Νέο Μέλος στην Οικογένεια - Συμβίωση








ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ειδες;;; εσείς τα βασανίζετε στ αλήθεια ενώ εγω..μόνο εικονικά! Μια φορά προσπάθησα να της πάρω κάτι και είδες τι έγινε!
εμεις δεν διαπομπευόμαστε κυρία μου :p
φτερά και νεραίδούλες:whistle:
 


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Έτσι για καλή χρονιά είπα να ανεβάσω τη χαζή για το καλό...Κατα τ' άλλα στον αγύριστο να πάει το '15 και εύχομαι το 2016 να είναι χίλιες φορές καλύτερο για όλους!

Τα ακατάλληλα:
IMG_1102.JPG

Και οι πόζες:

DSC_0157.jpg


DSC_0176.jpg

DSC_0157.jpg

DSC_0169.jpg

Άντε χάπυ νιου γιαρ! :D
 












HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ένα update μετά απο καιρό.

Ο σκύλος έχει εξελιχθεί σε μπούφο. Είναι απίστευτα αστεία ώρες ώρες αλλά έχει και τα θεματάκια της. Απ όταν έφυγε η Μίλβα ο σκύλος άλλαξε. Ίσως αισθάνθηκε ότι έφυγε πλέον ο "άλφα" της και αυτό της δημιούργησε μια ανασφάλεια. Φοβάται αρκετά την όποια ηλιθιότητα μπορεί κανείς να φανταστεί. Αν δει αντικείμενο που δεν είναι η θέση του εκεί, του γαβγίζει με νεύρα. Αν την ακουμπήσει κάτι μέσα στο σπίτι ή στο δρόμο επίσης πετάγεται. Παραδείγματα: Στη βόλτα έχει θυμώσει με ένα δοχείο φέτας, με μια ζαμπονοτυρόπιτα, με ένα σπασμένο φανάρι αυτοκινήτου, με ένα πεταμένο αρκουδάκι (τα πήρε κρανίο λέμε) και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες.

Δεν τα πάει καλά με τους άντρες και όταν έρχεται κάποιος που δεν γνωρίζει στο σπίτι, εξαφανίζεται και θέλει το χρόνο της για να τον δεχτεί. Με τα άλλα σκυλιά ενθουσιάζεται τόσο που γίνεται ατσούμπαλη και είναι και ζηλιάρα. Μπορεί εύκολα να αρπαχτεί και να κάνει μανούρα, αλλά δεν έχει πειράξει ούτε μύγα..η μάλλον όχι. Τις μύγες τις κυνηγάει μέχρι τελικής πτώσεως. Με τα παιδάκια επίσης δεν τα πάει καλά. Θυμώνει, σηκώνει τρίχα και τους γαβγίζει. Δε θεωρώ όμως ότι θα πείραζε ποτέ κανέναν..αλλά δεν το δοκιμάζω κιόλας.

Σε γενικές γραμμές έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ τρυφερό ζωάκι και αγαπώ όλες τις φοβίες και της χαζομάρες της. Είναι ένας κλόουν μπουνταλάς με στολή "νταή" και τίποτα παραπάνω. Δεν κάνει ούτε μια ζημιά, δεν τραβάει τόσο στη βόλτα (στην καθημερινή βόλτα δεν τραβάει καθόλου πλέον), είναι υπάκουη, είναι ζητιάνα φυσικά στο φαγητό αλλά πολύ διακριτική. Έχουμε κλείσει πλέον τα 3 κάπου τον Απρίλιο και ελπίζω να είναι γερή και δυνατή για πολλά ακόμη χρόνια.

Πάρτε και μια δόση βλακείας:

IMG_1348.JPG

FullSizeRender.jpg

IMG_1539.JPG
 


















HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Είναι γελοιότητα με τα όλα της δε χωρεί αμφιβολίας περί τούτου :p Τις προάλλες είχε έρθει ένα φιλικό ζευγάρι πρώτη φορά στο σπίτι και ήθελε ο καημένος να την καλοπιάσει με μεζέ. Και προσπαθούσε να της δώσει τυράκι. Και η Audrey τον κοιτούσε σε φάση "θεε μου! προσπαθεί να με σκοτώσει με το τυρί! :eek::eek:"
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.816
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf