Σκυλοπάρκο στην περιοχή της Αγ.Παρασκευής!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
ειναι καλη λυση για μια κοντινη βολτα χωρις λουρι κ αγχος!
Απλα εμας μας αρεσει το περπατημα για καμια ωρα με πορεια!
Ελα μια μερα στο συγγρου να δεις αυτο που κανουμε;)
εχεις παει ποτε;

Οχι δεν εχω παει κ δεν ξερω κ που ειναι αλλα θα το γκουγλαρο !!

Για πες κ εσυ ομως που εχεις παει λεπτομέρειες!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.018
ειναι καλη λυση για μια κοντινη βολτα χωρις λουρι κ αγχος!
Απλα εμας μας αρεσει το περπατημα για καμια ωρα με πορεια!
Ελα μια μερα στο συγγρου να δεις αυτο που κανουμε;)
εχεις παει ποτε;
Συγνώμη που πετάγομαι στην κουβέντα σας, αλλά τι να τρελαθεί βρε Cisse ,ένα χάλι είναι , το μισό είναι και με τσιμέντο κάτω και μπορεί τα μικρά να χτυπησουν και τα πόδια τους αν παίζουν έντονα. Από το ολότελα βέβαια..

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Οχι δεν εχω παει κ δεν ξερω κ που ειναι αλλα θα το γκουγλαρο !!

Για πες κ εσυ ομως που εχεις παει λεπτομέρειες!
ο παραδεισος του σκυλου, του ποδηλατη, του δρομεα, του περιπατητη...
Ροδα αυτοκινητου δεν θα βρεις....
Εκατονταδες στρεματα πευκων, φυστικιων στο νοτιο μερος, η βιλλα του ανδρεα συγγρου, οι σταβλοι, περιφραγμενα κ ασφαλη μελισσια, παραρτημα της γεωπονικης σχολης το ιστορικο γυμνασιο λυκειο αναβρυτων κ το θεατρακι τους....
Ολα αυτα σε ενα υπεροχο φυσικο πρασινο σκηνικο...

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Συγνωμη που θα γραψω κατι οφφ τοπικ αλλα οσοι μενουν αγια παρασκευη να προσεχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γιατι εχουμε γαμ..ει στια ληστιες!!! Επικυνδινες ωρες 10 - 14!!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Συγνωμη που θα γραψω κατι οφφ τοπικ αλλα οσοι μενουν αγια παρασκευη να προσεχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γιατι εχουμε γαμ..ει στια ληστιες!!! Επικυνδινες ωρες 10 - 14!!!
Το ακουσα κι εγω!!! παλι ηρθα στο παρκο σας! Ηταν κ ενα πυρηναιων σημερα:)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Καλα κ γιατι δεν εστειλες εδω οτι θα ερθεις; Τι ωρα ηταν; Ενα λευκο; Ασε σημερα βρηκαμε κ 2 μωρακια αδεσποτα περιπου 2μν κ πηραμε φιλοζωικη,ζωοφιλους να ερθουν να τα παρουν!!

Συνεχιζω λιγο το οφφ, μιλανε για πανω απο 20 ληστιες μεσα σε ενα μηνα!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Καλα κ γιατι δεν εστειλες εδω οτι θα ερθεις; Τι ωρα ηταν; Ενα λευκο; Ασε σημερα βρηκαμε κ 2 μωρακια αδεσποτα περιπου 2μν κ πηραμε φιλοζωικη,ζωοφιλους να ερθουν να τα παρουν!!

Συνεχιζω λιγο το οφφ, μιλανε για πανω απο 20 ληστιες μεσα σε ενα μηνα!!
ηταν βιαστικη και αυθορμητη επισκεψη για να τους κανω μια δουλεια! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.018
Πηγα το πρωι με την Λούση , δεν τα είδα από κοντά αλλά είναι ακόμη εκεί, τους βάζουν νερό και φαί αλλά για κουτάβια 2 μηνών αυτό δεν είναι αρκετο εννοειται. Μπορώ να τα πάω στο γιατρό αλλά δεν μπορώ να τα φιλοξενήσω, παίρνω και τον συλλογο μας και δεν βρίσκω κανέναν στο τηλέφωνο...Να τα πάρω να τα πάω στο κτηνιατρο και μετά να τα παρατήσω πάλι εκεί; Δεν ξέρω πραγματικά πως να το χειριστώ.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Και εμεις το ιδο προβλημα ειχαμε! Μεσα στο σπιτακι τα βρηκες ? Υποτιθεται οτι θα ερχοταν η φιλοζωικη σημερα κ χθες οι ζωοφιλοι αλλα επρεπε να φυγω κ δεν ξερω τι εγινε !!!

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Παιδιά είμαι κι εγώ γειτόνισα !!! Το μπαλκόνι μου βλέπει ακριβώς αυτό το σκυλοπαρκάκι !! Δλδ πιο δίπλα δεν γινόταν να μένω ... Ακόμα δεν έχω σκυλάκι, σε μερικούς μήνες θα γεννηθεί η μικρή ξανθιά μου λαμπραντορίνα...Αλλά πηγαίνω για βολτούλες συχνά εκεί! Ζηλεύω βέβαια λίγο αλλά κάνω υπομονή !! Μάλιστα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι σε έχω δει Cisse, με το γαλλικό σου bulldog !!!!!!!!!!!!!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Μάλιστα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι σε έχω δει Cisse, με το γαλλικό σου bulldog !!!!!!!!!!!!!!!
Μέχρι κι εγώ πρέπει να τον έχω δει τον Cisse... στο Cafeine...:cool:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.018
Luna καλώς ήρθες, είσαι σίγουρα η φίλη της Σκάρλετ που μας έχει πει . Καλώς να δεχτείς την μικρή σου!!
Cisse η φιλοζωική της αγίας παρασκευής δεν απαντούσε, σίγουρα έχουν ειδοποιηθεί κάποιοι;

Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Luna καλώς ήρθες, είσαι σίγουρα η φίλη της Σκάρλετ που μας έχει πει . Καλώς να δεχτείς την μικρή σου!!
Cisse η φιλοζωική της αγίας παρασκευής δεν απαντούσε, σίγουρα έχουν ειδοποιηθεί κάποιοι;
Ναι ναι αυτή ακριβώς είμαι !! Είπα να μπω κι εγώ στην παρέα σας !!! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, την περιμένω την μικρή μου πώς και πώς !!! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.018
Και εμεις το ιδο προβλημα ειχαμε! Μεσα στο σπιτακι τα βρηκες ? Υποτιθεται οτι θα ερχοταν η φιλοζωικη σημερα κ χθες οι ζωοφιλοι αλλα επρεπε να φυγω κ δεν ξερω τι εγινε !!!
Εγώ εσύ και άλλοι 15000. Και να σου πω και την αλήθεια γιατί το σκεφτηκα πολύ ώρα το πρωί. Αντε και τα παίρνω και τα κρατάω σε ένα δωμάτιο, και τα εμβολιάζω και αρχίζω και κοπανάω παντού αγγελίες. Και αν δεν δωθούν ;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.824
8.018
Πήγα ξανά γιατί με έτρωγε, τα κουτάβια δεν είναι πια εκεί.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Εγω σε 20λεπτα θα βγαλω βολτα τον δικο μου !!! Ναι πηραμε κ τις δυο εχτές κ η φιλοζωικη ειπε οτι θα περασει αυριο κ αφου ειναι κλειστος ο χωρος δεν διατρέχουν κινδυνο(με οτι αυτο συνεπάγεται) ! Κ μια αλλη κυρια πηρε τους ζωοφιλους κ πηγαίνανε για μια υοθεσεια κ "Μπορει" να περνάγανε ειπανε!! Επρεπε να φυγω τα ειχαμε βαλει στο σπιτακι που εχει εκει τους ειχαμε κλείσει κ μεσα να μην βγουν, δωσαμε τροφη,νερο !

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Μέχρι κι εγώ πρέπει να τον έχω δει τον Cisse... στο Cafeine...:cool:

Εσυ με εχει δει εγω δεν σε εχω δει! Αν και ειδα καποιον χθες η προχθες να κατεβαινει την αγ.ιοανου με ενα σκυλο σαν την Moca με μια γυναικα μαζι περιπου μεσημερι !!! Αν ησουν αυτος, εισαι λεπτος ?