Φοιβο, τα περιεγραψα ακριβως όπως μου τα ειπαν.
Ηθελα όμως πληρεις εξετασεις για πιθανα βαθυτερα αιτια του αιματοκρίτη και μονο.
Επεμενα και για αυτό και για τον υπέρηχο. Αντε, τον υπερηχο άστον.
Τους ρωτησα πού μπορει να οφειλεται ο αιματοκρίτης, εφοσον η λεϊσμανιωση συνηθως δεν τον ριχνει τοσο πολυ και μου ειπαν κάτι ακαταλαβιστικες παθησεις και ερλιχίωση.
Αλλά επεμεναν ότι η ολη εικονα δεν δικαιολογει επιπλεον εξετασεις.
Πιστευω ότι επρεπε να ψαχτεί παραπάνω, πηραν που πηραν αιμα, που ειναι και δυσκολη υποθεση για την Ζηνα. Παλι από τον λαιμο το πηραν και την κρατούσαν τρια ατομα, χωρις ηρεμιστικο αυτή τη φορα.
Επισης, ελπιζα να υπαρχει τροπος να ξερω με σιγουρια αν και σε τι ποσοστό εχουν παθει βλαβη καποια οργανα.
Όταν ξεκινησαμε, τους ειπα ότι ερχομαι από μακρια και παρακαλεσα για όλα και ειπαν ότι δεν θα με αφησουν να φυγω αν υπαρχει κινδυνος.
Ο καθηγητης είναι φιλος και παλιός συμφοιτητής με τους δυο κτηνιατρους μου, καταλαβε την κωλυσιεργία τους, παρολο που δεν εγω δεν τους εθιξα καθολου, και θα ενημερωνεται τακτικα.
Για την αμέλεια του ιδιοκτητη ας μην ξαναμιλησω. Με τρωει σαν το σαράκι.
Επισης, επειδη η ουροληψια ηταν δυσκολη και την εκανα με δοσεις, περιμενω Δευτερα ή Τριτη και αποτελεσματα για την πρωτεϊνη των ουρων, οπότε ισως χρειαστει κι ένα ακομα χάπι.
Και φυσικα περιμενουμε τον τιτλο από το δειγμα που στειλαμε στο εξεταστηριο πριν λιγες μερες.