Σκυλοπάρκο στην περιοχή της Αγ.Παρασκευής!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Δεν το εχω ξαναπετυχει εκει μεσα απλα ειχα ακουσει βλακεια κ δικια μου, συνηθως παω πιο αργα αλλα λογο μπασκετ σημερα (Παμε γερα ΠΑΝΑΘΑ) επρεπε να παω νωρις!!
Τι σχεση η ωρα που πας με τον ανεγκεφαλο που αφηνει αμολητο το σκυλο του;
Κι εμενα την αρπαξε τις προαλες ενα border collie...

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Επειδη συνηθως παω πιο αργα κ εχει φυγει μαλλον !! Αναγκεφαλη θες να πεις !!
Ειναι κανεις για τωρα να παμε ? εγω ξεκιναω σε 15λεπτα περιπου, Σι γιου δερ οποιος θελει !!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.823
8.018
'Hμουν σήμερα κατά τις 4 εκεί αλλά δεν άφησα την Λούση ελεύθερη γιατί ήταν ένα θηλυκό και από ότι μου είπε ο ιδιοκτήτης της φοβάται πολύ και επειδή και η Λούση με θηλυκά την έχω δει να γίνεται απρόβλεπτη δεν ήθελα εκπλήξεις και φύγαμε :)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ενα μικρο παιδι ηταν ? Κακως δεν την αφησες δεν ειναι επιθετικη καθολου αυτη απλα θελει το χρονο τις, εχτες τις την επεσαν 2 ελληνικα ποιμενικα λευκα μην φανταστεις τπτ τρομερο απλα δεν υποταχτηκε αμεσως κ ειχαν κατι ντραβαλα ειμασταν κ 8σκυλια εκει μεσα !!!
Αν νομιζεις οτι απο το φοβο της μικρης η δικια σου θα ηταν καπως κ αυτη τοτε εσυ ξερεις, παντος αν δεν κανεις την αρχη να δεις πως θα μαθεις τι παιζει?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.823
8.018
Το πρωί είδα τον cisse εκεί αλλά ήταν συνέχεια καβάλα σε ένα αγγλικό bulldog :p

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
αχχαχα! Μου το ειπε η Μαμα οτι σε βρηκε εκει κ οτι της ειπε οτι μιλαμε κ οτι με ξερεις !! Περασες ωραια ποσο ειναι ο μικρος γιατι μου ειπε οτι ειχες βγαλει μονο την μεγαλη 10χρ!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.823
8.018
O μικρός είναι 4 μηνών, συχνάζει στο σκυλόπαρκο στου Παπάγου.
Εγώ μια χαρά πέρασα , γνώρισα και την συμπαθέστατη μαμά σου και τα λέγαμε, η Λούση όπως πάντα ψηλομύτα δεν έκανε καθόλου παρέα με τα αγορια :)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Οταν λες παπαγου που ακριβως λες μηπως ερθω καποια στιγμη κ εγω ? Εχει πολλα σκυλακια εκει ? Ναι η μαμα ειναι συμπαθεστατη(χαχαχα)!!!
Αν ειναι απο τις λιγες φορες που παει θελει κ λιγο εξοικείωση !!!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ειναι μικρος ακομα μην ζητας πολλα !! Περναει την εφηβεία του !! Οταν καταλαβει τη μαμα εχει κ ειδικά εσυ που μπορεις να μιλησεις κ τη γλωσσα του !!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ειναι μικρος ακομα μην ζητας πολλα !! Περναει την εφηβεία του !! Οταν καταλαβει τη μαμα εχει κ ειδικά εσυ που μπορεις να μιλησεις κ τη γλωσσα του !!
Μου αρεσει το μανα, μη νομιζεις!!
Εχει μια παραπανω αξια νομιζω αυτη η λεξη:)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
το επισκεφτηκαμε δις! μια συντομη το Σαββατο το απογευμα και μια πιο μεγαλη βολτα τη Κυριακη το πρωι!
ανετος χωρος....αλλα...πολλα κακα σκορπια....
ημουν μιση ωρα με το σακουλακι στο χερι για να βγω εξω παλι να το πεταξω....μεσα δεν εχει καδο....
λογικο βεβαια....πως να μπει το απορριματοφορο μεσα!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Γιουλη τι ωρα πηγες το σαββατο γιατι τελικα αποκοιμηθηκα κ πηγε η μετερα μου κατα τις 8.00 κ γυρισε 9.00!!

Την Κυριακη παλι εκει ηταν η μητερα μου γιατι εγω δεν σηκώνομαι τοσο πρωι !

Οντως δεν εχει καδο κ οντως δεν τα μαζευουνε!! Ο δικος μου τα κανει πριν παμε κ Σπανια εκει μεσα αλλα τις περισσοτερες φορες τους πανε στα δεντρα πανω πανω κ τα κανουν !!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Αααα για αυτο! Την Κυριακη νομιζω πηγαινει κατα τις 10 αν δεν κανω λαθος !! Κριμα την αλλη φορα θα βρεθουμε σιγουρα !! Δεν τρελαθηκες κι ολας απο οτι καταλαβα και πως δλδ δεν ειναι τπτ τρομερο !!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Αααα για αυτο! Την Κυριακη νομιζω πηγαινει κατα τις 10 αν δεν κανω λαθος !! Κριμα την αλλη φορα θα βρεθουμε σιγουρα !! Δεν τρελαθηκες κι ολας απο οτι καταλαβα και πως δλδ δεν ειναι τπτ τρομερο !!!
ειναι καλη λυση για μια κοντινη βολτα χωρις λουρι κ αγχος!
Απλα εμας μας αρεσει το περπατημα για καμια ωρα με πορεια!
Ελα μια μερα στο συγγρου να δεις αυτο που κανουμε;)
εχεις παει ποτε;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.945
20.360
Επειδή δεν θυμάμαι...στο Συγγρού έχει κάποια ώρα το βράδυ, που κλείνει και δεν μπορείς να πας;