Οικονομική τροφή αλλά ασφαλής;

Status
Κλειδωμένο θέμα

G.P 10

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2018
92
16
31
καλά πες τα καθαρά βαριέμαι να ζεστάνω μια κονσέρβα, που να ασχοληθώ και με τα ωμά.
Εαν εχεις τον χρονο να μαγειρευεις δεν σε κατηγορει κανεις, η εαν παιρνεις ωμα , παλι δεν σε κατηγορει κανεις.
Ειπα οτι εαν μεινει κονσερβα στο πιατο μυριζει μαζευονται μυγες καθως οτι εαν χρειαστει να λειψεις η κονσερβα δεν γινεται να μπει σε ταιστρα, οπως και οτι οταν ανοιχτει πρεπει να καταναλωθει.Με την ξηρα δεν ισχυουν αυτα.
παρα πολυς κοσμος ειναι πολυασχολος και τρεχει ολη μερα .Μακαρι να καθομασταν ολη μερα να ασχολουμαστε με τον σκυλο μας να παγωνουμε να ξεπαγωνουμε τροφες, να μαγειρευουμε με ποσοστα και ζυγαριες, να παιρνουμε κοτοπουλα να βαζουμε γιουρτια ιχθυελαια και δεν ξερω τι αλλο.....αλλα αυτο απαιτει καποιο χρονο ,που εγω οπως και πολλοι αλλοι, δεν τον εχουν ξερεις.
Αρα δεν ειναι θεμα βαρεμαρας αλλα υποχρεωσεων.Υπαρχουν κι αυτοι που δουλευουν ξερεις.
Ολος αυτος ο κοσμος δεν ειναι χαζος που δινει ξηρα τροφη ουτε αγαπαει λιγοτερο το ζωακι του απο σενα.

G.P 10

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2018
92
16
31
@G.P 10 ταιζεις ροτ και γερμανικο ποιμενικο με 180 γραμμαρια την μερα στο ενα;;;;
ταιζω αυτο που πρεπει να ταιζω και εχω αρκετα χρονια σκυλια υγιεστατα που εχουν μεγαλωσει παρα πολυ καλα.

G.P 10

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2018
92
16
31
Οχι δεν μπερδευτικα, αλλα αν δεις σκυλο που τρωει ωμο, γυαλιζει, εχει λιγα και σφιχτα, εχει ενεργεια φουλ, χωρις να ειναι στην τσιτα και κυριοτερο σκιζει και μασαει το φαγητο, δεν καταπινει σαν ηλεκτρικη σκουπα τις κροκετες.
οκ που ειναι η διαφορα μας?εσυ δινεις ωμη, εγω ξηρα. που ειναι το προβλημα?

G.P 10

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2018
92
16
31
Εγω μενω εδω. Οπως λεμε σε αγγελίες πώλησης: Δίμπουκο, χαμηλωμένο, με τσιπακι και πρόγραμμα σε εγκεφαλο, μονο για οσους ξερουν...
και γω λεω τρια πουλακια καθονται και πλεκουνε πουλοβερ μονο για οσους ξερουν

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Για το ποια ειναι η οριτζιν και η ακανα ,αυτοι που ασχολουνται και ξερουν καταλαβαινουν και δεν χρειαζεται να αντιπαρατεθω με οσους δεν συμφωνουν.
Ειναι ''τοπ'' τροφες και πολυ γνωστες για το ποιες ειναι.
Εσυ κανε τον χημικο, κανε οσες αναλυσεις θελεις ,εγω δεν εχω προβλημα. Ειναι κι αυτος ενας τροπος να περασεις την ωρα σου.
Εαν λοιπον σ αρεσει να κανεις τον χημικο αναλυτη , παρε και μια κροκετα και πηγαινετη προς αναλυση στο χημειο του κρατους χαχαχαχαχα να την βαλουν στο μικροσκοπιο......!
Εκει να δεις τι ωραια θα περασει η ωρα σου, μεχρι να πας ,μεχρι να δωσεις την κροκετα, να την δουν ,να την αναλυσουν , μεχρι να βγουν τ αποτελεσματα και μεχρι να στα στειλουν,θα εισαι στο περιμενε αρκετο καιρο
Το οτι ομως θα εχεις κατι να περιμενεις ολον αυτο τον καιρο δηλαδη να περιμενεις την αναλυση της κροκετας....! αυτο ειναι μια ευχαριστη αναμονη κατι σαν τις εγκυμονουσες, κι αυτο ειναι κατι πολυ σημαντικο για την ψυχολογια σου. να μας διαφωτισεις μετα κι εμας καταλαβες??? γιατι εσενα περιμενουμε να μας πεις .........να μας διαφωτισεις..........!
αντιρρησίες παντα θα υπαρχουν για να κανουν απλως συζητηση και για να αντιδρασουν. Δεν σε παρεξηγω λοιπον.
Εαν ειδες προιγουμενη απαντηση μου σου ειπα οτι υπαρχουν τρεις κατηγοριες τροφων και οχι δυο .Δεν ειδες ομως την απαντηση μου κοιταξε καλυτερα η απαντηση μου υπαρχει.
Δεν την ειδες,γιατι προτρεχεις απλως να αντιδρασεις για να αντιδρασεις ...... ετσι για την αντιδραση, και απ τις απαντησεις που δινεις αυτο φαινεται
Η οριτζεν έχει 80% πρωτεινη ναι η όχι?

