Σκυλοπάρκο στην περιοχή της Αγ.Παρασκευής!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
τελικα που και ποτε κανονισατε για να μη διαβαζω ολες τις σελλιδες?

Cisse το παρκο που πας ειναι κοντα στο Deree?
Διπλα σε αυτο το παρκακι που μαζευονται σκυλοπαρεακια νοικιασε η κολλητη μου που θα παρει το Lab που αναφερω στο αλλο θεμα!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Οχι ακιρβως διπλα στο Deree, αλλα πολυ κοντα σχεδον εκει που βγενει η αττικη οδος εχει κατι γηπεδακια κ ενα παλιο στρατοπεδο εκει εχει ενα περιφραγμενο χωρο που αφηνουμε τα σκυλακια μας ελευθερα ειναι πολυ ωραια !!
Ναι φανταζομαι οτι κανονησαμε σιγουρα για σαββατο 9.00ωρα κ μπορει κ κυριακη καλως να μας ερθεις !

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Οχι ακιρβως διπλα στο Deree, αλλα πολυ κοντα σχεδον εκει που βγενει η αττικη οδος εχει κατι γηπεδακια κ ενα παλιο στρατοπεδο εκει εχει ενα περιφραγμενο χωρο που αφηνουμε τα σκυλακια μας ελευθερα ειναι πολυ ωραια !!
για το ιδιο μερος μιλαμε! Σας βλεπει ολους απο το μπαλκονι της και μετραει λιγους μηνες να κατεβαινει κι αυτη!
θα μου πειτε που και ποτε κι εμενα? :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
για το ιδιο μερος μιλαμε! Σας βλεπει ολους απο το μπαλκονι της και μετραει λιγους μηνες να κατεβαινει κι αυτη!
θα μου πειτε που και ποτε κι εμενα? :)
Ρε παιδιά, μιλάτε για τη γειτονιά μου!:cool:
Φαντάζομαι θα δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε σύντομα...:)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Johnk @ Που μενεις ακριβως γιατι ειναι κ δικια μου γειτονια !
Δηλαδή, εκτός από το ονοματεπώνυμό μου, να ξέρουν όλα τα μέλη (και οι επισκέπτες!!!) τις συντεταγμένες του σπιτιού μου, ώστε να έρχονται να με πλακώνουν στο ξύλο όλοι οι εκτροφείς, πετσοπάδες, παπυμιλλάδες κλπ, ων ουκ έστιν αριθμός?:cool::D

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
χαχααχαχαχ ΗΜΟΥΝ σιγουρος οτι αυτη θα ηταν η απαντηση σου αλλα επειδη εχω διαβασει πολλα απο αυτα που γραφεις εδω μεσα ηθελα να δω πως θα ζωγραφισεις παλι με τα γραφόμενα σου !! Στειλε μου π.μ αν ειναι να κανονισουμε να βρεθουμε ?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αφού θα σε βρουν που θα σε βρουν....
Αφού θα κουραστούν που θα κουραστούν για να σε δείρουν...
ΒΟήθα τους κι εσύ λίγο.....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Σε έχω τσεκάρει ότι είσαι γείτονας και θα βρεθούμε...
Αυτό το Σ/Κ κωλύομαι, αλλιώς θα είχα ήδη δηλώσει συμμετοχή.
Εξάλλου, τι γαλλικά, τι ...αγγλικά!!!;)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δλδ πηγενεις κ εσυ εκει το σκυλι σου ? Εγω παω το τελευταιο μηνα τακτικα καθε απογευμα.
Σημερα ομως πρεπει να παω νωρις γιατι εχει κ ΜΠΑΣΚΕΤ (παναθα!!!) :D!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Σε έχω τσεκάρει ότι είσαι γείτονας και θα βρεθούμε...
Αυτό το Σ/Κ κωλύομαι, αλλιώς θα είχα ήδη δηλώσει συμμετοχή.
Εξάλλου, τι γαλλικά, τι ...αγγλικά!!!;)
Εεεεπππ και εγώ είμαι γειτόνισα!!! Εκεί κοντά μένω, Scarlett και εσύ εδώ μένεις;;
Λοοιπόν όποτε θέλετε είμαι και εγώ μέσα για το παρκάκι στο παλιό στρατόπεδο :)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Εγω θα παω νωρις σημερα γιατι 7.00 πρεπει να ειμαι ηδη στρωμενος στον καναπε μου κανα βλεπω για αρχη το πρε-γκειμ κ μετα ΤΟ γκειμ!
Οποιος θελει εγω θα ξεκινησω γυρω στι 6.00 να παω μπορει κ λιγο πιο νωρις !!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.820
8.017
Εγώ στις 5 θα πάω στον κτηνίατρο εκτάκτως γιατί ανακάλυψα μια μικρή πληγούλα στο λαιμό της Λούσης, δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω για σήμερα.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εεεεπππ και εγώ είμαι γειτόνισα!!! Εκεί κοντά μένω, Scarlett και εσύ εδώ μένεις;;
Λοοιπόν όποτε θέλετε είμαι και εγώ μέσα για το παρκάκι στο παλιό στρατόπεδο :)
οχι μενω Ν. Ερυθραια....αλλα αφου νοικιασε η φιλη μου εκει με τον καλο της ετοιμαζονται και για κουταβολαμπραντορ θα σας ερχομαι συχνα!
λεω να στηνουμε και καμια φορα τα agility μας εμποδια που μεταφερονται να τους κανουμε και παιχνιδια....γι'αυτα και για εμας! :)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Δλδ πηγενεις κ εσυ εκει το σκυλι σου ? Εγω παω το τελευταιο μηνα τακτικα καθε απογευμα.
Σημερα ομως πρεπει να παω νωρις γιατι εχει κ ΜΠΑΣΚΕΤ (παναθα!!!) :D!
αχου!!! απο εκει βγηκε το Cisse?? Με βλεπει ο γιος μου να σου απανταω χθες με παραθεση και μου λεει...καλε η μανα μου μιλαει με το Cisse!!!!
:p :p

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Χαχα!! Κανεις γνωριμιες με υψηλα προσωπα της κοινωνιας!!
Σημερα που λετε ειχαμε κ ατυχημα μας δαγκωσε ενα αλλο σκυλι που ηταν εκει μεσα επιθετικο χωρις να προκαλεσει το δικο μου και εχουμε μια γρατζουνια κατω απο το αριστερο ματι ενα κατο απο το πιγουνι :(!!
Γκρρρρ ασχετοι ιδιοκτητες, και μου ζηταγε κ συγνωμη μετα !!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Χαχα!! Κανεις γνωριμιες με υψηλα προσωπα της κοινωνιας!!
Σημερα που λετε ειχαμε κ ατυχημα μας δαγκωσε ενα αλλο σκυλι που ηταν εκει μεσα επιθετικο χωρις να προκαλεσει το δικο μου και εχουμε μια γρατζουνια κατω απο το αριστερο ματι ενα κατο απο το πιγουνι :(!!
Γκρρρρ ασχετοι ιδιοκτητες, και μου ζηταγε κ συγνωμη μετα !!!
πες του να το μαζεψει....ακους εκει....επιθετικο - ορμαει και τη βγαζει με μια συγνωμη ? γκκκρρρρρ...
μην του μεινει φοβος μονο προσεχε....οι γρατζουνιες θα γιανουν....
αυριο θα εχει εξτρα χαδακια!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δεν το εχω ξαναπετυχει εκει μεσα απλα ειχα ακουσει βλακεια κ δικια μου, συνηθως παω πιο αργα αλλα λογο μπασκετ σημερα (Παμε γερα ΠΑΝΑΘΑ) επρεπε να παω νωρις!!