Πόσο κάνει το κουτάβι;

angel.p

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2010
81
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ντροπή και αίσχος
κανονικά θα έπρεπε οι εκτροφείς να παράγουν κόυτάβια και να τα δια θέτουν δωρεάν στον λαό
Επειδή τα γραπτά μένουν, θα μου επιτρέψετε να το χρησιμοποιήσω στο μέλλον?:)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Επειδή τα γραπτά μένουν, θα μου επιτρέψετε να το χρησιμοποιήσω στο μέλλον?:)
ναι αμέ..
πες το σε όποιον εκτροφέα θέλεις...
ετσι είπαν στο ντογκφορουμ..

babster

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2010
118
0
Elli πολύ τζαμπατζής μας βγήκες!:p Εγώ προτείνω να υπάρχει μια φιλική συμμετοχή;)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Elli πολύ τζαμπατζής μας βγήκες!:p Εγώ προτείνω να υπάρχει μια φιλική συμμετοχή;)
Ε αφού πρέπει να είναι τζάμπα... ποιά φιλική συμμετοχή... τίποτα μην σου πω να μας πληρώνουν κιόλας που τους κάνουμε την χάρη να πάρουμε το κουτάβι:p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
η starter έχει 10 ευρώ το κιλό και η θηλάζουσα σκύλα την τρώει με την σέσουλα....
κανονικά η royal έπρεπε να την χαρίζει :p

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
ντροπή και αίσχος
κανονικά θα έπρεπε οι εκτροφείς να παράγουν κουτάβια και να τα διαθέτουν δωρεάν στον λαό...
Γι' αυτό έχω καθυστερήσει κι εγώ ο κακομοίρης, μήπως προτιμούσες να σου ...αγοράσω το Μαστίφ του Θιβέτ (από τον ...βαρώνο άνθρακα!!!):D
Οσο για το Labrador, ποιός το ... - όλο και κάποιος θα βρεθεί να το πάρει το κακόμοιρο...
...αλλά την τροφή την έχω καβατζάρει!

καλός είναι δε λέω..
αλλά θα προτιμούσα καλύτερες πίσω γωνιώσεις
Μήπως και το κεφάλι μειονεκτεί λιγάκι? Και τα αυτάκια του δεν στρώνουν τέλεια, απ' ότι βλέπω...;)

...γιατι δεν αποκλείεται να είναι και όλη μέρα στην κλούβα κανενός handler και να γράφει χιλιόμετρα απο έκθεση σε έκθεση κι απο επίβαση σε επίβαση......
Να είσαι σίγουρος ότι μετακινείται (τουλάχιστον) σε Mercedes GL600-V12, πάνω στα δέρματα και ο οδηγός κουστούμι και πηλίκιο...:cool:
Τώρα, για τις επιβάσεις, έχω την αμυδρή εντύπωση ότι θα τον επισκέπτονται οι σκύλες...:)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Τοσα λεφτα και τον παρεδωσε ετσι αγκρουμαριστο?
Αισχος!!!!!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
τίποτα τώρα τον ξανακοίταξα, δε λέει το σκυλί, δεν θα είχε καμμιά τύχη στα crufts

οχι γιαννη θα μείνουμε στην αρχική συμφωνία