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
οκ που ειναι η διαφορα μας?εσυ δινεις ωμη, εγω ξηρα. που ειναι το προβλημα?
Και ο @de3cOn ξηρά ταιζει απλά λέει ότι το ωμό είναι καλύτερο.
Γενικά κάνεις μια διαφήμιση στην οριτζεν και την ακανα αλλά επειδή έχεις ελάχιστες γνώσεις καταλήγει σε δυσφήμιση,εν πασει περίπτωση ασχολούμαι με αυτο μόνο για χάρη του "αγνώστου" αναγνωστη (έφυγες νωρίς Γιάννη).

Όσα έχεις γράψει μεχρι στιγμής (με εξαιρεση το ότι η ακανα και η οριτζεν είναι αξιοπρεπεις τροφές και οι δυο) είναι αερολογιες, παρανοήσεις κλπ κλπ.
Γράφεις για 80% πρωτεινης (λαθος),γράφεις ότι η barf είναι επικίνδυνη (λαθος),γράφεις ότι ταιζεις λυκόσκυλο (Γ.Π) με 180 γραμμάρια.

Γενικά προσπάθησε να ενημερωθείς και να μάθεις δύο πράγματα

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Για το ποια ειναι η οριτζιν και η ακανα ,αυτοι που ασχολουνται και ξερουν καταλαβαινουν και δεν χρειαζεται να αντιπαρατεθω με οσους δεν συμφωνουν.
Ειναι ''τοπ'' τροφες και πολυ γνωστες για το ποιες ειναι.
Εσυ κανε τον χημικο, κανε οσες αναλυσεις θελεις ,εγω δεν εχω προβλημα. Ειναι κι αυτος ενας τροπος να περασεις την ωρα σου.
Εαν λοιπον σ αρεσει να κανεις τον χημικο αναλυτη , παρε και μια κροκετα και πηγαινετη προς αναλυση στο χημειο του κρατους χαχαχαχαχα να την βαλουν στο μικροσκοπιο......!
Εκει να δεις τι ωραια θα περασει η ωρα σου, μεχρι να πας ,μεχρι να δωσεις την κροκετα, να την δουν ,να την αναλυσουν , μεχρι να βγουν τ αποτελεσματα και μεχρι να στα στειλουν,θα εισαι στο περιμενε αρκετο καιρο
Το οτι ομως θα εχεις κατι να περιμενεις ολον αυτο τον καιρο δηλαδη να περιμενεις την αναλυση της κροκετας....! αυτο ειναι μια ευχαριστη αναμονη κατι σαν τις εγκυμονουσες, κι αυτο ειναι κατι πολυ σημαντικο για την ψυχολογια σου. να μας διαφωτισεις μετα κι εμας καταλαβες??? γιατι εσενα περιμενουμε να μας πεις .........να μας διαφωτισεις..........!
αντιρρησίες παντα θα υπαρχουν για να κανουν απλως συζητηση και για να αντιδρασουν. Δεν σε παρεξηγω λοιπον.
Εαν ειδες προιγουμενη απαντηση μου σου ειπα οτι υπαρχουν τρεις κατηγοριες τροφων και οχι δυο .Δεν ειδες ομως την απαντηση μου κοιταξε καλυτερα η απαντηση μου υπαρχει.
Δεν την ειδες,γιατι προτρεχεις απλως να αντιδρασεις για να αντιδρασεις ...... ετσι για την αντιδραση, και απ τις απαντησεις που δινεις αυτο φαινεται
wat

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Η οριτζεν έχει 80% πρωτεινη ναι η όχι?
Ναι ρε φίλε τι δεν κατάλαβες. Η original έχει 85% και 38% πρωτείνη και η fit έχει 85% και 42% πρωτεινή. Τι δεν κατάλαβες; Πάρε τηλ στο χημείο του κράτους να στο εξήγησουν. Α μα πια...

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Εαν εχεις τον χρονο να μαγειρευεις δεν σε κατηγορει κανεις, η εαν παιρνεις ωμα , παλι δεν σε κατηγορει κανεις.
Ειπα οτι εαν μεινει κονσερβα στο πιατο μυριζει μαζευονται μυγες καθως οτι εαν χρειαστει να λειψεις η κονσερβα δεν γινεται να μπει σε ταιστρα, οπως και οτι οταν ανοιχτει πρεπει να καταναλωθει.Με την ξηρα δεν ισχυουν αυτα.
παρα πολυς κοσμος ειναι πολυασχολος και τρεχει ολη μερα .Μακαρι να καθομασταν ολη μερα να ασχολουμαστε με τον σκυλο μας να παγωνουμε να ξεπαγωνουμε τροφες, να μαγειρευουμε με ποσοστα και ζυγαριες, να παιρνουμε κοτοπουλα να βαζουμε γιουρτια ιχθυελαια και δεν ξερω τι αλλο.....αλλα αυτο απαιτει καποιο χρονο ,που εγω οπως και πολλοι αλλοι, δεν τον εχουν ξερεις.
Αρα δεν ειναι θεμα βαρεμαρας αλλα υποχρεωσεων.Υπαρχουν κι αυτοι που δουλευουν ξερεις.
Ολος αυτος ο κοσμος δεν ειναι χαζος που δινει ξηρα τροφη ουτε αγαπαει λιγοτερο το ζωακι του απο σενα.
Και αλλοι δουλεύουμε... Ευτυχώς δηλαδη.... Η κατανομή του χρόνου του καθενός βασίζεται κυρίως στο τι θελει ο καθένας να κάνει σε αυτό το χρόνο, τι κρίνει σωστό κλπ.. Το να λες ότι όσοι μαγειρευουν/μπαρφαρουν έχουν άπλετο χρόνο ειναι ένα κάπως αβάσιμο συμπέρασμα... Όλοι το καλο του σκυλου μας θελουμε εννοείται. Εδώ κάνουμε απλά μια συζητηση.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Και αλλοι δουλεύουμε... Ευτυχώς δηλαδη.... Η κατανομή του χρόνου του καθενός βασίζεται κυρίως στο τι θελει ο καθένας να κάνει σε αυτό το χρόνο, τι κρίνει σωστό κλπ.. Το να λες ότι όσοι μαγειρευουν/μπαρφαρουν έχουν άπλετο χρόνο ειναι ένα κάπως αβάσιμο συμπέρασμα... Όλοι το καλο του σκυλου μας θελουμε εννοείται. Εδώ κάνουμε απλά μια συζητηση.
Βασικά νόμιζε ότι η BARF είναι brandname αυτό λεω,δεν έχει καταλαβει βασικά πράγματα και πολύ πιθανόν να πάρει πολλούς στο λαιμό της γιατί γράφει με ένα στυλ το οποίο δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Ναι ρε φίλε τι δεν κατάλαβες. Η original έχει 85% και 38% πρωτείνη και η fit έχει 85% και 42% πρωτεινή. Τι δεν κατάλαβες; Πάρε τηλ στο χημείο του κράτους να στο εξήγησουν. Α μα πια...
Α τώρα καταλαβα.Αρα έχει 123% η oritzin και και 127% η φιτνες

Allendog

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2017
156
703
34
Γενικά κάνεις μια διαφήμιση στην οριτζεν και την ακανα αλλά επειδή έχεις ελάχιστες γνώσεις καταλήγει σε δυσφήμιση,εν πασει περίπτωση ασχολούμαι με αυτο μόνο για χάρη του "αγνώστου" αναγνωστη (έφυγες νωρίς Γιάννη).
Θα μου επιτρέψετε το σύντομο off - topic,
@Mariosgs πραγματικά από εμένα τεράστιο respect για την επίκληση στον Γιάννη, είναι τόσες οι φορές που θέλω να αναφερθώ σε αυτόν και ντρέπομαι, αισθάνομαι λίγος...
Είναι ο άνθρωπος που με έκανε να περάσω πολλά βράδια σ αυτή τη γωνιά, είναι ο άνθρωπος μέσα από τα λόγια του οποίου αγάπησα την ομάδα 2, τόσο ώστε να φτάσω στην απόκτηση.
Ο άνθρωπος που αποτέλεσε κίνητρο να ασχοληθώ συστηματικά με το σκύλο μου, και να τον κοιτάω κάθε μέρα στα μάτια, να προσπαθώ να τον καταλάβω....
Θαύμαζα την πειθαρχία σε συνάρτηση με την ευγένεια που απέπνεε, το χιούμορ του to the point.
Ξεψάχνιζα τα post του από το παλαιότερο προς το νεότερο, και όταν αποφάσισα να έρθω σε επικοινωνία μαζί του, έπεσα στο θέμα που έτρεχε για την απώλεια του...
Έχω μέσα μου ένα μεγάλο "γαμώτο" που δεν τον γνώρισα από κοντά....

• Like
Reactions: Eroe and Mariosgs

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Θα μου επιτρέψετε το σύντομο off - topic,
@Mariosgs πραγματικά από εμένα τεράστιο respect για την επίκληση στον Γιάννη, είναι τόσες οι φορές που θέλω να αναφερθώ σε αυτόν και ντρέπομαι, αισθάνομαι λίγος...
Είναι ο άνθρωπος που με έκανε να περάσω πολλά βράδια σ αυτή τη γωνιά, είναι ο άνθρωπος μέσα από τα λόγια του οποίου αγάπησα την ομάδα 2, τόσο ώστε να φτάσω στην απόκτηση.
Ο άνθρωπος που αποτέλεσε κίνητρο να ασχοληθώ συστηματικά με το σκύλο μου, και να τον κοιτάω κάθε μέρα στα μάτια, να προσπαθώ να τον καταλάβω....
Θαύμαζα την πειθαρχία σε συνάρτηση με την ευγένεια που απέπνεε, το χιούμορ του to the point.
Ξεψάχνιζα τα post του από το παλαιότερο προς το νεότερο, και όταν αποφάσισα να έρθω σε επικοινωνία μαζί του, έπεσα στο θέμα που έτρεχε για την απώλεια του...
Έχω μέσα μου ένα μεγάλο "γαμώτο" που δεν τον γνώρισα από κοντά....
Δε μίλησα ποτέ μαζί του δυστυχώς.
Τεράστιος απλά.
Πραγματικα ένα κόσμημα του φόρουμ.

Κάποιοι άνθρωποι δε πεθαίνουν ποτέ,μένουν πάντα ζωντανοι μέσα από τις πράξεις,τα έργα τους,τα γραπτά τους ή τη προσφορά τους.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη που ήταν ΚΎΡΙΟΣ

G.P 10

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2018
92
16
31
Και ο @de3cOn ξηρά ταιζει απλά λέει ότι το ωμό είναι καλύτερο.

Όσα έχεις γράψει μεχρι στιγμής (με εξαιρεση το ότι η ακανα και η οριτζεν είναι αξιοπρεπεις τροφές και οι δυο) είναι αερολογιες, παρανοήσεις κλπ κλπ.
Γράφεις για 80% πρωτεινης (λαθος),γράφεις ότι η barf είναι επικίνδυνη (λαθος),γράφεις ότι ταιζεις λυκόσκυλο (Γ.Π) με 180 γραμμάρια.

Γενικά προσπάθησε να ενημερωθείς και να μάθεις δύο πράγματα
μπηκα για πολυ λιγο και δεν μπορω να σου απαντησω πανω σ αυτο που μου λες γιατι δεν εχω τον χρονο.αυριο ομως θα τον εχω και θα σε ευχαριστησω
το μονο που προλλαβαινω να σου πω καλε μου ανθρωπε χαχαχα μου λες να μαθω δυο πραγματα. προσπαθησε ομως και συ να μαθεις παραπανω απο δυο πραγμματα που γνωριζεις γιατι τοσα καταλαβαινω οτι γνωριζεις.
αναλυτικοτερα αυριο

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
μπηκα για πολυ λιγο και δεν μπορω να σου απαντησω πανω σ αυτο που μου λες γιατι δεν εχω τον χρονο.αυριο ομως θα τον εχω και θα σε ευχαριστησω
το μονο που προλλαβαινω να σου πω καλε μου ανθρωπε χαχαχα μου λες να μαθω δυο πραγματα. προσπαθησε ομως και συ να μαθεις παραπανω απο δυο πραγμματα που γνωριζεις γιατι τοσα καταλαβαινω οτι γνωριζεις.
αναλυτικοτερα αυριο
Απάντησε μ πρώτα στην ξεκάθαρη ερώτηση που σ έκανα με ένα ναι η με εν όχι.
Η orijen έχει 80% πρωτεινη?

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Διάβασα πιο πριν οτι παχαινει το σκυλί με το μαγειρευτό. Άκυρο εντελώς. Αν μαγειρεύεις κρέας με λαχανικά και πατάτα σε μια αναλογία 70-30 χωρίς ρύζια, μακαρόνια και δίνεις μια ποσότητα ίση με το 1-2% του βάρους του ζώου δεν θα παχύνει, άλλωστε παρακολουθείς και ρυθμίσεις τις ποσότητες.
Όσο για το χρόνο που απαιτείται είναι μύθος. Δύο ώρες κάθε 15 μέρες και πολύ λέω. Αυτό που χρειάζεται είναι χώρος αποθήκευσης, όχι χρόνος.
Όλοι εργαζόμαστε, εγώ λείπω καθημερινά τουλάχιστον 10 ώρες αλλά του πούστη δύο ώρες στις 15 μέρες για το σκύλο τις βρίσκω γιατί αν μπούμε σε αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να το βγάζουμε βόλτα γιατί δουλεύουμε και δεν έχουμε χρόνο.

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Εντάξει... με το συμπέρασμα ότι ένας άνθρωπος που μπαρφαρει η μαγειρεύει για τον σκύλο του πρέπει να είναι άνεργος και γιος του Ωναση ταυτόχρονα, μπορώ μόνο να χαμογελάσω. Όλοι εργαζόμαστε, όλοι βγάζουμε με τον ιδρώτα μας τα λεφτά, κάποιοι έχουν οικογένειες με μικρά παιδιά και κάποιοι ηλικιωμένους γονείς να φροντίζουν. Ε και?
Όπως δεν θα έλεγα, επειδή εργάζομαι ας τρώει το παιδί μου από το πλησιέστερο γυράδικο, έτσι δεν θα έλεγα ας τρώει ο σκύλος μου ότι να ναι. Θα βρω χρόνο, κι ας είναι λίγος, εξάλλου, είναι μύθος ότι η ετοιμασία της σπιτικής σκυλοτροφής καταναλώνει άπειρο χρόνο. 15 λεπτά την ημέρα θέλει, συν να πας για ψώνια μια φορά την εβδομάδα που ούτως ή άλλως θα πήγαινες για τον εαυτό σου

G.P 10

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2018
92
16
31
Απάντησε μ πρώτα στην ξεκάθαρη ερώτηση που σ έκανα με ένα ναι η με εν όχι.
Η orijen έχει 80% πρωτεινη?
Η Οριτζιν εχει 80 τοις εκατο ΚΡΕΑΣ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΓΔΟΝΤΑτοις εκατο ΚΡΕΑΣ.
το περισσοτερο ποσοστο δηλαδη ειναι κρεας.και ενα εικοσι τοις εκατο ειναι οσπρια φρουτα και υπολοιπα που θα τα δεις παρακατω
ΞΕΧΩΡΗΣΕΤΑ ,ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΛΛΟ ΚΡΕΑΣ.
Πολλοι θεωρουν οπως προφανως και εσυ ,οτι πρωτεινη ισον κρεας.
Την πρωτεινη την παιρνουμε απο πολλα τροφιμα οχι μονο απ το κρεας.Την παιρνουμε απ τα οσπρια απ τα τυρια απ τα φασολια απ τα αυγα και ενα σωρο αλλα .
ΣΥΝΟΛΥΚΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΝΑΟΧΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.
ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΕΣΥ
Επισης δεν εχει καθολου ρυζια καλαμποκια καλαμποκαλευρα πατατες και διαφορα αλλα που εχουν οι αλλες τροφες.
ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΟΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΡΕΑΤΟΣ ΕΧΕΙ εμεις οι ανθρωποι καθημερινα στο τραπεζι μας δεν τα εχουμε ολα αυτα μακαρι να τα ειχαμε.........
Φρέσκο κρέας βοδινού Angus (11%), φρέσκο κρέας αγριόχοιρου (4%), φρέσκο κρέας βίσωνα (4%), φρέσκο ή ωμό κρέας αρνιού Romney (4%), φρέσκο κρέας χοιρινού Yorkshire (4%), φρέσκο συκώτι βοδινού (4%), φρέσκια κοιλιά βοδινού (4%), φρέσκια ολόκληρη σαρδέλα (4%), φρέσκα ολόκληρα αυγά (4%), φρέσκο συκώτι αγριόχοιρου (4%), αρνί (αφυδατωμένο, 4%), βοδινό (αφυδατωμένο, 4%), ολόκληρη ρέγγα (αφυδατωμένη, 4%), πρόβατο (αφυδατωμένο, 4%), χοιρινό (αφυδατωμένο, 4%), φρέσκο συκώτι αρνιού (3,5%), φρέσκια κοιλιά αρνιού (3,5%), ολόκληρη σαρδέλα (αφυδατωμένη, 3%), φρέσκο συκώτι χοιρινού (3%), ολόκληρες κόκκινες φακές, ολόκληρες πράσινες φακές, ολόκληρος πράσινος αρακάς, ίνες από φακές, ολόκληρα ρεβίθια, ολόκληρος κίτρινος αρακάς, ολόκληρα φασόλια pinto, λίπος βοδινού (1%), λίπος χοιρινού (1%), λάδι ρέγγας (1%), χόνδρος βοδινού (αφυδατωμένος, 1%), συκώτι βοδινού (freeze-dried), κοιλιά βοδινού (freeze-dried), συκώτι αρνιού (freeze-dried), κοιλιά αρνιού (freeze-dried), φρέσκια ολόκληρη κολοκύθα, φρέσκια ολόκληρη κίτρινη κολοκύθα, φρέσκο ολόκληρο κολοκύθι, φρέσκα ολόκληρα δαυκία, φρέσκα καρότα, φρέσκα ολόκληρα μήλα Red Delicious, φρέσκα ολόκληρα αχλάδια Bartlett, φρέσκο kale, φρέσκο σπανάκι, φρέσκα φύλλα παντζαριού, φρέσκα φύλλα γογγυλιού, καφέ φύκια, ολόκληρα κράνμπερι, ολόκληρα βατόμουρα, ολόκληρα μούρα Saskatoon, ρίζα ραδικιού, ρίζα κουρκουμά, γάλα γαϊδουράγκαθου, ρίζα κολλιτσίδας, λεβάντα, ρίζα μολόχας, καρποί τριανταφυλλιάς.
ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΡΟΥΑΓΙΑΛ ΚΑΝΙΝ που ειναι στα ιδια χρηματα με την ΟΡΙΤΖΙΝ και υποτιθεται εχει τροφες αναλογα με την ρατσα......
για γερμανικο ποιμενικο ενηλικο
ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, καλαμπόκι, καλαμποκάλευρο, ζωικά λίπη, σιτάρι,αφυδατωμένη πρωτεΐνη χοιρινού, ρύζι, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, γλουτένη καλαμποκιού,πούλπα τεύτλων, ιχθυέλαιο, έλαιο σόγιας, ζύμες, ανόργανα συστατικά, υδρολυμένα οστρακόδερμα (πηγή γλυκοζαμίνης), υδρολυμένος χόνδρος (πηγή χονδροϊτίνης).
ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ? ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.......
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΜΗ ειπα οτι εγω δεν την παιρνω για το σκυλι μου.ο καθε ιδιοκτητης ας κανει ο,τι θελει.αυτα που εχει μια ωμη απ τις κατεψυγμενες, τα εχει και η οριτζιν στην ξηρα της τροφη.
να ξερεις οτι η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ειναι χειροτερη της ΑΜΑΘΕΙΑΣ.και δεν τα ξερεις καλα
Γι αυτο σου ειπα ΜΑΘΕ παραπανω απ τα ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΙΣ
διαβασε τι ειναι ΠΡΩΤΕΙΝΗ.
ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΟΡΙΤΖΙΝ ΛΕΕΙ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΡΕΑΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΝΑΟΧΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗ.
ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
πιστευω τωρα να το εμπεδωσες ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠ ΕΞΩ ΤΟ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ 38 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΡΩΤΕΙΝΗ.
ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΛΛΟ Η ΠΡΩΤΕΙΝΗ.
ΜΠΕΣ στην Greenpeace για να δεις ποιες ειναι ακαταλληλες τροφες και την οριτζιν που την κατατασει

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης