Μου φαίνεται Th4nos θα σου πω ό,τι και στη Deliaki, δηλαδή θέλει περισσότερη ηρεμία το πράγμα!

Δεν γίνεται να διορθώσεις τα λάθη όλων. Είναι πρακτικά αδύνατο. Το πολύ πολύ να τσακώνεσαι καθημερινά με καμιά 20αριά ανθρώπους και στο τέλος να κλατάρεις. Για εμένα πιάσε έναν τομέα που σε ενδιαφέρει (π.χ. πάρκο) και βγάλε εκεί όλη σου την ενεργητικότητα.
Θα ήθελα να διαφωνήσω μόνο σε ένα πράγμα σχετικά με τους δήμους. Όχι, μην τους κάνετε την χάρη και κολλάτε αφίσες εσείς. Να τσακιστούν να κάνουν τη δουλειά τους. Καλύτερα να γίνετε μόνιμοι θαμώνες του δημαρχείου μαζί με άλλους και να ταρακουνήσετε λίγο τα πράγματα, παρά να καλύψετε την ανυπαρξία των δημάρχων με το να κάνετε ό,τι οφείλουν οι ίδιοι να κάνουν.
Αυτό δεν θέλω!Να τσακώνομαι καθημερινά!Έχουμε που έχουμε τα δικά μας,αν βγαίνουμε κι έξω για ηρεμία και τσακωνόμαστε τι να το κάνω?
Τι να πω για τον δήμο,δεν ξέρω!Από μια πλευρά σκέφτομαι,τι να πρωτοκοιτάξουν κι αυτοί κι από την άλλη,ας πάρουν επιτέλους κάποια μέτρα!
Επιμένω σε αυτό που είπα κι άλλη φορά!Ο Ελληνας είναι όπως τον συμφέρει!Θυμάται γεγονότα μόνο κι οταν τον συμφέρει!Πάντα φταίει ο δίπλα.Οπότε αν δεν αλλάξει η νοοτροπία μας,δε νομίζω να μπορεί κανείς να βοηθήσει!Ενοοώ δήμος και τα σχετικά!
Και ξαναλέω,η νοοτροπία μας δεν έχει να κάνει μόνο με τις ακαθαρσίες των σκύλων!Δεν είναι το μόνο θέμα.Εχει να κάνει με ράμπες αναπήρων,με ακαθαρσίες σε παραλίες,βουνά ,δρόμους ,θάλασσες,με διαβάσεις,με κορναρίσματα και γενικά με όλα!
Ας γίνει όμως (επιτέλους) από κάπου η αρχή!
Τι να πω,βγαίνεις έξω και μ'αυτά που βλέπεις αναρωτιέσαι ''Ελα φίλε σοβαρά,δε μπορεί να είσαι τόσο χαζός!Πως το σκέφτηκες αυτό?''
Θα μου πεις ρε Θάνο μόνο για τους άλλους λες,εσύ είσαι ο τέλειος?Όχι δεν είμαι,απλά τουλάχιστον σέβομαι κάποιους ανθρώπους και κάποιες καταστάσεις και γενικά το περιβάλλον !
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας