτό και σε σχέση με αυτό που απάντησες, αλλά και για να δέσω το όλο θέμα, εμένα τα μικρότερα σκυλιά δεν μου μοιάζουν και πολύ φυσικά, μάλλον τεχνητά, εμείς τα φτιάξαμε, και με βάση το σκοπό που τα φτιάξαμε, μια χαρά σκύλοι μου κάνουν. Εμένα πχ. μπορεί να μου φαίνεται λιγότερος σκύλος ένα χάσκι γιατί δεν μπορεί να με καλύψει ως συντροφιάς στην πεζή μου καθημερινότητα. Ένα μικρότερης ράτσας θα κάνει θαύματα.