Πρόβλημα με Ροτβάιλερ - Παρακαλώ βοηθήστε

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
και αδεσποτο εχω,και ενα καθαροαιμο γερμανικο ποιμενικο απο βουλγαρια εχω και το οποιο το πληρωσα μονο 300 ευρω ,αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MONO???:eek:
Tι λεεεεεεεες ρε παιδι μου???!!!ΠωωωωωΠωωωωω! Θελω κ εγω 2!Να μου πεις απο που το πηρες να παρω και γω! Κανα δωρο θα μου κανουν μαζι ή μπααα(γιατι δεν εχω και εκτυπωτη)...?:rolleyes::D
Πλακιζω...

Κατσε διαβασε τα θεματα του φορουμ να ξεστραβωθεις-εεε ενημερωθεις ηθελα να πω, και μετα τα ξαναλεμε...:)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Το θεμα δεν ειναι οτι δεν αγαπαμε τα αδεσποτα η τα αλλα σκυλια απο ιδιωτες και αγαπαμε μονο τα καθαροαιμα!

Το θεμα ειναι οτι ΑΝ ειναι να παρουμε σκυλο να το κανουμε σωστα!

Ναι ειμαι φιλοζωος αλλα οταν βλεπω οτι στο τοπικ με τις εμπειριες αυτων που πηραν απο Pet Shop η απο Ιδιωτη σκυλια και τους εμφανισαν καποιο προβλημα υγειας,ε ρε γαμωτο δεν θα παρω απο εκει,θα κοιταξω σαν φιλοζωος να παρω απο υπευθυνο ανθρωπο σκυλο!

Ειναι αλλο το παιρνω σκυλο αδεσποτο και αλλο το παιρνω σκυλο απο ιδιωτη!Και ειναι αλλο φυσικα παιρνω σκυλο απο εκτροφεα!Η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ οπως και να το κανουμε!!!

Ξερετε τι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να καταλαβω?
Οτι οταν ειναι να παρουμε ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ το εξεταζουμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,μπαινουμε στο ιντερνετ και ρωταμε!Ρωταμε αλλους που εχουν το ιδιο αμαξι να μας πουν την γνωμη τους,πως ειναι απο θεμα οδηγησης,τι εξτρα εχει,ποσα αλογα κτλ κτλ απο οτι οταν ειναι να παρουμε σκυλο!ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΣΤΕ ΑΥΤΟ???

Θα ΞΑΝΑχρησιμοποιησω την φραση της υπογραφη ενος μελους απο εδω μεσα που λεει οτι... "Τα μυαλα και τα αλεξοπτωτα δουλεουν καλυτερα οταν ειναι ΑΝΟΙΧΤΑ"

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
άιντε μπράβο.

αν είναι να δώσεις ΜΟΝΟ 300 ευρώ (τζάμπα πράμα ρε παιδί μου) για ένα κουτάβι που θα χρειαστεί πιθανόν τα τετραπλάσια μέχρι να αποκατασταθεί η υγεία του, καλύτερα πάρε από καταφύγιο κανένα αδέσποτο..
παίζει να ξοδέψεις πολύ λιγότερα από τα 300 ευρά..

θα θελα να ξερα ποιος "λογικος" είχε την ιδέα του πετ σοπ και τον ακολούθησαν...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
η γνώμη μου είναι ότι όποιος για χι λόγους δεν ενδιαφέρεται να πάρει ένα σκυλί που η εκτροφή του να του παρέχει εγγυήσεις υγείας,μορφολογίας και χαρακτήρα,το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να υιοθετήσει ένα αδέσποτο απο καταφύγειο και τα λεφτά που θα έδινε για μια αμφίβολη αγορά απο πετ-σοπ είτε απο γνωστό,του γνωστού ,ώ γνωστέ να τα κάνει δωρεά εκεί.

Τουλάχιστον εκεί αξίζει και τα χρήματα θα πιάσουν και τόπο.

a.kostas

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2010
64
0
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
MONO???:eek:
Tι λεεεεεεεες ρε παιδι μου???!!!ΠωωωωωΠωωωωω! Θελω κ εγω 2!Να μου πεις απο που το πηρες να παρω και γω! Κανα δωρο θα μου κανουν μαζι ή μπααα(γιατι δεν εχω και εκτυπωτη)...?:rolleyes::D
Πλακιζω...

Κατσε διαβασε τα θεματα του φορουμ να ξεστραβωθεις-εεε ενημερωθεις ηθελα να πω, και μετα τα ξαναλεμε...:)
βρε ουστ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.