Επειδή τα γραπτά μένουν, θα μου επιτρέψετε να το χρησιμοποιήσω στο μέλλον?ντροπή και αίσχος
κανονικά θα έπρεπε οι εκτροφείς να παράγουν κόυτάβια και να τα δια θέτουν δωρεάν στον λαό
ναι αμέ..Επειδή τα γραπτά μένουν, θα μου επιτρέψετε να το χρησιμοποιήσω στο μέλλον?![]()
Μέχρι πόσα θα δίνουν δωρεάν όμως? Εγώ θέλω δύο!!!ναι αμέ..
πες το σε όποιον εκτροφέα θέλεις...
ετσι είπαν στο ντογκφορουμ..
Ε αφού πρέπει να είναι τζάμπα... ποιά φιλική συμμετοχή... τίποτα μην σου πω να μας πληρώνουν κιόλας που τους κάνουμε την χάρη να πάρουμε το κουτάβιElli πολύ τζαμπατζής μας βγήκες!Εγώ προτείνω να υπάρχει μια φιλική συμμετοχή
![]()
Γι' αυτό έχω καθυστερήσει κι εγώ ο κακομοίρης, μήπως προτιμούσες να σου ...αγοράσω το Μαστίφ του Θιβέτ (από τον ...βαρώνο άνθρακα!!!)ντροπή και αίσχος
κανονικά θα έπρεπε οι εκτροφείς να παράγουν κουτάβια και να τα διαθέτουν δωρεάν στον λαό...
Μήπως και το κεφάλι μειονεκτεί λιγάκι? Και τα αυτάκια του δεν στρώνουν τέλεια, απ' ότι βλέπω...καλός είναι δε λέω..
αλλά θα προτιμούσα καλύτερες πίσω γωνιώσεις
Να είσαι σίγουρος ότι μετακινείται (τουλάχιστον) σε Mercedes GL600-V12, πάνω στα δέρματα και ο οδηγός κουστούμι και πηλίκιο......γιατι δεν αποκλείεται να είναι και όλη μέρα στην κλούβα κανενός handler και να γράφει χιλιόμετρα απο έκθεση σε έκθεση κι απο επίβαση σε επίβαση......
...λες να είναι παπυμιλάδικο?τίποτα τώρα τον ξανακοίταξα, δε λέει το σκυλί, δεν θα είχε καμμιά τύχη στα crufts...
μου φαίνεται ότι το πήρε, μέσω ενός γνωστού του, εκπαιδευτή...ακριβά το πήρε ο βαρώνος του κάρβουνου........