Καλημερα παιδια.
Σημερα το πρωι πηρα τις ουρολογικες και βιοχημικες από τον μικροβιολογο και είναι εξισου ασχημες.
Η αιμοσφαιρινη των ουρων είναι + + + + και το λευκωμα + +.
Οι δε βιοχημικες δεν είναι καλες για το ήπαρ.
Οι γενικη για επαναληψη του αιματοκριτη δεν εγινε γιατι το δειγμα ειχε πηξει και αχρηστεύθηκε.
Σε λιγες μερες θα ερθουν απο Θεσσαλονικη και τα αποτελεσματα για τον τιτλο.
Οι κτηνιατροι ειπαν ότι είναι φυσιολογικες τιμες για λεϊσμανιαση, αλλά πλεον αν μου πουν ότι 1 και 1 κανει 2, δεν θα το πιστεψω.
Τους πιεσα να παρουν οι ιδιοι τηλεφωνο την κτηνιατρικη του πανεπιστημιου για να μας στειλουν σαν επειγον.
Ο ειδικος γιατρος, που είναι και γνωστος τους, θα είναι εκει αυριο και κλεισαμε ραντεβου.
Όταν τους ειπα ότι σκάω που δεν της εκανα εξετασεις εδώ και πολυ καιρο, μου εξομολογηθηκαν ότι το συζητησαν μεταξυ τους και αισθανθηκαν κι αυτοι πολύ ασχημα που δεν πηγε το μυαλο τους. Ναι, χαιρω πολύ τωρα.
Το ειχα συζητησει για εξετασεις μαζι τους, τοτε με την κακοσμια και αργοτερα με την τριχοπτωση, και φταιγανε υποτιθεται τα δοντια και η νορμαλ τριχοπτωση των μινι πινσερ.
Όταν καποιοι φιλοι εδω λεγανε για δευτερη γνωμη, εγω επέμενα ότι οι γιατροι μας είναι οι καλυτεροι. Μπορει καποιος άλλος γιατρος, εστω κι εδώ στην Ξανθη, να υποψιαζόταν.
Η Ζηνα παντα εμενα εμπιστευοταν περισσοτερο, όταν ηθελε κατι ή φοβοταν ετρεχε σε μενα κι εγω δεν φανηκα αξιος της εμπιστοσυνης της.
Πηγα σημερα αμεσως μετα και την Ηρα για γενική, που εχω να της κανω κανενα εξαμηνο και τεστ καλααζαρ. Τουλαχιστον η Ηρα είναι καλα.
Πρεπει να φταιει το κτημα, ολη μερα τα σκυλια ηταν εξω.
Την Ηρα, που επεμενε να μενει εξω ολη τη νυχτα, την ειχα πλακωσει σε αμπουλες και σπρέι ταυτοχρονα. Κολαρο όχι.
Για την Ζηνα οι γιατροι ειχαν πει ότι το σπρέι φτανει και σε τοσο μικρα σκυλακια οι αμπουλες και τα κολαρα προκαλουν δερματοπαθειες και διαφορα άλλα.
Φαγωθηκα με την εκπαιδευση της Ηρας, μονο με αυτό ασχολούμουν τοσον καιρο και αμελησα τα πιο σημαντικα θεματα.
Τοσα και τοσα εχουν γραφτει στο φορουμ για την λεϊσμανιωση, αλλά παντα για θεματα υγειας για ολη την οικογενεια, στηριζομουν στους γιατρους.