στην συγκεκριμενη δεν ειναι φλου. εστειλα στην σελιδα 9 τι γραφει αναλυτικα η οριτζιν και τι η κανιν , που σαν την κανιν υπαρχουν αμετρητες.....να μην πουμε για τις χυμα που εχουν ενα ευρω η 50 λεπτα το κιλο.......το τι περιεχουν......@G.P 10 επειδή δινω ακανα, ένα μόνο θέλω να πω. Θεωρητικά και με βάση τα μεχρι τώρα ξερουμε για την εταιρεία (καθότι orijen και acana παρασκευαζονται από τον ίδιο κατασκευαστη) και αν πιστέψουμε οτι οι νομοι του Καναδά είναι πιο αυστηροι τότε ναι έχουν καλυτερη ποιότητα από πολλες άλλες. Από την άλλη προσωπικά μέχρι να δω από κοντά το εργοστάσιο παραγωγης κλπ δεν θα μπορώ ποτέ να ειμαι σίγουρη ότι το κρέας που χρησιμοποιουν είναι 100% κρέας και αυτό επειδή οι ορισμοί για την περιγραφή της τροφης που έχουν οριστεί ειναι πολλές φορές φλου. Σίγουρη για το τι τρώει είμαι μόνο όταν της μαγειρευω καθαρό κρέας και προσθέτω συκώτι, πράσιναδες, όσπρια και γλυκοπατάτα. Για τη ξηρά πάντα θα υπάρχει μια αμφιβολία ακόμα και αν μιλάμε για την τοπ τροφή. Το μεγάλο υπέρ της μπαρφ και του μαγειρευτου είναι ότι ξέρεις τι ακριβώς δίνεις. Γιατί και στη μπαρφ το ιδανικό είναι να τη φτιάχνεις μόνο σου
στην κανιν οντως ειναι φλου.και πολλες αλλες τα γραφουν φλου να μην καταλαβαινουμε τι περιεχουν.
ο καναδας εχει αυστηρους νομους οπως το λες και ελενχους,απο κει και περα δεν μπορουμε να ειμαστε χημικοι να αναλυσουμε
οποιος μπορει ας δινει ωμη.αυτο ομως δεν σημαινει οτι η συγκεκριμενη ξηρα υστερει.αυτο λεω
οποιος μπορει ας την φτιαχνει μονος του.
οποιος ομως δεν μπορει ,δινει μια πολυ καλη τροφη ξηρα με τις προδιαγραφες που πρεπει να εχει ,απο μια χωρα που ειναι ευρεως γνωστη για τις ζωοτροφες της που αναλυτικα αναγραφει τι περιεχει η τροφη, και σιγουρα ο Καναδας δεν ειναι ουγκαντα.