Το ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ιδιοκτητών, ταίζουν είτε ξηρά από τα lidl, το προσπερνάμε.

Και συνήθως δεν είναι αυτοί που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, είναι αυτοί που δε θέλουν να χαλάσουν χρήματα και βαριούνται ν' ασχοληθούν....
Εγώ είμαι περίπου άσχετος από τροφές, και σίγουρα από barf! Όμως η δική μου λογική προστάζει ότι το φρέσκο, και δη το σπιτικο, προφανώς είναι προτιμότερο από το επεξεργασμένο το οποίο συν τοις άλλοις είναι αμφιβόλλου ποιότητας, όσα χρήματα κι αν κοστίζει...
Για να μην βγάζω την ουρά μου απ' έξω βέβαια, εγώ ταίζω μόνο ξηρά, συν κανένα καροτάκι, κανένα φρουτάκι αλλά για σνακ. Δεν το κάνω γιατί είναι καλύτερο, ούτε γιατί δεν έχω χρόνο για barf. Άλλωστε θαρρώ πως μου "βγαίνει" πολύ ακριβότερα. Το κάνω απλά γιατί δεν έχω το κουράγιο να πάω για ψώνια στο μάρκετ, και ναι μπορεί μια μέρα που θα πρέπει κάτι να μαγειρέψω και δεν θα υπάρχει τίποτα σπίτι, απλά να παραγγείλω απ' έξω.
Άρα απλά αποτελεί μια ευκολία και τίποτε άλλο!
ΥΓ.
@G.P 10 όταν μπαίνεις σε ένα forum, μια μικρή κοινωνία δλδ, οφείλεις:
1. να είσαι ευγενική με τους άλλους, και δη τα παλιότερα μελή.
2. να αφομοιωθείς περισσότερο εσύ στο σύνολο, κι όχι το σύνολο σε σένα. Διαφορετικά το σύστημα σε αποβάλλει από μόνο του.
Αν έχεις τόσο έντονη διαφωνία, και με τόσα μέλη, μόνο η ιδιότητά σου (αν υπάρχει) σε σχέση με τους σκύλους, μπορεί να αποτελέσει ένα κάποιο τεκμήριο. Διαφορετικά οι ειρωνείες κι οι χαρακτηρισμοί, καλό θα ήταν να λείπουν, γιατί απλά γεμίζουμε άσκοπες σελίδες, χάνουμε οι υπόλοιποι (μέλη - επισκέπτες) την όποια πληροφορία, και κυρίως γίνεται αιτία να πέφτει το επίπεδο του forum, και ακόμα χειρότερα να αποχωρούν έμπειρα ή καταρτισμένα μέλη στο θέμα σκύλος. Κι αυτό ναι, είναι πλήγμα!
Όπως σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας, υπάρχει ιεραρχία, την οποία δε μπορείς να
πηδήξεις ή "πηδήξεις".........