Προφανώς "ζεσταίνεται" ο μυς για αυτό φτιάχνει μετά..Ολα τα πατάει, δεν έχει σπάσιμο κάπου, αλλα όταν σηκώνεται ή παει να τρέξει φαίνεται σα να πονάει...... πάει λίγο σα χεσμένος στην αρχή.... μετά φτιάχνει....
Προφανώς "ζεσταίνεται" ο μυς για αυτό φτιάχνει μετά..Ολα τα πατάει, δεν έχει σπάσιμο κάπου, αλλα όταν σηκώνεται ή παει να τρέξει φαίνεται σα να πονάει...... πάει λίγο σα χεσμένος στην αρχή.... μετά φτιάχνει....
Τι να σου πω.... δύσκολο... επίσης, δε φαίνονται ερεθισμένες οι πατούσες (τα μαξιλαράκια....) παραπάνω είναι το πρόβλημα (αν είναι εκεί το πρόβλημα) ανάμεσα στα δάχτυλα....Υπάρχει καμια περίπτωση το τελευταίο διάστημα να περπατησε σε καμία επιφάνεια που να είχε τίποτα(απορρυπαντικό πχ) που να του ερέθισε τις πατούσες;
Κάτι μου λέει ότι δεν είναι μυικό το θέμα... αλλιώς γιατί να κάνει "βολτες" το πρόβλημα απο πόδι σε πόδι? Και το πρήξιμο στα δάχτυλα?Προφανώς "ζεσταίνεται" ο μυς για αυτό φτιάχνει μετά..
Δε νομίζω απο τα απορυπαντικά του σπιτιού να εχει προκληθεί το θέμα.... αλλώστε δεν αλλάξαμε κάτι τελευταία....προσωπικα καθαριζω με "Topine" το σπιτι του σκυλου μου και ποτε δεν εχει παθει κατι.
βεβαια καποιο αλλο απορρυπαντικο ή απολυμαντικο ισως να δημιουργει ερεθισμους.
Ναι, είναι ψηλός.... και έχει πολλές πιθανότητες να τραυματιστεί έτσι που πηδάει και τρέχει.... θα τον πάω σήμερα και για δεύτερη γνώμη.... δε μπορεί να μην έχει τίποτα οπως μου είπε η πρώτη κτηνίατρος... δε σχολιάζω παραπάνω, μέχρι να αποδειχτει τι ακριβώς έχει... αλλά κάτι έχει ο σκύλος, δεν τίθεται θέμα.Ειναι μυκητιαση,δεν ποναει αλλα η περιοχη ειναι ευαισθητη,οποτε(τον βλεπω και ψηλο)μαλλον υψηλο κεντρο βαρους,φρεναρει αποτομα και πληγωνει της πατουσες του,παλαιοτερα ισως να μην πονουσαν,αλλα οσο μεγαλωνει δινει και πιο πολυ σημασια στον πονο.
Παρε το Tee Tree κακο δεν του κανει,καλο του κανει εστω και προληπτικα,ασε που ειναι παντου γραμμενο οτι ειναι το καλυτερο για μυκητιαση.
Oχι όχι μυϊκό.., αν έχει τενοντίτιδα προκύπτει οταν υπερλειτουργούν οι μυς και αναγκαστικα κουράζονται οι τένοντες..Κάτι μου λέει ότι δεν είναι μυικό το θέμα... αλλιώς γιατί να κάνει "βολτες" το πρόβλημα απο πόδι σε πόδι? Και το πρήξιμο στα δάχτυλα?
όταν σηκώνεται ή παει να τρέξει φαίνεται σα να πονάει...... πάει λίγο σα χεσμένος στην αρχή.... μετά φτιάχνει....
Aκριβως..και αν εχεις παθει καποια θλαση συμβαινει αυτο..μετά, κατά την ξεκούραση επανέρχεται ο πόνος, ισχυρότερος γιατί έχει επιβαρυνθεί επιπλέον η άρθρωση!
Οι πατούσες του είναι άσπρες (έχει καλτσάκια). Αλλά το κοκκινοκαφέ χρώμα που λέω δεν έχει σχέση με γλύψιμο.... είναι βαθύ. Σα να περπατάει συνέχεια σε κοκκινοχωμα.Ναι γιατί όταν ενοχλούνται συνήθως το γλείφουνε εκείνο το σημείο ή από νευρικότητα..και έτσι θα δικαιολογούνταν λογικά και οι ανοιχτοχρωμες τρίχες..(στα άσπρα σκυλιά με το σάλιο ροζίζουν στα μαυρα δεν ξέρω..)