Δεν μπορω να σου πω οτι το ξερω γιατι δεν ειχα ποτε μου Λαμπ. Μπορω να σου πω οτι το φανταζομαι ομως, το πως θα ειναι στο περιπου αυτο που περιγραφεις οτι καθεται διπλα σου και κλαψουριζει κτλ. Ειναι δυσκολο ρε γμτ, αλλα το θεμα ειναι το μετα που θα το νιωθει και καλα πλεον το ποδι και θα ειναι ψημενος τερμα να τρεξει και να κανει τα δικα του, να πρεπει εσυ να τον διορθωνεις συνεχεια ειδικα στην αρχη, για να μην γινει τιποτα χειροτερο μετα. Ειναι και η φυλη τετοια που δεν καθεται και πολυ,πολυ σε ενα σημειο..Στην πριζα ολη μερα ενα πραγμα.Τι να πω υπομονη θελει σιγουρα πολυ μεγαλη και μετα, παλι υπομονη θελει για ολα τα υπολοιπα. Θυμαμαι την δικια μου, παλια που ειχα τη Μπετυ (κοκερ) ειχαμε κανει επεμβαση επειδη ενας τραγικος την ειχε χτυπησει με αυτοκινητο και ειχε σπασει το πισω ποδαρακι σε 4 σημεια. Μετα την επεμβαση η οποια πηγε απιστευτα καλα ευτυχως, επρεπε να μην χοροπηδαει καθολου οπως και εκανε φυσικα (τρελη χαρα κλασικο κοκερ) και μικρες βολτες και δια ροπαλου οχι σκαλες και καναπεδες κτλ κτλ και ποσα αλλα που δε τα θυμαμαι τωρα πανε και χρονια απο τοτε που μου ελεγε ο κτηνιατρος. Απλα δεν γινοταν να τα τηρησει κανεις ολα (με το συγκεκριμενο σκυλι) και δεν ηταν και μικρη οταν το επαθε...Δηλαδη σε σχεση με το Λαμπ που ειναι μικρο και φυλη που κατσικιαζει ποσο πιο δυσκολο μπορει να ειναι? :-/ Αυτα σκεφτομαι και θυμαμαι τι τραβηξα τοτε! Ελπιζω εσυ, να τα εχεις ολα πιο ευκολα τι να πω αλλο δε ξερω! Υπομονη και παλι υπομονη!