Ρε, τι θα κάνω με δαύτον;

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εμ εγω λεω οτι του αξιζει τουλαχιστον ενα blog αλλα δεν με ακουει.
Σαρα ξανασκεψου το....

Κι εγω συμφωνώ μ'αυτό.... !!! (μπας και γλυτώσουμε κανα θέμα δηλαδή, γιατί το μουφ έχει μια τάση να "διαχέεται" σε πάσης φύσεως νήματα πέραν των αμιγώς δικών του!)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Διαχειρίστρια είσαι, σβήσε λοιπόν τα off-topic. Επίσης αν με βρίσκετε ενοχλητική, μπορεί πάντα ο admin να μου ζητήσει να φύγω από το φόρουμ του. :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
το μουφ έχει μια τάση να "διαχέεται" σε πάσης φύσεως νήματα πέραν των αμιγώς δικών του!)
Εμένα προσωπικά με ευχαριστεί αυτο. Είναι ένα έξυπνο σκυλί, γιατί έχει πολλά ερεθίσματα, και έχει δουλέψει το μυαλό του ίσως πιο πολύ από το σώμα του. Όσα διαβάζουμε για το Μουφ στα θέματά του και αλλού φωτογραφίζουν αντιδρασεις και συμπεριφορές πολύ ενδιαφέρουσες. Θα μπορούσε ένας μελετητης της συμπεριφοράς των σκύλων να εξάγει πολλά συμπεράσματα αν ασχοληθει με το Μουφακι σε μια single case study.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δε λες τίποτα!! Καινούριο βίτσιο του Μουφ σήμερα: του έδωσα λίγο γιαούρτι που μου περίσσεψε από το πρωινό μου και έβαλα το μπωλ μου κάτω να το φάει από κει. Φυσικά το Μουφ το καταβρόχθισε, έγλυψε το μπωλ στο τέλος και το κουτάλι, έβγαλε το κουτάλι και το ακούμπησε στο πάτωμα και μετά έχωσε το κεφάλι του στο μπωλ, ξαπλώθηκε, αναστέναξε και έκλεισε τα μάτια του με ύφος απόλυτης αγαλλίασης!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
τουλάχιστον το γιαούρτι ήταν διαίτης, γιατί απ'όσο θυμάμαι έχει θεματάκια με το βάρος του (ή το ξεπέρασε;;;)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλοπερνάει το Μουφ!!! Γκουρμέ φαγάκι σπιτικό, βόλτες, ατζίλιτυ, άπλα, τεράστιο σπίτι να βολευεται σε κάθε γωνιά! Άρχοντας!! Αν το γιαουρτι το κάνεις και τζατζικάκι, να δεις χαρα!:D
Με τα σπιτικά μπιφτεκάκια κιόλας!! μιαμμμμμ:D:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Είναι τέλειος, Σάρα μην του δίνεις cream cheese καλέ εδώ κάνεις αγώνα να τον αδυνατίσεις..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αυτή ήταν η λιχουδιά της ημέρας και ΜΙΑ! :) Η οποία αποτελούνταν από ένα κρίσπι κρακεράκι διαίτης με ολίγον κρεμότυρο διαίτης! :) Και όπως είδατε δεύτερο δεν πήρε όσο και να μούφιαζε.

Last edited:

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
χλαπ χλαπ μια ωρα...ουτε τσιχλα να μασουσε:D:D εγω σ'αυτη τη φατσα θα ενεδιδα....Sara δωσε του αλλο ενα μωρεεε....δεν το λυπασαι το ζωντανο? :p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αχ Θεέ μου, τι θα κάνω?:( Είναι πρωί, τρώω πρωινό διότι πεινάω και πρέπει να πάω στη δουλειά μου και από κάτω έχω τον ικέτη να με κοιτάζει σα να τον έχουνε αφήσει νηστικό ένα εκατομμύριο μέρες και κλείσει στο πλυσταριό δυο εκατομμύρια μέρες!!:rolleyes: Πού και πού αναστενάζει κιόλας εκ βαθέων!! Ρε σεις, μάλλον διαβάζει Όμηρο όταν λείπω διότι ακολουθεί κατά γράμμα την περίφημη ικεσία της Θέτιδος προς τον Δία όταν του ζήτησε να βαράει τους Έλληνες μέχρι ο Αγαμέμνονας να δώσει πίσω την γκόμενα στο κακομαθημένο της!!:eek:

(Απολογίες στο μακαρίτη τον Όμηρο και τον Ιάκωβο Πολυλά -μακαρίτης φαντάζομαι πλέον κι αυτός- που έκανε τη μετάφραση κι εγώ τους χαλάω το κείμενο!!)

Έφεξε η δωδεκάτη αυγή,

(και κοντεύω να μουρλαθώ απ' την πολλή δουλειά και δε βλέπω και φως στο τούννελ και είμαι άκρως κουρασμένη και δε βλέπω την ώρα να τελειώσει το εξάμηνο!)

και οι θεοί γυρίζουν
στον Όλυμπον κι εβάδιζεν εμπρός τους ο Κρονίδης

(αφού τον τάισα και τον πότισα ΠΡΩΤΟΝ πρωί-πρωί και είπα η κακομοίρα να ταΐσω και τον εαυτό μου!)

και η Θέτις το παράγγελμα δεν ξέχανε του υιού της

(Μα ΠΩΣ θα ξεχάσει το παράγγελμα το μικρό μουρλό?! Αυτό και στον ύπνο του βλέπει να τρώει! Και μετά να πηδάει σκύλους! Και μετά να ξανατρώει! Και να ξαναματατρώει!! κ.ο.κ.)

και της θαλάσσης έσχισε τα κύματα κι εβγήκε
και ανέβη τα χαράματα στ’ Ολύμπου τον αιθέρα.

(κοινώς ανέβηκε στο κρεβάτι μου που έχει και ψηλό σουηδικό στρώμα διότι ήθελα, τρομάρα μου, να ξεκινήσω τη μέρα μου γλυκά-γλυκά με πρωινό στο κρεβάτι!!)

Εύρηκε τον βροντόφωνον Κρονίδην καθισμένον
μόνον στην άκραν κορυφήν του πολυλόφου Ολύμπου,
εμπρός του εκάθισε η θεά και με τ’ αριστερό της
του έπιασε τα γόνατα, με τ’ άλλο το πηγούνι,

(Προσέξτε σας παρακαλώ περιγραφή! ΙΔΙΑ Η ΘΕΤΙΣ ΤΟ ΜΟΥΦ!!:eek: Ετσι ακριβώς: μου πιάνει τα γόνατα και το πηγούνι και μετά μάλιστα βάζει και το πηγούνι του στα γόνατά μου και με κοιτάζει έντονα!:eyecrazy: Και μετά κοιτάζει το γιαούρτι με την μπανάνα και τα κορν-φλέηκς!! Και μετά εμένα! Και μετά το γιαούρτι!! Και μετά εμένα!! κ.ο.κ.)

κι έλεγεν ικετεύοντας στον ύψιστο Κρονίδην:

«Δία, πατέρ’, αν κάποτε με λόγον ή με έργον
σ’ έχω ωφελήσει, ευδόκησε σ’ αυτό να με εισακούσης.

("Διότι ως γνωστόν εγώ σου κουνάω την ουρά μου και φυλάω το σπίτι και σένα την ξεχαζωμένη και είμαι γενικώς εξυπνότερος από ελόγου σου και είσαι τυχερή που υπάρχω και που σ' αφήνω κιόλας να μένεις στο σπίτι ΜΟΥ!")

Τον ολιγοημερώτατον υιόν, αχ ! τίμησέ μου.
Ιδέ πως τον ατίμασεν ο μέγας Αγαμέμνων,
οπού του άρπαξεν αυτός το δώρο του και το’χει.

("Θυμάσαι τι σου λέγανε οι κυρίες της ARPH και η κτηνίατρος? Ότι με βαράγανε και μ' αφήνανε νηστικό και δεν είχα να φάω? Και ότι πείναγα συνέχεια? Και ότι με πετάξανε στη χιονοθύελλα να πεθάνω? Και τώρα μου κάνεις κι εσύ μια απ' τα ίδια ακριβώς?")

Δικαίωσέ τον καν εσύ, πάνσοφε Ολύμπιε Δία,

("Μωρή κοντεύεις να λαλήσεις απ' την πολλή σοφία! Έχεις και διδακτορικό, τρομάρα σου, δεν καταλαβαίνεις ότι ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩ?!")

στους Τρώας νίκες δώρησε ωσότου το παιδί μου
να δικαιώσουν οι Αχαιοί, να τον υπερδοξάσουν».

("Πεινάαααααωωωωωωωωωωωωωωω!! Και είσαι και κόρη παθόντος στην Κατοχή, αχάριστη θυγατέρα!! Διότι αν δεν ταΐσεις εμένα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ σα να με δέρνεις και μ' αφήνεις νηστικό και σαν τους Γερμανούς που κοντέψανε να σκοτώσουνε τον πατέρα σου και τους Ιταλούς που του κλέψανε την κατσίκα!")

Και απάντησιν δεν έδωκεν ο νεφελοσυνάκτης
κι ώραν πολλήν εσώπαινε.

("Γαμώτο, έχει γίνει χοντρός σα βαρέλι και δεν είναι πλέον αστείο! Κι έχει και δυσπλασία! Ελαφρά θα μου πεις, αλλά δυσπλασία! Και καμιά φορά είναι σίγουρο ότι τον πονάει κιόλας! Και έγινε μόλις πέντε χρονών που θα πει ότι έχει αρχίσει να μπαίνει στα χρόνια!! Αλί και τρισαλί μου! Και θα πονάει μετά ακόμα χειρότερα! Και θα πρέπει να του κάνω εγχείριση σε μερικά χρόνια! Και φυσιοθεραπεία! Και θα πονάει και με τις αλλαγές του καιρού!!")

Και η Θέτις του κρατούσε
ως απ’ αρχής τα γόνατα και πάλιν τον ερώτα:

("Γιαούρτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!")

«Άσφαλτην δός μου υπόσχεσιν μ’ εκείνο σου το νεύμα
ή αρνήσου. Τι θα φοβηθής; Θέλω να μάθω μόνον,
αν είμαι το εξουθένωμα των αθανάτων όλων».

("Δε μ' αγαπάς! Και θέλεις να πάρεις κι άλλο Μουφ να μας ξενηστικώνεις μαζί! Ή να ταΐζεις εκείνο και να αφήνεις εμένα νηστικό! Είμαι ένα τίποτα, ένα παραπεταμένο, ένα εξαθλιωμένο, νηστικό αρκούδι!! Μπου-χου-χουουουουου!!!! Πεινάααααωωωωω!! Γιαούρτιιιιιιιιιιιι!!" :()

Με βάρος της απάντησεν ο νεφελοσυνάκτης:

«Ω ! τι κακό ! να οργισθώ της Ήρας θα με βάλης,

("Βρε βλαμένο, μετά θα με πιάσει η κτηνίατρός σου και θα με βρίσει πάλι πατόκορφα διότι σε ταΐζω και προσπαθώ η κακομοίρα να σου κάνω δίαιτα, χώρια τις βόλτες σου και δεν κουνάς ρούπι από τα 29 κιλά, πανάθεμά σε, 25 θα έπρεπε να είσαι και ίδρωσα πάλι να σε κατεβάσω από τα 32!!"):eyecrazy:

όταν με λόγια υβριστικά πικρά θα με κεντήση.

("Που θα πάθει παγκρεατίτιδα και θα πεθάνει από φρικτούς πόνους φρικιαστικό θάνατο! Που δε θα μπορεί να περπατήσει από τα αρθριτικά! Που ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΜΕΤΑ διότι το σκυλάκι θα περάσει κακά γεράματα και φρικτά στερνά!!":mad:)

Και χωρίς λόγον πάντοτε μου κλαίεται και λέγει
εμπρός εις όλους τους θεούς πως βοηθώ τους Τρώας,

(και ότι τον κακομαθαίνω και τον αφήνω να περπατάει πάνω μου όποτε θέλει! Και τα ίδια μου ψέλνουν και στο φόρουμ! Και τα ίδια μου ψέλνει και η φιλενάδα μου η κτηνιατρίνα! Και τα ίδια μου ψέλνει και η λογική μου!)

αλλά συ φύγε τώρα ευθύς μη σε νοήσ’ η Ήρα
και άφες σ’ εμέ την μέριμναν σ’ αυτό να δώσω τέλος.

(Όχι, εδώ έδειξα σήμερα πυγμή και δεν του έδωσα τίποτα από το πρωινό μου αν και του υποσχέθηκα ένα κομμάτι λιχουδιά σηκωτάκι λίγο πριν φύγω, ΜΟΝΟΝ όμως αν υπακούσει σωστά στην εντολή "Down!")

Και ιδού για να βεβαιωθής την κεφαλήν θα σκύψω.
Σημάδι τούτο αλάθευτο στους αθανάτους έχω.
Τι ό,τι με της κεφαλής το σκύψιμο κηρύξω
δεν απατά, δεν παίρνεται οπίσω και θα γίνη».

("Πανάθεμά σε, Μουφ, άλλος τόσος θα γίνεις και μετά εγώ θα τραβάω!")

Είπε, τα μαύρα φρύδια του χαμήλωσε ο Κρονίδης,
έκλινε από τ’ αθάνατο κεφάλι του κυρίου
η θεία κόμη και ο τρανός ο Όλυμπος εσείσθη.

Μωρέ ο Δίας δεν είμαι αλλά το σηκωτάκι το υποσχέθηκα, όμως θα του δώσω ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ!! ΟΧΙ ΔΥΟ! Βρωμόμουφο!! ^&#^$&#*#&*@^#%&**&##$#$

Και ξέρετε ΤΙ έκανε το άθλιο στο τέλος? Πήγε ίσια στη γωνία του δωματίου, δίπλα στο κρεβάτι μου και χώθηκε με τη μούρη σα να τον έβαλα τιμωρία και αναστέναξε βαθύτατα λες και τον βαράω και τον βασανίζω και γενικώς του φέρομαι απαίσια!!:lloroso::lloroso:

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ω ρε, η τρέλλα δεν πάει στα βουνά! Σε ΜΕΝΑ θα πάει τελικά! (ριμάρει κιόλας):p

Κάθομαι λοιπόν με την καλύτερή μου φίλη ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ και κόβουμε κουπόνια ομού. Εξηγούμαι: εδώ πέρα μοιράζουνε συνεχώς κουπόνια για το σουπερμάρκετ και άλλα τινά και άμα ξέρεις να τα χρησιμοποιείς, μπορείς να έχεις φοβερές εκπτώσεις. Π.χ. οι φίλες μου κι εγώ εκστασιαζόμαστε αυτές τις μέρες διότι αποκτήσαμε τσάμπα βαφή για τη μαλλούρα, κοινώς καραμπογιά (καθότι Ελληνίδες μαυρογκάγκανα και ουδόλως κομπλεξικές να γίνουμε ξανθιές!) μάρκας John Frieda!!:eek: Θριαμβολογούμε λοιπόν αγρίως για το πόσο ωραίαι κόται θα γίνουμε και θα πέφτει ξερός ο κόσμος! Και σε κάποια στιγμή αναφωνώ ακόμα πιο θριαμβευτικά:

"Ρε Δ., ΜΑΝΤΕΨΕ τι κουπόνι ψάρεψα μόλις!! ΤΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΔΩΡΟ σε catalina coupon με την αγορά σακουλιού λιχουδιάς μάρκας Pupperoni για το Μουφ!! Και έχω ήδη ΚΑΙ κουπόνι από την εταιρεία για άλλα δυο δολλάρια!!"

Τ' ακούει λοιπόν το Μουφ αυτό το τρομερό νέο, πού διάολο κιόλας έμαθε τι θα πει catalina coupon (μεγάλη ιστορία), που δεν το ήξερα ούτε κι εγώ μέχρι την περασμένη βδομάδα, και από κει που ήταν ξαπλωμένο τάβλα στο πάτωμα μετά από το βραδυνό του χλαπάκιασμα και τη βόλτα, τεντώνεται πρώτα μεγαλοπρεπώς, μετά γουργουρίζει σα γατί, κυλιέται και σηκώνεται απότομα επάνω, πλησιάζει νωχελικά, ξανατεντώνεται λες και είναι τουλάχιστον σε έκθεση μορφολογίας, υποκλίνεται και πλησιάζει τα κουπόνια!! Μουφιάζει, με κοιτάζει και μετά αρχίζει να γκρινιάζει στο στυλ "σήκω μωρή, ακόμα εδώ είμαστε?! ΕΧΕΙΣ catalina coupon και ΔΕΝ μου έχεις αγοράσει ακόμα το μπέηκον?!:p:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αν τα μπιφτέκια μου είναι ένα ποίημα και το Μουφ έρχεται και μου γαυγίζει να κλείσω το φούρνο, τα γεμιστά μου πρέπει να είναι το κάτι άλλο! Όταν γίνουν τα μπιφτέκια έρχεται και μου .... μιλάει!!:eek: Δεν το έχω ξανακούσει το Μουφ να βγάζει τέτοιους ήχους!:rolleyes:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
σαρα,ποσες μερες κανει ενα μπιφτεκι να ερθει απο αμερικη?μηπως υπαρχει κουριερ ουφο ,να ερθει πιο γρηγορα?μηπως το ιδιο το μπιφτεκι εχει ιπταμενη τεχνολογια κ ερχεται μονο του????παιδια μηπως αυτα που κατα καιρους ονομαζουν ατια,δεν εχουν μονο ταυτοτητα τελικα,αλλα εχουν κ μπαχαρια????σαρα?σαρα?ε?ξερεις κατι?ταχυτητα δυνης!!!!!!μπιφτεκι παιρνεις!!!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πήγα λοιπόν το Μουφ σήμερα στο σκυλόπαρκο να τρέξει, το έβαλα μέσα στο run κι εγώ κάθισα μέσα στο αυτοκίνητο να περιμένω να εκτονωθεί και να γυρίσουμε σπίτι. ΄Εχω και πολλά νεύρα διότι ακόμα κουτσαίνω. Πριν πάμε στο σκυλόπαρκο, πέρασα κι από τη φάρμα για λαχανικά και φρούτα και μετά από τον μπιφτεκοχασάπη για κιμά (για γεμιστά) και παϊδάκια που τα καπνίζει καταπληκτικά ο κερατάς! Λόγω τρομερής ζέστης και σάουνας έξω, βάζω τα διάφορα τρόφιμα που χαλάνε σε ειδική τσάντα με ψυκτικά ώστε να μη χαλάσουν μέχρι να γυρίσουμε σπίτι. Τα παϊδάκια όμως τα αγόρασα κατεψυγμένα μετά το μαγείρεμα από το χασάπη που μου είπε να τα αποψύξω πρώτα και μετά να τα βάλω στο φούρνο για ζέσταμα 35 λεπτών. Το βρωμό-Μουφο τώρα ξέρει τι εστί παϊδάκι από το συγκεκριμένο χασάπη και τα τρώει κυριολεκτικά με τα κοκκαλάκια τους.:rolleyes:

Λέω τώρα κι εγώ, αφού το Μουφ τρέχει στο πάρκο και είναι ευτυχές κι εγώ το περιμένω σα μπάστακας στο αυτοκίνητο, και θυμήθηκα και τα αστεία που κάνατε τις προάλλες με το μαύρο αυτοκίνητο και τη ζέστη και το τηγάνισμα αυγών με λουκάνικα, λέω "δε βάζω τη σακούλα με τα παϊδάκια πάνω στο καπώ όσο περιμένω, να αποψυχθούν γρηγορότερα και να γλυτώσω το περίμενε στο σπίτι? Ούτω και έγινε, με είδανε και κάτι θαμώνες και είπανε "καλέ, τι έξυπνη κίνηση, κάτσε να κάνω το ίδιο" και εκεί έγινε Ο ΧΑΜΟΣ!

Διότι το Μουφ είδε τα παϊδάκια στο καπώ. Και αλλοιθώρισε! Δεν είναι δυνατόν, σου λέει, αυτή εκεί να παίρνει κοτζαμάμ whole rack pork ribs και να τα βάζει πάνω στο .... καπώ, την ψώνισε τελείως?:eek: Και σταματάει το παιχνίδι. Και έρχεται στην είσοδο. Και μου κάνει νόημα να του ανοίξω. Νούκου εγώ. Και μετά, ρε σεις, στήλωσε το βλέμμα του στο καπώ λες και έλπιζε να κάνει τα παϊδάκια να κινηθούν με τηλεκίνηση, να πετάξουν και να έρθουν σ' αυτόν!:p Και φυσικά νούκου τα παϊδάκια. Και μετά να τον βλέπω να υπολογίζει με το βλέμμα απόσταση και εμπόδια ώστε αυτός να έρθει στα παϊδάκια. Και φυσικά να είναι αδύνατον. Και κει αρχίζει να κλαίει. Να χτυπιέται. Να ωρύεται. Και ο κόσμος να έχει κατουρηθεί στο γέλιο, άλλο να σας λέω, άλλο να βλέπετε τη σκηνή! Στο τέλος το βούτηξα υπό μάλλης και το πήρα να φύγουμε διότι είχαμε γίνει θέαμα, αφού μάλιστα αρκετοί είχανε αποφασίσει να βάλουνε διάφορα κρεατικά να αποψυχθούν στο καπώ, οπότε το Μουφ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ζει έναν εφιάλτη αντάξιο ενός αρχαίου Σισύφου ή Ταντάλου. Ή και των δυο.:D

Τελικά φύγαμε με τα παϊδάκια στο παρμπρίζ να συνεχίζουν να ζεσταίνονται. Που εν τω μεταξύ είχανε αρχίσει να μυρίζουν μπάρμπεκιου και κάπνισμα και είχαν σπάσει τη μύτη του Μουφ που ήταν δεμένο στο πίσω κάθισμα και θρηνούσε σ' όλο το δρόμο μουφιάζοντας εναλλάξ. Ερχόμαστε σπίτι, βάζω τα παϊδάκια στον κρύο φούρνο να αποτελειώσουν την απόψυξη πριν τα ζεστάνω κι εκεί είχα άλλα δράματα. Στην αρχή ήρθε το Μουφ στο δωμάτιό μου να μου γαυγίσει να σηκωθώ αμέσως και ν' ανοίξω το φούρνο να μαγειρέψω η τεμπέλα. Πήγα εγώ μέσα για άλλη δουλειά και τον είδα να μουφιάζει το φούρνο γύρω-γύρω. Τώρα επιτέλους ησύχασε αφού τον αγνόησα τελείως και έχει σωριαστεί έξω από τον κρύο φούρνο σε άθλιο χάλι απ' το κακό του...:rolleyes:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπριάμι φλωρινιώτικο σήμερα με ολόφρεσκα λαχανικά από την τοπική λαϊκή του Καλαμποκιστάν κάτω από τη σκιά του παλαιού Καπιτώλιου του Ιλλινόι όπου οι Λίνκολν και Ομπάμα ξεκίνησαν την προεκλογική εκστρατεία τους για Πρόεδροι των ΗΠΑ. Το Μουφ ήρθε κι αυτό μαζί διότι τσιμπάει λιχουδιές, χαδάκια, παγωμένο νερό και κάνει και επιθεώρηση τι θα αγοράσουμε προς χλαπάκιασμα: