Πολύ άσχημες εξετάσεις, όμως τέλος καλό όλα καλά! :-)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πηγη, ναι, σημερα εγινε το γρηγορο τεστ με το στικ και γενικη στην Ηρα.
Στην Ζηνα ειχε γινει το ιδιο αλλά και επιπλεον εξεταση επιχρισματος από λεμφαδενα, οπου φαινονται οι λεϊσμανιες στο μικροσκοπιο.

Την Ηρα, που κυκλοφορει συνεχεια εξω, μερα και νυχτα, και την παιρνω μαζι μου παντου, την τσεκαρα τον Ιουλιο και σημερα..

Την Ζηνα, που μενει συνηθως μεσα, την αμελησαμε πανω από χρονο. Γι αυτό ριχνω τεραστιες ευθυνες στον εαυτο μου και κοντευω να σκασω.
Αλλά για τα συμπτωματα οι γιατροι είναι ασυγχωρητοι.

Τι να λεμε τωρα, δεν κοροϊδευω τον εαυτο μου. Η Ζηνα κινδυνευει.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
βρε omarock μη τον τρελλαίνεις τον άνθρωπο, θα πάει στην Θεσ/κη, στην κτηνιατρική σχολή και θα παλέψει για το σκυλί του με όποιο τρόπο του πουν.

Άρη ξαναδιάβασε το post του Tricky:)......δυστυχώς δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε όλα στην ζωή μας.

Πάντα φροντίζουμε για το καλύτερο με όποιον τρόπο αντιλαμβανόμαστε ότι γίνεται αυτό, άρα μη τα βάζεις με τον εαυτό σου.

Είμαι σίγουρη ότι απο αυτή την περιπέτεια θα βγείτε νικητές!:D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγω να ευχηθω να πραγματα να αρχισουν να πηγαινουν καλυτερα για σας και τη μικρη Ζηνα.

Δεν χρειαζεται να τα βαζεις με τον εαυτο σου, λαθη μπορει να εγιναν (παντα γινονται), αλλα τωρα δεν πρεπει να σκεφτεσαι το παρελθον, μα το "τωρα τι θα κανουμε" και το μελλον που ευχομαι να ειναι παρα πολλα ευτυχισμενα χρονια με τη Ζηνα! :)

Οπως και να 'χει μην απελπιζεσαι και ακου τα παιδια που λενε ποσα σκυλακια νικησαν την παλιοαρρωστια, αυτο να σου δινει ελπιδα γιατι ξερω πως η Ζηνα ειναι δυνατη! :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Άρη μην σκας!
Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα έτσι!
Και το ξέρεις πολύ καλά ότι και η Ζίνα καταλαβαίνει ότι σκας και αυτή την στιγμή αν αισθάνεται αδύναμη θέλει τον αρχηγό της αγέλης ισχυρό!

Διαγνωστικά, εφόσον υπάρχουν και τόσα εργαστηριακά απότελέσματα και ταυτοποίηση και σε επιχρισμα, νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο και την ταλαιπωρία να κάνεις τίποτα παραπάνω!
Θεραπεύτικά πρέπει να εστιαστείτε πλέον!

Κι όπως σου είπα και χθες...Όλα θα πάνε καλά!:D:D

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Περαστικα και απο εμας!:)

Προσπαθησε οσο γινεται να σκεφτεσαι θετικα και πιστευω πως ολα θα πανε καλα για την γλυκια Ζηνα σου!!:)

Αρχιστε την θεραπεια και θα δεις που θα καλυτερευση η κατασταση της!!!:)

Η σκεψη μας ειναι μαζι σας!!!:)

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Πολύ λυπάμε όταν ξέκινησε όλο αυτο πίστευα ότι δεν θα είναι τίποτα και θα μπείς να γράψεις άκυρο όλα καλά ευχομαι όλα να πάνε καλά και να περάσει γρήγορα όλο αυτό μην κάθεσαι και σκευτεσαι που έκανες το λάθος και αν έκανα αυτό και αν το άλλο δεν βοηθάει να είστε θετικοί.:)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.916
5.303
patra
grdane.blogspot.com
άρη , λυπαμαι κι ευχομαι περαστικα....
το να ριχνεις ευθυνες πανω σου είναι οτι χειροτερο αυτή την στιγμή...
εστίασε πρωτα αν έχουν πειραχτει τα νεφρα ή όχι και αντιμετωπισε αναλογα την ασθενεια.....
έχουν γινει σημαντικα βηματα προς την θεραπεια και αντιμετώπιση της κολοαρωστειας τα τελευταια χρονια....
δυναμη κουραγιο κι ευχομαι ξανα περαστικα!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σας ευχαριστω παιδια. Εχετε κανει τοσα πολλα για τα σκυλια μου από τοτε που ηρθα στην κοινοτητα, που σας αισθανομαι σαν οικογενεια, κι ας μην ξερω καμία και κανέναν προσωπικα.

Γυρισα σπιτι νωριτερα και η Ζηνα με υποδεχτηκε χοροπηδωντας και παιζοντας όπως παντα. Μετα πηγε και επαιξε και με την Ηρα.

Πώς να πιστεψεις ότι είναι αρρωστη, εχει τετοιες εξετασεις και πιθανον πειραγμενα εσωτερικα οργανα?

Της εβαλα τα φαρμακα μεσα στο φαγητο της, το καταβρόχθισε σε δευτερολεπτα και ζητησε κι άλλο.

Η γυναικα μου διαβαζε για την σκνιπα και μου ειπε ότι ένα στανταρ σημειο που συχναζει είναι δεντρα με κολλώδη κορμο που βγαζουν ρετσινι και συγκεκριμενα αμυγδαλιες.

Το κτημα είναι γεματο αμυγδαλιες, που μετα το κλαδεμα που εκανα πέρυσι και λογω παλαιότητας των δεντρων, είναι γεματες ρετσινι.
Να ξερα να τις ξεριζωσω ολες, παρά την συναισθηματικη τους αξια. Τις φυτεψε ο πατερας μου όταν ημουν πολύ μικρος. Εχουν περιπου ιδια ηλικια με μενα.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Περαστικουλια και απο εμας...
Ατιμη αρρωστεια αλλα ευτυχως πλεον υπαρχουν φαρμακα για την καταπολαιμηση..
Οπως ειπε και ο κοπριτης...απειρα σκυλια την σκαπουλαραν σε πολυ πιο πολυ προχωρημενο σταδιο...
Να στε καλα!!!

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
δεν νομιζω οτι πρεπει να εχεις τυψεις!
κανεις οτι καλυτερο μπορεις για τα ζωα αλλα αναποδιες παντα συμβαινουν.
τωρα κι εγω θα παω συντομα για τις εξετασεις αυτες γιατι ποτε δεν μου ειχε πει κτηνιατρος οτι πρεπει να τις κανουμε προληπτικα καθε χρονο (περιμεναν απο μονη μου να το ξερω?:confused:)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Χωρις να θελω να αμφισβητησω τις εξετασεις αιματος και λεμφαδενων Αρη,τα συμπτωματα πιο πολυ για ζαχαρο(πολυ νερο,μεγαλη ορεξη,και συχνοουρια,οπως και τριχοπτωση)η θυροειδη μοιαζουν(και στα μικροσωμα ειναι συχνο φαινομενο),χωρις δερματκα,διαροια,κ.τ.λ.,μηπως εχει και αυτο?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Φαγωθηκα με την εκπαιδευση της Ηρας, μονο με αυτό ασχολούμουν τοσον καιρο και αμελησα τα πιο σημαντικα θεματα.
Τοσα και τοσα εχουν γραφτει στο φορουμ για την λεϊσμανιωση, αλλά παντα για θεματα υγειας για ολη την οικογενεια, στηριζομουν στους γιατρους.
Aρη μην νιώθεις άσχημα δεν ωφελεί σε τίποτα..:(

και ναι.. συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες..
Χαρακτηριστικό.. κάποια αδέσποτα να μην έχουν και να έχουν τα δεσποζόμενα..
Οποτε..μην σκέφτεσαι έτσι..

Όσον αφορά για το forum..ειναι πολύ χρήσιμο αλλά είναι εμπειρίες και γνώσεις..που δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον γιατρό μας.., προς θεού..!!
Αλλα αυτό που πρέπει πάντα να μας οδηγήσει στην δεύτερη γνώμη είναι το ένστικτο μας και ίσως η δυσπιστία μας..δεν είναι κακο να έχουμε μερικές φορες..

Να είσαι αισιόδοξος..και εντάξει προχωράμε.. όλα θα πάνε καλά!!:)

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
ευχωμαι απο καρδεια να πανε ολα καλα με το καλο και να βελτιωθουν τα πραγματα και να παρει γρηγορα τα πανο της η μικρη σας με το καλο και να πατε και θεσσαλονικη και να σας βοηθησουν και απο εκει δυστηχος εδω στην επαρχεια στερουμαστε πολυ απο καλους γιατρους εγω εκανα αμαν μεχρι να καταλειψω για την μικρη μου στην γιατρο μας
δοκιμασα πολλους λογο το οτι στην οικογεννεια μας ειχαμε παντα σκυλια και οταν πειρα την μικρη μου πειγα στην γιατρο μας που ημουν ευχαριστημενη στην τελευται επισκεψη ενος αλλο σκυλακο μου και ετσι παμε πολυ και για το παραμικρο και το ψαχνει παρα πολυ το θεμα και για το παραμικρο...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ρε, Άρη...μη σε πιάνει πανικός...και ΣΤΑΜΑΤΑ να τα βάζεις με τον εαυτό σου...και στο λέω γιατι το περασα και το περνάω...και πιθανως την άλλη εβδομάδα που θα κάνω τις επαναληπιτκες στον Keagan, θα το ξαναπεράσω.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ για την αρρώστεια αυτη. Είναι ύπουλη...και ειναι να σου τύχει. Ξέρω φίλο μου και εκτροφέα Ντόμπερμαν που είχε σκύλο σε διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο...με αντικουνουπικά, Spray...αμπούλες, ο σκύλος μέσα στο σπίτι με σίτες...βόλτα και πίσω σπίτι...και τελικά κόλλησε ο σκύλος καλαζάρ...τι μου λές τωρα?
Το μόνο που θα πρέπει να προσέχεις έιναι να μη σταματήσεις , και τωρα που έιναι Χειμωνας τους ψεκασμούς στην άλλη...γιατι άμα υπαρχει ήδη ένας σκύλος με καλαζάρ στην οικογένεια...αυξάνονται οι πιθανότητες να κολλήσει και η άλλη από σκνίπα που θα τσιμπήσει και τα δύο σκυλιά...(ελάχιστες μεν αλλά πιθανο δε)..
Όλα θα πανε καλά...!!Τόση θετική σκέψη που έχει μαζευτει στο forum..δεν μπορει...θα λειτουργήσει!!:D:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr