Νέο Μέλος στην Οικογένεια - Συμβίωση


d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Και προσπαθούσε να της δώσει τυράκι. Και η Audrey τον κοιτούσε σε φάση "θεε μου! προσπαθεί να με σκοτώσει με το τυρί! :eek::eek:"
o_OΑυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένο! Κι εγώ θα αντιδρούσα έτσι, αν κάποιος επέμενε να φάω τυρί:cautious:.
Αχ.. :rolleyes: Ταιριάζουμε κιόλας με τη σκυλομούρα.. :love:
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Είναι γελοιότητα με τα όλα της δε χωρεί αμφιβολίας περί τούτου :p Τις προάλλες είχε έρθει ένα φιλικό ζευγάρι πρώτη φορά στο σπίτι και ήθελε ο καημένος να την καλοπιάσει με μεζέ. Και προσπαθούσε να της δώσει τυράκι. Και η Audrey τον κοιτούσε σε φάση "θεε μου! προσπαθεί να με σκοτώσει με το τυρί! :eek::eek:"
Δεν ξέρεις τι λες! Ο "φίλος" είναι μυστικός πράκτορας γατίσιας μαφίας και προσπαθεί να σκοτώσει την Ώντρευ για τον απλούστατο λόγο ότι ηγείται μεγάλης οργάνωσης σκύλων που παλεύουν για τη σωτηρία του πλανήτη ΓΗ! Ο πόλεμος μεταξύ τους βρίσκεται σε κορύφωση και η Ώντρευ που ζει σπίτι σας δεν είναι καν η πραγματική αλλά τότε που δήθεν χάθηκε την ανταλλάξανε με σωσία για την προστασία της ηγέτιδος! Και άλλη φορά να προσέχεις τι φίλους βάζεις σπίτι σου!!!!!
 


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
χαχαχαχαχαχα η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καν Ελληνικής καταγωγής ο τύπος. Είναι Ισπανός. Λες..;;; :cautious: Αχ τι να το κάνω το βλαμμένο. Εγω το χω πει. Έπρεπε να το χα αφήσει στο χαρτόκουτο!
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli




d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Σε τι χέρια έπεσε η προστάτιδα του πλανήτη χριστέ μου!!!

(έχει και 40 βαθμούς μην το ξεχνάτε..)
40, δε λέω, αλλά μη σκάς.. Αφού είπαμε, η σωσίας θα την πληρώσει.. Η.. "Σωτηρούλα" ( κατά το σωτήρας) του πλανήτη βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και σε καλά χέρια..
Εγώ, δηλαδή για να καταλάβω, ερωτεύτηκα τη σωσία και όχι τη Σωτηρία;
 






Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Ένα update μετά απο καιρό.

Ο σκύλος έχει εξελιχθεί σε μπούφο. Είναι απίστευτα αστεία ώρες ώρες αλλά έχει και τα θεματάκια της. Απ όταν έφυγε η Μίλβα ο σκύλος άλλαξε. Ίσως αισθάνθηκε ότι έφυγε πλέον ο "άλφα" της και αυτό της δημιούργησε μια ανασφάλεια. Φοβάται αρκετά την όποια ηλιθιότητα μπορεί κανείς να φανταστεί. Αν δει αντικείμενο που δεν είναι η θέση του εκεί, του γαβγίζει με νεύρα. Αν την ακουμπήσει κάτι μέσα στο σπίτι ή στο δρόμο επίσης πετάγεται. Παραδείγματα: Στη βόλτα έχει θυμώσει με ένα δοχείο φέτας, με μια ζαμπονοτυρόπιτα, με ένα σπασμένο φανάρι αυτοκινήτου, με ένα πεταμένο αρκουδάκι (τα πήρε κρανίο λέμε) και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες.

Δεν τα πάει καλά με τους άντρες και όταν έρχεται κάποιος που δεν γνωρίζει στο σπίτι, εξαφανίζεται και θέλει το χρόνο της για να τον δεχτεί. Με τα άλλα σκυλιά ενθουσιάζεται τόσο που γίνεται ατσούμπαλη και είναι και ζηλιάρα. Μπορεί εύκολα να αρπαχτεί και να κάνει μανούρα, αλλά δεν έχει πειράξει ούτε μύγα..η μάλλον όχι. Τις μύγες τις κυνηγάει μέχρι τελικής πτώσεως. Με τα παιδάκια επίσης δεν τα πάει καλά. Θυμώνει, σηκώνει τρίχα και τους γαβγίζει. Δε θεωρώ όμως ότι θα πείραζε ποτέ κανέναν..αλλά δεν το δοκιμάζω κιόλας.

Σε γενικές γραμμές έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ τρυφερό ζωάκι και αγαπώ όλες τις φοβίες και της χαζομάρες της. Είναι ένας κλόουν μπουνταλάς με στολή "νταή" και τίποτα παραπάνω. Δεν κάνει ούτε μια ζημιά, δεν τραβάει τόσο στη βόλτα (στην καθημερινή βόλτα δεν τραβάει καθόλου πλέον), είναι υπάκουη, είναι ζητιάνα φυσικά στο φαγητό αλλά πολύ διακριτική. Έχουμε κλείσει πλέον τα 3 κάπου τον Απρίλιο και ελπίζω να είναι γερή και δυνατή για πολλά ακόμη χρόνια.

Πάρτε και μια δόση βλακείας:

View attachment 58818

View attachment 58819

View attachment 58820
πόοοοοσο όμορφη
 


Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.847
ΑΘΗΝΑ
ειναι πολυ φατσα με τις ανεμελες αυτουρες της και ο χαρακτηρας της ταιριαζει γαντι με την εμφανιση της!
επισης να θυμισω οτι
όλοι έχουν σέλφι με την Ωντρευ εκτός απο μένα! Θα το δρομολογήσω!
 
  • Like
Reactions: HolywoodBrn




vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
μα τι λες για το παιδί !!! τι μάνα είσαι εσύ ? πφ
να την φέρεις να παίξει με την φίλη της την Λόλα ;) έχουν καιρό να ειδωθούν τα ζαβά
 






HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Για άλλον είχε ξεκινήσει το θέμα της "συμβίωσης" εδώ, σε άλλον ή μάλλον σε άλλη κατέληξε..τέλος πάντων. Καλά πάει η νέα λοιπόν αυτή συμβίωση προς το παρόν..ανέλπιστα καλά θα μπορούσα να πω. Ιδού μερικά από τα πειστήρια :D

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender2.jpg
FullSizeRender1.jpg
FullSizeRender3.jpg
 














Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.813
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf