Πολύ χιόνι λέμεεε!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Παραμονή Χριστουγέννων και έχουμε φρικτή χιονοθύελλα, πολύ επικίνδυνες καταστάσεις στο δρόμο σε σημείο που δεν μπορούμε να δούμε μπροστά μας και δεν προλαβαίνουν να καθαρίσουν τα εκχιονιστικά, ενώ δεν προλαβαίνουμε να ρίχνουμε αλάτι. Μόλις κόπασε λίγο η ιστορία και το Μουφ έσπευσε βραδυάτικα να βγει στον κήπο να σεργιανίσει και φυσικά να μουφιάσει:

Και ναι, τα άσπρα στον αέρα είναι νιφάδες που συνεχίζουν να πέφτουν και τώρα είναι γύρω στις εννιά το βράδυ και πίσσα σκοτάδι έξω.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Παραμονή Χριστουγέννων και έχουμε φρικτή χιονοθύελλα, πολύ επικίνδυνες καταστάσεις στο δρόμο σε σημείο που δεν μπορούμε να δούμε μπροστά μας και δεν προλαβαίνουν να καθαρίσουν τα εκχιονιστικά, ενώ δεν προλαβαίνουμε να ρίχνουμε αλάτι. Μόλις κόπασε λίγο η ιστορία και το Μουφ έσπευσε βραδυάτικα να βγει στον κήπο να σεργιανίσει και φυσικά να μουφιάσει:

Και ναι, τα άσπρα στον αέρα είναι νιφάδες που συνεχίζουν να πέφτουν και τώρα είναι γύρω στις εννιά το βράδυ και πίσσα σκοτάδι έξω.
Ναι,κι εχεις το σκυλο να παγωνει στο χιονι για να γινεις φωτογραφος.:p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι, το αντίθετο: εγώ καθόμουνα ωραία και καλά μέσα και ο σκύλος άρχισε να κλαίει και να γαυγίζει να τον βγάλω έξω στον κήπο να μουφιάσει, οπότε είπα ότι παγώνω που παγώνω, ας βγάλω και καμιά φωτογραφία...:p:D:D

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μα τι απατεωνας ειναι αυτος!Μετα απο τοσα που εχω διαβασει για το Μουφ,κατι μου λεει οτι αυτος σου το εβαλε στο μυαλο για τη φωτογραφιση,απλα εσυ δεν το καταλαβες!:rolleyes:Νομιζες οτι ηταν επιλογη σου,ε;;;;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μα τι απατεωνας ειναι αυτος!Μετα απο τοσα που εχω διαβασει για το Μουφ,κατι μου λεει οτι αυτος σου το εβαλε στο μυαλο για τη φωτογραφιση,απλα εσυ δεν το καταλαβες!:rolleyes:Νομιζες οτι ηταν επιλογη σου,ε;;;;
Όχι, ποτέ! Ότι το Μουφ είναι ωραιοπαθέστατο το κατάλαβα από πολύ νωρίς. Και πού να το δεις να το βουρτσίζω που γυρνάει απ' όλες τις πλευρές για να το κάνω καλά. Το ότι είναι ωραίος το ξέρει και το εκμεταλλεύεται δεόντως...:p:D:D

Πάντως FYI το χιόνι εδώ έφτασε τους 20 πόντους... :(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Μια χαρά βλέπεις...
Βρε παιδιά, μήπως να κάνουμε μια σκυλοσυνάντηση στο πριβέ δασάκι τους;
Νομίζω θα χαρούν πάαααρα πολύ τα παιδιά...:cool::D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
χαχαχα..χάνεται το κορίτσι με σας που έμπλεξε.......

βάλτην να κάνει κανένα τούνελ, κανένα εμπόδιο...να βρεί την υγειά της....!!!:D:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr