Σκύλος και μακρύ ταξίδι


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Μια και πέτυχε το ταξίδι στην Άγρια Δύση με το Μουφ να ρεμβάζει την άνοιξη, λέω να πάω τώρα προς Ανατολάς. Στόχος μου είναι να δω βεβαίως τις τέσσερεις εναπομείνασες ανατολικές πολιτείες της Νέας Αγγλίας (Βερμόντ, Νιου Χάμσαϊρ, Ροντ Άϊλαντ και Μέιν), αλλά κυρίως να αγοράσω αυτοκίνητο. Ανακάλυψα ότι για κάποιο λόγο τα αυτοκίνητα πωλούνται απείρως φτηνότερα στη Νέα Υόρκη απ' ό,τι στο Ιλλινόι (μιλάμε τώρα για χιλιάδες δολλάρια διαφορά), οπότε ευελπιστώ να αγοράσω το καινούριο, να μου αγοράσουν το παλιό (που πλέον έχει 300.000 χιλιόμετρα!) και κάπου στη μέση να τα βρούνε η Τροχαία και ο Σερίφης της Νέας Υόρκης με τους συναδέλφους τους στο Ιλλινόι και τις γραφειοκρατίες τους. Οπότε το Μουφ θα έρθει πίσω ως αυτοκράτορας και το κακόμοιρο το καινούριο αυτοκίνητο θα γεμίσει μουφότριχες στο πιτς-φυτίλι!! Θα φρίξουνε στα ΚΤΕΟ Ιλλινόι!!

Να δούμε πώς θα τα πάει ΤΩΡΑ το χοντρομπαλούδικο με την τόση μόρφωση και φυσικά θα βάλω και φωτογραφίες. Αν τα πάμε καλά, λέω να πάμε Χριστούγεννα στο Νότο και δη στο Τέξας με τα γελάδια. Εκεί να δείτε κλάμα το Μουφ που θα ξυπνήσει ο εσωτερικός του τσομπάνος....:rolleyes:
 
Last edited:




Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Θα προσπαθήσω να τον τραβήξω. Τελικά το ταξίδι θα γίνει προς βορράν και δη στη Βόρεια Ντακότα (ΠΑΛΙ!) διότι εκεί είχε ακόμα φτηνότερα αυτοκίνητα. Ήδη πριν φύγω άλλαξα λάδια το παλιό αυτοκίνητο που πούλησα στους Βορειοντακοταίους και μου δείξανε το φίλτρο αέρα που αλλάξανε!! Μιλάμε το παλιό είχε γίνει όχι μόνον κατάμαυρο σαν καλλιακούδα, αλλά είχε μπάλες ολόκληρες από μουφότριχες, άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε! Τρόμαξα που το είδα....:rolleyes:
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Στην Β.Ντακοτα ειναι φθηνα Σαρα,αλλα εδω εμεις ξερουμε αλλα,οτι στον Βορρα ειναι σαπια(χιονια,υγρασια,αλατια ισως),και για αυτο προτιμαμε αυτοκινητα απο την Καλιφορνια(την ζεστη οχι την κρυα)
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Μπα, το αυτοκίνητο είναι καινούριο διότι η τιμή του στη Βόρεια Ντακότα είναι φτηνότερη κι από του μεταχειρισμένου στο Ιλλινόι!! Επιπλέον τα ετοιμοπαράδοτα καλιφορνέζικα αυτοκίνητα δεν έχουνε θερμαινόμενα καθίσματα για τα χιόνια του Ιλλινόι, οπότε έτσι θα κρυώσει το χειμώνα το κωλαράκι του Μουφού.:eek::eek:
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Αμάν, φτύστε με μη με ματιάσουν!:p:D Δε θα φανταστείτε για τι ταξίδι μιλάμε!! Πρώτον το Μουφ γκρίνιαξε ΜΟΝΟΝ κατά το 0,000000001 % της διαδρομής που ήταν 11-12 ώρες!!:shock: Μέχρι εδώ καλά, διότι ξέρω ότι είναι καλό όταν ταξιδεύει ήδη από το περασμένο ταξίδι. Αλλά εκεί που με εξέπληξε ήταν πρώτον στο ξενοδοχείο: κάθισε φρόνιμα, κοιμήθηκε, δε γαύγισε καθόλου και το πρωί ψιλογκρίνιαξε μόνο να σηκωθώ ως συνηθίζει και στο σπίτι!!:eek::eek::eek::eek::eek: Αυτή τη στιγμή είμαι στην αντιπροσωπεία για το καινούριο αυτοκίνητο και κάθεται φρόνιμα-φρόνιμα, ωραία και καλά και δεν πρήζει απολύτως κανέναν!!:eek::shock::eek::shock::eek::shock::eek::shock::eek::shock: Αφού να φανταστείτε μου είπαν ότι είναι άριστο και ήσυχο Μουφάκι, ποιος? Το Μουφ!!:eek::eek::rolleyes::rolleyes::p:p:D:D

Άρρωστο δεν είναι, τρώει κανονικά, οπότε μάλλον πρέπει να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι όοοοοοοολη αυτή η εκπαίδευση και τα φροντιστήρια πιάσανε τόπο!!!:paja1::fan:\\:D/
 
Last edited:




Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Λοιπόν το Μουφ με εξέπληξε!:shock: Γυρίσαμε σήμερα το μεσημέρι από τη Βόρεια Ντακότα μετά από διήμερο ταξίδι 12 ωρών. Έκατσε φρόνιμα στο αυτοκίνητο, δεν έβγαλε τσιμουδιά στα ξενοδοχεία και επιπλέον δεν πολυείχε όρεξη!!:eek::eek::eek::eek::eek: Πήγα μάλιστα τώρα μόλις να το ταΐσω το βραδυνό του σκυλόφαγο και ξεκίνησε να το τρώει, ανακάλυψε όμως ότι έφερα και την αγσπημένη του καπνιστή κλείδωση βοδιού για επιδόρπιο, οπότε (κρατηθείτε!) παράτησε το φαΐ του, βούτηξε την κλείδωση και την τρώει τώρα έχοντας πάρει το μαστουρωμένο του ύφος!!:flip::flip::eyecrazy::eyecrazy: Για άρρωστο δε μου φαίνεται πάντως.... μυστήρια πράματα......:confused:
 




Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Όχι, διότι ήταν ταξίδι-αστραπή μέσα απ' τις Ντακότες!:p:p Είχα πάει και την άνοιξη λόγω συνεδρίου στη Γιούτα και έβαλα φωτογραφίες στο παλιό νήμα εκεί. Όμως προέκυψε νέο μεγαλούτσικο ταξίδι σε τέσσερεις βδομάδες!:) Πάω Μίσιγκαν να δω μια καλή μου φίλη που έρχεται από το Βέλγιο να δει τους δικούς της στο Ντητρόιτ. Στο γυρισμό θα περάσουμε κι από το μέρος που βρήκανε το Μουφ πεταμένο προ διετίας και βάλε, οπότε θα σταματήσουμε δυο μέρες να δούμε τους αναδόχους του Μουφ.:eek::eek: Θα γίνει υποθέτω το έλα να δεις και το όλον θα είναι και ενδιαφέρον διότι τελευταία φορά που τους είδα ήταν όταν πήρα το Μουφ και δεν του άρεσε καθόλου στην αρχή που το βούτηξα κι έφυγα!! Τώρα μετά από δυο χρόνια αναρωτιέμαι αν θα θέλει εκείνους και θα γίνει μπουχός ή αν θα προτιμάει εμένα...:shock:. Και ναι, θα πάρω φωτογραφίες να δείτε ενδεχομένως τα τραγελαφικά.:rolleyes:
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
ΟΚ, μας προέκυψε μόλις κι άλλο μακρυνούτσικο τσξίδι σ' ένα μήνα!:D Και τι ταξίδι! Στο Μίσιγκαν. Έρχεται μια φίλη μου από το Βέλγιο και πάω να τη δω μια και θα είναι 7 ώρες με τ' αυτοκίνητο. Γι' αυτό άλλωστε και πήραμε αυτοκίνητο με ντίζελ, αλλιώς θα μας πάρουν τα σώβρακα με τις τιμές της βενζίνης και τις αποστάσεις της Αμερικής.:eek::shock: Στο γυρισμό όμως θα σταματήσουμε και από το μέρος που βρέθηκε το Μουφ προ δυόμισυ ετών και θα πάμε να δούμε τους τύπους που το σώσανε και μου το δώσανε. Εκεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα βγάλω φωτογραφίες και θα τις βάλω στο φόρουμ διότι θέλω να δείτε κι εσείς τι θα κάνει το Μουφ. Ανησυχώ αρκετά διότι τους συμπαθούσε ιδιαιτέρως το Μουφ, έχουνε και φάρμες με σκύλους, χήνες, πρόβατα, κότες και λοιπά συναφή που εγώ ΔΕΝ διαθέτω....:rolleyes:
 




Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Πλησιάζει η μεγάλη μέρα! Φεύγουμε την ερχόμενη Παρασκευή με τ' αυτοκίνητο και θα πάμε στο Detroit. Κυριακή θα είμαστε με τους τύπους του σωστικού συλλόγου που ανυπομονούν να δούνε το "γλυκό τους αγοράκι" όπως αποκαλούν το Μουφ μπροστά μου (πίσω απ' την πλάτη μας τον αποκαλούν "Bernie"!!). Πάντως όταν του λέω καμιά φορά "Μουφάκι, θες να πάμε να δούμε τη Μόρνα, το Ματτ, την Καρολάιν και τον Κερκ?" αμέσως εστιάζει την προσοχή του σ' αυτό που λέω, άρα γνωρίζει τι του λέω.:eek::eek::eek::eek::eek:

(ΑΓΩΝΙΑ!!)
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Λοιπόν φεύγω αύριο, ξημερώματα Σαββάτου για Μίσιγκαν. Σάββατο θα δω τη φίλη μου και την Κυριακή πάμε να δούμε τους διαφόρους που σώσανε το Μουφ και θα πάμε και στις δυο φάρμες που το είχανε και απ' όπου το πήρα. Ευχηθείτε μου να μην αρχίσει τίποτα περίεργα το Μουφ ή αρχίσει πάλι να κλαψουράει έτσι και τον πάρω να φύγουμε σπίτι τη Δευτέρα.
 












Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Είμαι στο δρόμο από Μίσιγκαν σπίτι. Λεπτομέρειες για τη μεγάλη συνάντηση αργότερα. Στο μεταξύ ορίστε μια φωτογραφία στη φάρμα με το Μουφ και τους τρεις σωτήρες του: την πρόεδρο του σωστικού συλλόγου τη Μόρνα που τον κρατάει και τους δυο αναδόχους του Καρολάιν και Κερκ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς έκανε όταν τους είδε, κυρίως τους δυο τελευταίους που Bernie τον ανέβαζαν, Bernie-boy τον κατέβαζαν!!!:rolleyes:

 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.598
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3