ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΚΟ!

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
:lol: :lol: :lol:

Δεν θα μας θελουν και για "καφε" στην Αλεξανδρας :lol: :lol: :lol:

Φανταζεστε να θελουν να βαλουν τα σκυλια στο περιπολικο;;;;;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
απ'οτι βλεπω στο διαδικτυο γινεται ψιλοπανικος με το θεμα... αλλα βλεπω επισης οτι παρα τις συστασεις δημων,οργανωσεων κτλ.....δεν προχωραει αισιοδοξα το θεμα,μαλιστα εχει συσταθει και πανελληνια επαγγελματικη ενωση στην χωρα μας η οποια κανει πλατες σε τετοιου ειδους επιχειρησεις οπως το τσιρκο λογω μεγαλων οικονομικων συμφεροντων, κοινως το χρημα εμποδιζει για ακομη μια φορα την απεξαρτηση της χωρας μας απο τετοιου ειδους θεαματα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
galazio said:
γιατι δεν το κανουμε την αλλη κυριακη να ειμαστε καλυτερα προετοιμασμενοι,να μαζευτουν και περισσοτεροι απο αλλα φορουμ?
Γιατί όποιος ήθελε πραγματικά να έρθει θα ερχόταν και τώρα!
Έχουμε κανένα επιχειρηματία στο φόρουμ που θα πρέπει να του έχουμε ανακοινώσει το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων/διαμαρτυριών σχετικά με το τσίρκο 15 ημέρες πριν για να ρυθμίσει το πρόγραμμα του και δεν το ξέρω?

Θα πάμε και αυτή τη Κυριακή και την άλλη. Το πολύ πολύ, όποιος δεν μπορεί να έρθει αυτή την Κυριακή, ας έρθει την άλλη εβδομάδα.

galazio said:
γιατί αλλιως ειναι να ειμαστε 5-6 ατομα κι αλλιως 20(μην φαινομαστε και σαν γραφικοι )
μεχρι στιγμης ποιοι ειμαστε?
αντωνης,ροττι,κλοε,αλεξανδρα,γωγω,εγω
Μια χαρά είμαστε ακόμα και αυτοί που μαζευτήκαμε! Εάν βγάλουμε 30 φωτοτυπίες ο καθένας θα έχουμε από 60 φυλλάδια έκαστος, δηλαδή 360 φυλλάδια στο σύνολο. Νομίζω ότι είναι αρκετά. Αύριο θα το ανακοινώσουμε και στις άλλες κυνοφιλικες/ζωοφιλικες διαδικτυακές κοινότητες μήπως θέλει να έρθεις και κάποιος άλλος μαζί μας.

Κανάλια κτλ. δεν έχει νόημα να φωνάξουμε. Η είδηση θεωρείται πλέον παλιά.
Εξάλλου καθημερινά έξω από το τσίρκο μοιράζουν φυλλάδια διάφορες ζωοφιλικες οργανώσεις και σωματεία.
Δεν θα είμαστε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι που θα πάμε. Θα αποτελέσουμε ένα πολύ μικρό μέρος μιας μεγάλης προσπάθειας που γίνεται από την πρώτη μέρα που το Medrano έστησε την σκηνή του στο Φάληρο.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ROTTIE said:
galazio said:
γιατι δεν το κανουμε την αλλη κυριακη να ειμαστε καλυτερα προετοιμασμενοι,να μαζευτουν και περισσοτεροι απο αλλα φορουμ?
Γιατί όποιος ήθελε πραγματικά να έρθει θα ερχόταν και τώρα!
Έχουμε κανένα επιχειρηματία στο φόρουμ που θα πρέπει να του έχουμε ανακοινώσει το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων/διαμαρτυριών σχετικά με το τσίρκο 15 ημέρες πριν για να ρυθμίσει το πρόγραμμα του και δεν το ξέρω?
:shock: καλα χριστιανη μου,μην εξαπτεσαι(αν και διαφωνω δεν θα το συζητησουμε τωρα,στον καφε :lol: :lol: :lol: )

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ετσι θα πεις και στους μπατσους,οταν σε μπουζουριασουν? :lol: :lol: :lol:
(σκεψου πως σε μπουζουριασαν ρε παιδι μου-τελος)χαχαχαχαχαχα....

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έγραψα αυτό. Κάνει? Επίτηδες με κεφαλαία αν είναι να το τυπώσουμε. Θέλω γνώμες και διορθώσεις:

ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΖΩΑ!

- ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ;
- ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ;
- ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ, ΠΟΝΟ, ΑΙΜΑ, ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ;
- ΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΖΩΟ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΖΩΗ ΤΟΥ;
- ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΑΦΥΣΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ;
- ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΓΡΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΑΓΕΛΩΝ;
- ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ;

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ «ΕΓΩ» ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ. ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ». ΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ, ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΛΟΥΒΙΑ, ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΑΓΡΙΜΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ – ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ. ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΕ ΘΕΑΜΑ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ, ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΕΣΥ, ΘΕΑΤΗ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!

ΠΕΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
οντως πολυ αψογο το κειμενο και περιεκτικο :D
μπραβο chloe,πιστευω να ντραπουν εστω και καποιοι.......

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
=D> =D> =D>

Πολυ ωραιο Chloe!!! Τι πρεπει να κανουμε;;; Να το τυπωσουμε οπως

ειπαμε σε Α4 (2 φορες στην καθε σελιδα) ;;;;

Για πειτε... :roll:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Χωράει σε Α4 2 φορές με λίγες τροποποιήσεις. Άριαλ 10αρι, bold, στοίχιση στο κέντρο και διεύρυνση σε όλη σχεδόν τη σελίδα με το χάρακα. Μετά κόφτε την A4 στη μέση. Μια χαρά φαίνεται.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Στην διαμόρφωση σελίδας, ορίστε οριζόντιο προσανατολισμό. Θα έχετε το παρακάτω αποτέλεσμα.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Chloe said:
Έγραψα αυτό. Κάνει? Επίτηδες με κεφαλαία αν είναι να το τυπώσουμε. Θέλω γνώμες και διορθώσεις:

ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΖΩΑ!

- ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ;
- ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ;
- ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ, ΠΟΝΟ, ΑΙΜΑ, ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ;
- ΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΖΩΟ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΖΩΗ ΤΟΥ;
- ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΑΦΥΣΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ;
- ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΓΡΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΑΓΕΛΩΝ;
- ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ;

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ «ΕΓΩ» ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ. ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ». ΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ, ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΛΟΥΒΙΑ, ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΑΓΡΙΜΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ – ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ. ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΕ ΘΕΑΜΑ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ, ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΕΣΥ, ΘΕΑΤΗ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!

ΠΕΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!
=D> =D> =D>

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
ROTTIE said:
Στην διαμόρφωση σελίδας, ορίστε οριζόντιο προσανατολισμό. Θα έχετε το παρακάτω αποτέλεσμα.

Και που τον βρίσκουμε τον οριζόντιο προσανατολισμό?
Έχω αποπροσανατολιστεί λίγο, είναι και στα αγγλικά το γουορντ μου, σκατά!

Βοήθειαααααααααααααα!!!