Ο μικρός Ζήκος...(μια μικρή ιστορία...)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πήγαινε άμεσα τον σκυλάκο σε άλλον γιατρό. Εύχομαι να την γλυτώσει και να είναι πράγματι καταδικασμένος να γίνει καλά :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Να στο ξαναπώ κι εγώ, μήπως δεν το εμπέδωσες...έφυγες ήδη για γιατρό, που θα το κρατήσει εκεί με ορούς μέχρι [ευχόμαστε όλοι] αναρρώσει πλήρως.

Και τα υπόλοιπα...τα συζητάμε μετά...:(

The_Apostolos

Active Member
28 Νοεμβρίου 2012
29
0
Αγαπητοί μου φίλοι σας ευχαριστώ όλους/όλες για τις ευχές αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές.

Ο Ζήκος αφού πέρασε μια δύσκολη βραδιά (ανά τρίωρο τον ξυπνάγαμε για φαγητό και τσαγάκι με σύριγγα) βρήσκετε ήδη σε πολύ καλά χέρια. Τον πήγαμε πρωί-πρωί στην κτηνίατρο που είχα προαναφέρει. Ο Ζήκος ήδη είχε πάρει τα πάνω του και το μάτι του "γαρίδα". Η Γιατρός τον εξέτασε, του έδωσε κάποια φάρμακα με σύρριγγα και τον πήρε με το καλαθάκι του και του έβαλε ορό. Εκεί νοσηλεύεται τώρα για να γίνου όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Το πολύ θετικό είναι ότι είδα την γιατρό αισιόδοξη και μου είπε ότι μπορεί να μην είναι Μόρβα ή τύφος ή κάτι άλλο τέτοιο και να είναι από το πολύ έντονο στρες. Αλλά θα ήμαστε σίγουροι το βραδάκι που θα βγούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ίδωμεν!!!

Μακάρι να είναι κάτι απλό και να μείνει μόνο μια περιπέτεια... Μην ξεχνάμε ο Ζήκος είναι ωραίος και δυνατός!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μπράβο στον Ζήκο που αν και σε μικρή ηλικία το πολεμάει!

Αισιοδοξία και όλα να πάνε καλά! Να είναι η μοναδική ταλαιπωρία στη ζωή του και κτηνίατρο να βλέπει μόνο για τα βασικά!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
σαν παραμυθι και ελπιζω να εχει αισιο τελος! λαθος η αποκτηση του αλλα συγχαρητηρια για την αγαπη και το ενδιαφερον που δειχνετε για τον Ζήκο! ελπίζω να πανε ολα καλα και να τον παρετε σπιτι σας και να ειναι ολα οπως πριν. ενημερωνε μας!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μπράβο σας παιδιά που τον τρέξατε σε σωστή γιατρό , είμαι αισιόδοξη ότι θα το ξεπεράσει.
Περαστικά σας!!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Μπραβο μακαρι να ειναι και η τελευταια περιπετεια της υγειας του και μεσα απο ολη την ιστορια αυτη να δεθειτε περισσοτερο..καλα αποτελεσματα!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Πολλά μπράβο για την υπομονή, επιμονή και αισιόδοξή σας στάση! Πολύ ευχάριστα τα νέα σας, ελπίζω να ακούσουμε κι άλλα ακόμα πιο ευχάριστα τις επόμενες μέρες και να δούμε και το Ζήκο σε χαρούμενες στιγμές του σύντομα!

The_Apostolos

Active Member
28 Νοεμβρίου 2012
29
0
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας!!! Δεν αξίζουν καθόλα συγχαρητήρια σε εμάς. Αυτό κάνει ο οποιοσδήποτε όταν ένα μέλος της οικογένειας αρρωστήσει έστω και αυτό εαν είναι νέο μέλος.

Ολα τα συγχαρητήρια αξίζουν στον Ζήκο. Παρόλο που είναι λιλιπούτιος το παλεύει σκληρά και είμαι σίγουρος θα το νικήσει ότι και αν είναι αυτό.

Πριν από λίγο μίλησα με την γιατρό. Ο Ζήκος έκανε άλλη μια φορά εμμετό, και είναι συνέχεια στον ορό. Δεν έχει κάνει ακόμα κόπρανα από το πρωί. Πάντως δεν είχε πυρετό ούτε όταν τον πήγαμε ούτε και τώρα...

Αναμένουμε να δούμε...

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Τί θα γίνει ρε παιδια με αυτό το faroum? Αν με δει καποιος απο καποια μερια θα νομίζει οτι είμαι διπολική!
Μια γελάω, την άλλη κλαίω, την άλλη θυμώνω......

Ευχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά!!!!!
Μπράβο σας και μπράβο και στο μικρό!!!!!!

Η θεία τί είπε τελικα που δε θα παρει το σκύλακο?

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Κάποτε ήταν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι. Ο Τύχης και η Ευτυχία. Ζούσαν σε ένα αρκετά όμορφο προάστιο της Αθήνας. Οι καιροί δύσκολοι και η αναποδιές πολλές στην ζωή τους.
Η θεία της Ευτυχίας ήθελε οπωσδήποτε ένα κουταβάκι. Ένα κουταβάκι, μια ψυχούλα για συντροφιά που θα κάλυπτε το κενό που είχε αφήσει το μεγάλωμα των παιδιών της.
Ο Τύχης είχε ένα φίλο που ασχολούνταν με σκυλάκια. Ευθύς αμέσως έπεσε το τηλεφώνημα για την εύρεση του κατάλληλου σκυλάκου παρέας για την θεία. Μετά από δύο εβδομάδες το κατάλληλο κουταβάκι βρέθηκε. Επειδή η θεία έμενε σε άλλη πόλη ο Τύχης και η Ευτυχία συναντήθηκαν με τον καλό κυριούλη για να παραλάβουν το κουταβάκι για λογαριασμό της θείας και να της το πήγαιναν μετά από μια εβδομάδα.
Στην συνάντηση το ερωτευμένο ζευγάρι παθαίνει το σοκ βλέποντας ένα απίστευτο μικρό πανέμορφο λευκό ζωάκι στα χέρια του κυριούλη. Αυτή η κατάλευκη χνουδωτή ψυχούλα ήταν το πολυαναμενόμενο κουταβάκι, ράτσας Πομεράνιαν Toy.
....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ναι ξέρω το διάβασα κι εγώ. Αυτό που εννοώ είναι αν υπάρχει πραγματικά ή ήταν μέρος της μυθοπλασίας όπως τα ονόματα των πρωταγωνιστών. :)