Πλησιάζει η στείρωση...

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Synulox\zantac εδώ και 3 μήνες και από αύριο ξεκινάμε zinadol (για να δούμε πως θα του καθίσει και η αλλαγή της αντιβίωσης).
Για 1.5 μηνα έπαιρνε 2πλη αντιβίωση, αλλά δε θυμάμαι το όνομα της δεύτερης αυτή τη στιγμή.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έτσι όπως βλέπω το τραύμα είναι πεντακάθαρο ...χρειάζεται να παίρνει αντιβίωση σου λέει ο ντοκ?

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Χρειάζεται, γιατί δε τον έχω μέσα στο σπίτι και έξω στην είσοδο του σπιτιού (ισόγειο είμαστε, αλλά έχει σαν μπαλκόνι κοινό με τη διπλανή μας),
εχει σκουπιδακια και γενικά μπαίνει και στα χόρτα για τις ανάγκες του και μετά σπρώχνει και το χώμα με τα ποδάρια του για να δείξει πόσο άντρας είναι!! Όποτε, μέχρι να κλείσει θα του δίνω..

• Like
Reactions: GRDANE

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Χθες μίλησα με τον ντοκ μας και μου είπε να πάω τον κοντό την Τρίτη να τον δει μήπως και τον βάλουμε χειρουργείο για να κλείσει την πληγή + την στείρωσή του.
Το σάββατο θα τον βάλω μπανιέρα για να είναι καθαρούλης και ελπίζω να είναι όλα καλά για να γίνει η επέμβαση.
Μετά αν δε βρεθεί τίποτα, θα επανενταχθεί (όχι οτι δε θα κοιμάται σε εμάς, αλλά θα βολτάρει μόνος του μιας και έχει σιχαθεί τη ζωή του δεμένος).

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Ναι, ρώτησα.. Μου είπε να του βάζω 2-3 φορές την μέρα, αλλά μετά μία γνωστή μου, μου έστειλε ένα λινκ που έλεγε οτι το tee tree oil είναι τοξικό για τα σκυλιά, αλλά οτι σε μικρή σχετικά δόση είναι οκ.. Μιας και στο σκεύασμα που έχω δεν αναφέρει ποσοστό tea tree oil, του έβαλα μία φορά, αλλά το φοβήθηκα. Το έστειλα καισ τον ντοκ το λινκ να το διαβάσει και θα το συζητήσω μαζί του από κοντά, την Τρίτη.
http://www.petpoisonhelpline.com/poison/tea-tree-oil/

• Like
Reactions: Aslan

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Πω πω ομορφιες!Φιλακια να δωσεις στον μπουφο σου τωρα που ειναι και μοσχομυριστος!Απο οτι βλεπω την κριση βλακειας μετα το μπανιο την εχετε και εσεις:p.

• Like
Reactions: aem50 and Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Φυσικά και τον πιάνει η κρίση βλακείας μιας και μπάνιο κάνει μια το μήνα και τότε είναι που ανεβαίνει και καναπέ! Τον εκμεταλλεύεται δεόντως.:ROFLMAO:

Θα του δώσω τώρα που θα τον ετοιμάσω για τη βραδινή βόλτα!! (y)

aem50

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
133
32
36
Φυσικά και τον πιάνει η κρίση βλακείας μιας και μπάνιο κάνει μια το μήνα και τότε είναι που ανεβαίνει και καναπέ! Τον εκμεταλλεύεται δεόντως.:ROFLMAO:

Θα του δώσω τώρα που θα τον ετοιμάσω για τη βραδινή βόλτα!! (y)
Αχ, ολοι τα ιδια παθαινουμε απ'οτι καταλαβα...:D Εχω αρχισει να υποπτευομαι οτι ο δικος μου παει επιτηδες μεσ'τις λασπες, για να κανει μπανιο , να ειναι καθαρος & να ξαπλαρει φαρδυς πλατυς στον καναπε!:D

Κουκλος ειναι, συντομα σιδερενιος..αα..και καλη βολτα! :)

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Χαχα ο αζορ μου βγήκε ντροπαλός και θέλει να χώνεται μέσα στα ψηλά χόρτα για τις ανάγκες του, εξού και η μπιχλα του. Ευτυχώς λάσπες δεν έχουμε ακόμα!
(Ωχ τι έχω να τραβήξω τότε) :p

Ελπίζω από Τρίτη να έχω καλά νέα για την επέμβαση ώστε επιτέλους να γίνει σιδερένιος!!
Σε ευχαριστώ πολύ!

aem50

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
133
32
36
Χαχα ο αζορ μου βγήκε ντροπαλός και θέλει να χώνεται μέσα στα ψηλά χόρτα για τις ανάγκες του, εξού και η μπιχλα του. Ευτυχώς λάσπες δεν έχουμε ακόμα!
(Ωχ τι έχω να τραβήξω τότε) :p

Ελπίζω από Τρίτη να έχω καλά νέα για την επέμβαση ώστε επιτέλους να γίνει σιδερένιος!!
Σε ευχαριστώ πολύ!
Χαχαχα, δεν πειραζει και η μπιχλα του προσδιδει μια ιδιαιτερη γοητεια!:love::p ΑΑ, αν δεν εχετε λασπες δεν εχετε τιποτα...εκει να δεις πλυσιμο που θελει, να τριβεις 300 ωρες & να μην βγαινουν..!:LOL::LOL:

Σιγουρα θα ειναι καλα τα νεα, εχω προαισθημα εγω, συντομα θα ειναι υγιεστατος..!(y):D

• Like
Reactions: Lavernne