Θα σε φιμώσω!Ξεκινα απο εκεί και παράγγειλε από ένα πετ-σοπ να μην παιδεύεσαι. .
ΠΟΤΕ από πετ σοπ μικρέ! Καλύτερα καθόλου σκύλο.
Θα σε φιμώσω!Ξεκινα απο εκεί και παράγγειλε από ένα πετ-σοπ να μην παιδεύεσαι. .
Αυτο εχω σκοπο .Να παρω απο εκτροφεα. Δε νομιζω να μη μου δωσει σκυλο αφου θα ειμαι μαζι με τους γονεις μουΘα σε φιμώσω!
ΠΟΤΕ από πετ σοπ μικρέ! Καλύτερα καθόλου σκύλο.
Αν μπορειτε, θα σας παρακαλουσα να απαντησετε σε αυτην την ερωτησηΕκτος απο το να παρουν οι γονεις μου τηλεφωνο ξερετε καποιο καλο εκτροφειο κοντα στην Ζακυνθο. Να μη μας παρει πολλες ωρες για να παμε . Πχ: Η Αθηνα ειναι 6 ωρες
Το θεμα ειναι, αν ηρθατε σε επικοινωνια με τον ΚΟΕ, η με καποιον εκτροφεα κανις?Απο κει και περα η αποσταση ειναι το λιγοτερο για ενα ζωο που θα σε συντροφευει για παααρα πολλα χρονια.Αξιζει ο κοπος και ο χρονος.
Κανεις δεν ειπε οτι ειναι κακο ενας 13χρονος να συμμετεχει στη φροντιδα ενος σκυλου (καθε αλλο). Αυτο που λεμε ειναι οτι, στην ηλικια αυτη, ειναι απαραιτητη η συγκαταθεση του κηδεμονα και η συμμετοχη αυτου στη φροντιδα του σκυλου.δεν θελω να φανω περιεργος αλλα γιατι οχι στα 13 αλλα στα 18, ειμαι 23 και πιστευω οτι αν θες σκυλο τον φροντζεις το ιδιο δηλαδη το αν σε νοιαζει η περιποιηση του ζωου ή το εχεις ή δεν το εχεις.
Συμφωνω...Εγώ για το παραπάνω αποσπασμα μιλησα και είπα οτι θεωρω οτι ο χρονος που εχει ειναι αρκετος γιατι επειδη ειναι μαθητης και ως 'δουλεια' εχει το διαβασμα θα ειναιι πιο πολλες ωρες σπιτι απο καποιον που δουλεευει........![]()
Toy λέω ότι έχω τόση ώρα. Πάντως τα μεγέθη ειναι τρία όχι τέσσερα. Mini και νάνος είναι το ίδιο πράγμα (νάνο λέμε το mini στα ελληνικά). Υπάρχει μόνο η "υποκατηγορία" μεσαίο, που αναγνωρίζεται, αλλά είναι απλώς ένα πιο κοντό standard.
Από FCI:
Standard Poodles: Over 45cm up to 60cm with a tolerance of +2cm. The Standard Poodle must be the enlarged and developed replica of the Medium Poodle of which it retains the same characteristics.
Medium Poodles: Over 35 cm up to 45cm.
Miniature Poodles: Over 28cm up to 35cm. The Miniature Poodle must display the apprearance of a reduced Medium Poodle, retaining as much as possible the same proportions and without presenting any sign of dwarfism.
Toy Poodles: Over 24 cm up to 28 cm(sought after ideal: 25cm) (with a tolerance of -1cm). The Toy Poodle maintains, in its ensemble, the aspect of a Miniature Poodle and the same general proportions complying with all the points of the standard. Any sign of dwarfism is excluded; only the occipital protuberance may be less pronounced.
Το δικό σου ειναι κουκλί. Το βλέπω και μου έρχεται να το φάω( με τον κάλο τον λόγοToy ή mini σαφώς λόγω μεγέθους!
Εννοείς γκρι ; ή είναι αστραφτερό πραγματικά;;;Σ' ευχαριστώ
Τα κανίς μπορείς να τα βρεις (με λίγο ψάξιμο) σε πολλά χρώματα. Εκτός απ' το λευκό / μαύρο "βγαίνουν" και σε κρεμ, βερυκοκί, ασημί, γκρίζο, κόκκινο, καφέ ό,τι θες...