Σκύλος και μακρύ ταξίδι






Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Φωτογραφίες από χτες με το Μουφ να την έχει καταβρεί στη φάρμα και ακολουθεί ποστ με τα υπαρξιακά μου διότι ομολογουμένως είμαι χάλια. Αφού πάω σήμερα τρέχοντας στον εκπαιδευτή και αν δε μου λύσει εκείνος το πρόβλημα μου φαίνεται ότι θα πρέπει να με δει εμένα ψυχολόγος!!:(:(:(:(:(











 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Λοιπόν πρώτα τα ευτράπελα για να τελειώνουμε με αυτά. Πήγαμε χτες να δούμε την πρόεδρο του σωστικού ομίλου για τους Αυστραλέζους. Καταχάρηκαν που μας είδαν, κάτσαμε μέσα στο σπίτι τους και τα 'παμε, κουτσομπολέψαμε για τα αυστραλέζικα νέα, πεθάνανε να γελάνε με τα νέα του φόρουμ που τους τα 'λεγα, κυρίως με την Αμαλία που αναφώνησε στον άντρα της "αχ, κοίτα, ένα Μουφ!" και με τα καμώματα του Μουφ. Ένα από τα τρελλά που συνέβησαν ήταν επίσης το ότι έχουνε έναν γκρίζο αφρικανικό παπαγάλο στο σπίτι, ετών 22 που μιλάει, μιμείται τέλεια φωνές, ξέρει ακριβώς τι λέει διότι έχει την εξυπνάδα παιδιού πάνω από 5 χρονών και τρελλαίνεται να κάνει καψόνια. Π.χ. έλεγε στο καημένο το Μουφ "έλα εδώ", πήγαινε το Μουφ να τον μουφιάσει και ο παπαγάλος προσπαθούσε να τον τσιμπήσει. Η δε γάτα επιβαλλόταν στο Μουφ και γενικώς είχε πλάκα. Μου είπαν και ένα απαίσιο καψόνι που τους έκανε ο παπαγάλος: πήρανε τηλέφωνο σε ένα υπουργείο για μια υπόθεσή τους και ο παπαγάλος άρχισε να τσιρίζει "βοήθεια, βοήθεια! Βγάλτε με έξω που με έχετε κλειδωμένο!!" Οι τύποι από το υπουργείο ανησυχήσανε και παρά τις διαβεβαιώσεις των ιδιοκτητών ότι επρόκειτο για παπαγάλο και όχι για άνθρωπο, πήρανε τηλέφωνο το 100 διότι ο παπαγάλος τσίριζε ακόμα περισσότερο!! Ήρθαν οι μπάτσοι, είδανε τον παπαγάλο και τη γλυτώσανε οι άλλοι, αλλά είναι μεγάλο κάθαρμα ο παπαγάλος κι εγώ δεν τον χωνεύω με τίποτα. Απορώ πώς πήρανε τέτοιο καθίκι για κατοικίδιο τη στιγμή που έχουνε Αυστραλέζους.

Τώρα το Μουφ καταχάρηκε που τους είδε αλλά καθότανε στα πόδια μου. Στη φάρμα έξω βέβαια έγινε Ο ΧΑΜΟΣ διότι τρελλάθηκε να τρέχει και δεν τον έχω ξαναδεί τόσο χαρούμενο στη ζωή μου. Μπήκε και στη λιμνούλα να παίξει με τις πάπιες, τις χήνες και τους κύκνους και μετά έγινε η μεγάλη φάση.

Διότι ήρθαν να τον δούνε οι ανάδοχοι που τον είχαν τρεις-τέσσερεις μήνες πριν τον υιοθετήσω. Και κοντέψανε να πάθουνε! Από τη μια να βουρκώνουν οι ανάδοχοι. Από την άλλη το Μουφ να πηδάει πάνω τους και να χτυπιέται με τρόπο που ειλικρινά ΔΕΝ τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου να υποδέχεται εμένα, ακόμα κι αν έχει μείνει σε πανσιόν και έρχομαι να τον πάρω. Όταν έφυγαν έχω την εντύπωση ότι πολύ θα ήθελε να τους ακολουθήσει. Αν θα ήθελε και να ζήσει μαζί τους δεν ξέρω διότι τον πήρα να φύγουμε και δε μου αντιστάθηκε, ούτε έκλαψε στο δρόμο. Αλλά ξέρω ότι όλοι τους τον αγαπούσανε πολύ και τους αγαπάει πολύ. Και ναι μεν με διαβεβαιώνουν ότι με λατρεύει και ότι είναι μια από τις πιο πετυχημένες υιοθεσίες που είχαν ποτέ τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά φοβάμαι πολύ ότι δεν είμαι αρκετή για το Μουφ. Η σχέση μας είναι μάλλον σαν από αυτούς τους γάμους όπου ο ένας σύντροφος λατρεύει τον άλλον και ο άλλος έχει παντρευτεί για άλλους λόγους και ναι μεν κάθονται μαζί μέχρι το τέλος αλλά δεν αναπτύσσεται μεταξύ τους πραγματική αγάπη και σχέση. Ποτέ μου δεν έκανα συμβιβασμό για τέτοια σχέση στη ζωή μου, γι' αυτό και η όλη φάση με το Μουφ με έχει κάνει χάλια. Δεν ξέρω αν πρόκειται για ανθρωπομορφισμό, αλλά έχω κάνει τα πάντα γι' αυτόν εκτός από το να πάρω φάρμα και γενικά να του προσφέρω αυτά που είχε και το περιβάλλον που είχε. Τι είμαι γι' αυτόν? Μια μικροαστή Ελληνίδα, βαρέως διανοούμενη για τα γούστα του, απεχθάνεται τη μουσική που ακούω, έχω βιβλία το σπίτι και τον βγάζω βόλτα. Ούτε τα μπιφτέκια όμως, ούτε οι αγάπες και ο τραπεζικός λογαριασμός και ο κτηνίατρος και οι καλύτερες τροφές δεν αντικαθιστούν τους ανθρώπους που πραγματικά αγάπησε. Εννοείται ότι οι άνθρωποι σκυλιά σώζουν και θέλουν το χώρο για να βρουν ιδιοκτήτες σε άλλα για να μην τα φάει η μαρμάγκα. Αλλά ο σκύλος δεν ξεχωρίζει μεταξύ ανάδοχου και τελικού ιδιοκτήτη. Ευτυχώς δεν ξέρουμε ποιος ακριβώς ήταν ο αρχικός του ιδιοκτήτης που τον έδερνε και τον πέταξε διότι αν τον βλέπαμε πουθενά και του έκανε και χαρές, θα με χάνατε στο άνθος της ηλικίας μου.... :(

Δε λέω ότι δε μ' αγαπάει το Μουφ. Και γλυψίματα πέσανε και μουφιάσματα και ναι, έφαγε και ένα μπιφτέκι χτες με μανιτάρια σωτέ και ελβετικό τυρί και αυτή τη στιγμή κάθεται στα πόδια μου και με ακολουθεί παντού. Εξακολουθώ όμως να τον αγαπάω πολύ και δεν έχω ιδέα πώς να του κάνω τη ζωή καλύτερη. Μια από τις σκέψεις μου είναι να πάρω δεύτερο σκύλο σε κανα-δυο χρόνια (για διάφορους λόγους τότε θα μπορώ ρεαλιστικά) και γενικώς να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι για το πώς είναι ένας σκύλος και πώς ζει με το αφεντικό του.

Πάντως πέρασα την επιθεώρηση με τα τσαρούχια. Μέχρι δηλαδή που κάνανε και σχόλια για το πόσο καλοκομμένα ήταν τα νύχια του Μουφ και πόσο ωραία μύριζε η φρεσκοπλυμένη και φρεσκοβουρτσισμένη γούνα του αφού τον έπλυνα και γενικώς τον φρόντισα να είναι ακόμα πιο ωραίος. :)
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.123
10.076
Athens
Sara μην τρελλαίνεσαι. Άμα το βρωμο-μουφ δεν γουστάρει το αφεντικό του, να δούμε ποιον άλλο θα βρει να πιάσει μ...άκα για να του πλάθει μπιφτέκια και να φτιάχνει μπακλαβάδες για τις υπεύθυνες των μουφο-επιτροπών... Χαζό δεν είναι το Μουφ, απλά εφαρμόζει μια επιτυχημένη μέθοδο: δηλαδή κάνω δήθεν ότι χαίρομαι με τους άλλους περισσότερο, για να σε πιάσουν εσένα τα υπαρξιακά και οι τύψεις και να μου φτιάχνεις πιο συχνά και πιο μεγάλα μπιφτέκια. Η οποία μέθοδος και έπιασε φυσικά!
 


Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Γεια σου Σάρα!
Καλή μου, τι λες? είναι δυνατόν να μην σ' αγαπάει το Μουφ και να αγαπάει τους ανάδοχους γονείς περισσότερο?
Απλώς είχε πολύ καιρό να τους δει και τους έκανε χαρές. Θα μου πεις υπερβολικές χαρές, ναι αλλά τους έχει συνδέσει με την σωτηρία του. Μην ξεχνάς σε τι κατάσταση ήταν όταν τον πήραν, παγωμένο και εγκαταλελειμένο, και βρήκε κοντά τους ζεστό σπίτι και αγάπη. Οι αναμνήσεις του από αυτούς τους ανθρώπους είναι πολύ καλές και γι' αυτό αντέδρασε όπως αντέδρασε.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις παραπάνω για το Μουφ. Τα έχεις κάνει όλα.
Και μην κάνεις το λάθος να συγκρίνεις τη σχέση σου με το Μουφ σαν επιτυχημένο γάμο!!! Μου θυμίζεις ιστορίες θλιβερής αγάπης που η ζωή τους χώρισε και αναγκάστηκε να ζήσει με άλλη για τα λεφτά της κλπ.... :D
Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το Μουφάκι σ' αγαπάει και στο δείχνει. Όσο για το τι είσαι γι' αυτόν? Η ζωή του όλη! Δεν νομίζω ότι ήθελε πραγματικά να πάει μαζί τους. Ίσως η αντίδραση του ήταν αυτή που ήταν γιατί ήθελε να μείνουν λίγο ακόμα.
Δεν ξέρω πόσο σε παρηγορεί αυτό αλλά κι' εγώ έτσι θα ένοιωθα. Κι' εγώ ζηλεύω αν ο Σπούκυ κάνει υπερβολικές χαρές σε άλλους. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά έτσι είναι. Τον θεωρώ ιδιοκτησία μου και την αγάπη του κεκτημένο δικαίωμα. Μπορεί να είναι λάθος αλλά τελικά κι' εσύ κι' εγώ υποφέρουμε από υπερβολική αγάπη.
Φοβερή η ιστορία με τον παπαγάλο και να σου πω ότι λίγο ζήλεψα με τις φωτογραφίες.
Να περνάς καλά με το Μουφ και να μην σκέπτεσαι απαισιόδοξα. :):)
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Σάρα, εμένα όλοι οι σκύλοι που περασαν από τα χέρια μου έκαναν περισσότερες χαρές σε άλλους από εμένα....πάντα στο τέλος με μένα ήθελαν να φύγουν!
Άλλο το αφεντικό κι άλλο το παιχνίδι!
 


Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πάντως εγώ αν ήμουν Μουφ θα ΄θελα πολύ να έχω εσένα μουφομαμά και να μου δίνεις μπιφτεκάκι με μανιτάρια σωτέ και ελβετικό τυρί :)
Και λογικό είνα να χάρηκε που είδε τους ανάδοχους, που μπήκε στη λιμνούλα και μούφιασε τα πτηνά.
Αλλά δεν νομίζω οτι αυτό σημαίνει ότι αγαπάει εσένα λιγότερο ;)
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Ρε σεις, έκλαιγε που τους είδε! Παραπονιάρικες φωνίτσες έβγαζε! Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι. Και έκανε μια κίνηση προς το αυτοκίνητό τους όταν ήταν να φύγουν. Και πάλι βέβαια μαζί μου ήρθε χωρίς παράπονα, αλλά τέτοιον ενθουσιασμό δεν έδειξε. Και δε με πείραξε που έπαιξε με τις πάπιες και τα εκεί καλαμπόκια κι ας μη δείχνει τέτοια χαρά για τις εδώ πάπιες που μέχρι και στο γραφείο μου έχω απέξω και τα εδώ καλαμπόκια. Ούτε που έκανε χαρές στην προεδρίνα. Όσο για τους αναδόχους, τους είχε πείσει να τον αφήνουν να αυτοτρέφεται, γι' αυτό και έγινε τετράπαχος και μετά την πλήρωσα εγώ που τα άκουσα από την κτηνίατρο. Μου είναι πάντως δύσκολο να πιστέψω ότι τα έκανε από δόλο για να του αγοράσω μπιφτέκι με σωτέ μανιτάρια και ελβετικό τυρί, χώρια το σκυλομπέηκον, τα σκυλομπισκοτάκια, τα ροδάκινα και τα δαμάσκηνα. Αυτούς τους λατρεύει και μένα με θεωρεί το αναγκαίο κακό που αγοράζει την ανοχή του με φαΐ... :(

Φαντάζομαι ότι παίζει και το ότι είναι ποιμενικός σκύλος που κανονικά θα έπρεπε να τρέχει όλη μέρα. Έχω όμως και δουλειά.... Τελοσπάντων, τώρα που θα τελειώσει το φροντιστήριο, θα πα να βρω καμιά καλή τάξη agility να τον γράψω....

Την έκφραση τέλειας ευτυχίας στο πρόσωπό του την προσέξατε στην πρώτη φωτογραφία?
 
Last edited:




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.646
19.877
Καλά τα έχεις τελείως χαμένα ε;
Κι εμένα ο ένας που τον έσωσα πριν σχεδόν εννιά χρόνια, ακολουθεί ευχαρίστως οποιονδήποτε φίλο τον πάρει μαζί του στο σπίτι του (μη σου πω και κανέναν ξένο) και η άλλη που την έσωσα πριν περίπου 2 χρόνια, κάνει πολύ περισσότερες χαρές στους φίλους, παρά σε μένα.
Ε, και; Εχεις τρελλαθεί τελείως που θα κάτσω να το βάλω μαράζι; Αμα κοτάνε ας πάνε να μείνουν αλλού να δουν την γλύκα. Από αδέσποτα, γεμάτος ο τόπος ;)
Θα στο ξαναπώ, άλλη μία φορά. Τον έχεις υπερβολικά παραχαιδεμένο. Σε παίζει στα δάχτυλα και των τεσσάρων ποδιών. Και δεν στο λέω για καλαμπούρι. Γίνε πιο αυστηρή και λιγότερο ανεκτική στα κόλπα του και θα δεις για πότε θα σε προσκυνάει. Τώρα δεν έχει λόγο. Εχει όσα θέλει και όσα δεν θέλει. Μια χαρά τα καταφέρνει :) Να σου πω...μεζεδάκια σου δίνει όταν τα κάνεις όλα τέλεια; :D
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Όχι, είμαι προχωρημένη στην εκπαίδευση.:D Πάντως έπρεπε βίντεο να τον είχα πάρει όταν τους είδε να βλέπατε. Θα κλαίγατε κι εσείς. Διότι εγώ τουλάχιστον με το που τον είδα έβαλα κατευθείαν το μαύρο γυαλί μη γίνω ρεζίλι. Και ναι μεν εκείνοι τον αφήνανε να αυτοτρέφεται, αλλά εγώ είμαι που σκάω με το τι τροφή να του δώσω και που του αγοράζω τα καλύτερα και του φτιάχνω τα μπιφτέκια. Χαρές κάνει σε όλους, αλλά σας λέω ότι ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, όσες δηλαδή έκανε στους αναδόχους που βουρκώνανε στη θέα του "Bernie-boy" τους! :(:( Να δείτε που θα προτιμάει και το Bernie από το Άτταλος (ίσα με τους Ατταλίδες τον έχω ρε τον αχάριστο!) και το Μουφ!!:(:(

Συν το ότι δεν ξέρουμε αν θα ήθελε καλύτερα να ζήσει μαζί τους. Τα είπα πάντως σε μια φίλη μου χτες στο τηλέφωνο ενώ οδηγούσα που με έκανε χάλια διότι μου είπε "Μα φυσικά και κάνανε όλοι έτσι! Σκύλος τους ήτανε!!" :( :(
 


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.703
3.861
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Σαρα, τί θα έλεγες αν είχες ένα Μπισκότο που κουνάει τον κώλο του (και όχι την ουρά του, ξέρω εγώ τί λέω!!!!) σε οποιονδήποτε του πει ένα "γεια";; Μην τον χαϊδέψει κι όλας και χαθήκαμε!!! Ετσι είναι ο χαρακτήρας τους, του Μουφ και του Μπισκότου, να αγαπάνε όλον τον κόσμο (έχουν και μεγάλη καρδιά, τί να κάνουμε :D ). Αν είχε και εσένα να σε δει τόσο καιρό και με σένα θα έκανε τέτοιες χαρές πίστεψέ με! Ο δικός μου είχε κατουρηθεί κι όλας μια φορά που με είδε...

Υπέροχο το μέρος...
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Μια φορά, τότε που τον άφησα στη φάρμα πέρσυ για να πάω Ελλάδα, είχε να με δει έξι βδομάδες και ΔΕΝ έκανε έτσι όταν με είδε. Χάρηκε μεν, δεν έκανε όμως έτσι. Το θυμάμαι. Ορίστε και φωτογραφία χτεσινή του κυρίου με τους αναδόχους του. Έκοψα όμως το UFO που τον κρατάει μια και δεν είναι σημαντικό πρόσωπο... :(

 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Λοιπόν μόλις γυρίσαμε από το σκυλόπαρκο και από τον εκπαιδευτή στον οποίον διηγήθηκα τα χτεσινά. Μου είπε ότι πολύ κακώς σικλετίζομαι διότι είναι πολύ απλό το ποιον θεωρεί το Μουφ για αφεντικό του: τον εαυτό του! Επίσης θεωρεί ότι είναι αφεντικό των παρακάτω όντων: εμένα που μου επιτρέπει να μένω σπίτι του και να του κάνω το σωφέρ, τους δυο αναδόχους του, την πρόεδρο του συλλόγου που της επιτρέπει να μένει στο τσιφλίκι του (δηλαδή τη φάρμα) και μάλλον και όλο το σύλλογο και τις πολιτείες του Μίσιγκαν και Ιλλινόι, ίσως δε και όλες τις ΗΠΑ!! Μάλλον έχει δίκιο διότι δήλωσε ότι πρόκειται για το Μουφ και όχι για άλλο σκύλο. Ο λόγος που έκανε χαρές είναι ότι δεν τους βλέπει πλέον συχνά. Μάλιστα με έβαλε να παρατηρήσω τι χαρές του κάνει του ίδιου όταν τον βλέπει και τι χαρές κάνει σε μένα όταν γυρνάω στο σπίτι το βράδυ. Όντως με μένα κάνει χαρές αλλά όχι όσες σε κείνον. Επομένως το Μουφ με βλέπει, λέει, σαν τα παροιμιώδη λεφτά που φυτρώνουν σε δέντρο: χρήσιμα και επιθυμητά μεν, άφθονα δε. Τα λεφτά συνήθως είναι δύσκολο να τα βγάλει κανείς, οπότε κάνει μεγαλύτερες χαρές αν τα έχει. Επισης μου είπε ότι παρασκέφτομαι και παρανησυχώ για το Μουφ, το οποίο το εκμεταλλεύεται αγρίως για να τρώει μπιφτέκια, μπέηκον, μπισκοτάκια και άλλα τινά....

Υποθέτω ότι αυτό μου φτάνει ως εξήγηση και επομένως αναβάλλω την αποπληξία για άλλη φορά. Αποφάσισα όμως ν' αλλάξω τη διαθήκη μου και έτσι και πεθάνω πριν το Μουφ, θ' αφήσω το Μουφ στον Κερκ και την Καρολάιν, μαζί με τον τραπεζικό λογαριασμό του Μουφ, εφόσον φυσικά το καθαγιάζει και το επιτρέπει ο σωστικός όμιλος. Και ναι, σοβαρολογώ για τα παραπάνω.
 


Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
'Αααα το Μουφ!!
Πονηρά κόλπα για να αποσπάει μπιφτέκια με μανιτάρια σωτέ ;)
Κι ύστερα λένε τα σκυλία δεν έχουν νοημοσύνη.. Δεν ισχύει, ειδικά όταν πρόκειτε για ένα Μουφ!!
 


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.703
3.861
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Υπαρχει και ενας αλλος παραγοντας - σε ποια ηλικια ηρθε το Μουφ στην αναδοχη οικογενεια και σε ποια ηλικια σε σενα;

Το μονο λαθος που συμπερανω απο τον τροπο που σκεφτεσαι ειναι οτι νομιζεις πως δεν εισαι καλη ιδιοκτητρια για το Μουφ. Δεν ειναι ετσι.
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Κακή ιδιοκτήτρια δεν είμαι, δεν είμαι όμως και η ιδανική. Ο σκύλος ποιμενικός είναι και έχει εκτραφεί για να τρέχει όλη μέρα στα λιβάδια, όχι να κάθεται σπίτι να με περιμενει να τον βγάλω βόλτα. Αντικειμενικά θα έπρεπε να πάρω σκυλάκι του καναπέ, αλλά προσωπικά δε μ' αρέσουν τα σκυλάκια του καναπέ και άλλωστε θέλω πολύ έξυπνο σκυλί και μ' αρέσουνε τα Μούφια. Από την άλλη έχει Μούφια να φάν κι οι κότες και το μόνο άτομο που ενδιαφέρθηκε να υιοθετήσει το Μουφ εκτός από μένα ήταν μια ύποπτη τύπισσα που ήταν τελείως αδυνατο να βασιστεί κανείς επάνω της σύμφωνα με το σωματείο.

Το Μουφ ήταν δυο χρονών όταν βρέθηκε και το στείλανε στους αναδόχους του και περίπου δυόμισυ όταν το πήρα εγώ. Τώρα είναι τεσσεράμισυ. Σπιτι πάντως εξακολουθεί να κάνει τα όσα έκανε πάντα, π.χ. μόλις ξύπνησα και το βρήκα ξαπλωμένο δίπλα μου στο κρεβάτι, πολύ κοντά μου αρχικά μην κάνοντας τίποτα, τώρα όμως προσπαθεί να μου δώσει να καταλάβω ότι αρκετή η ξάπλα και να σηκωθώ να τον ταΐσω.
 


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.703
3.861
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Για μενα ιδανικος ιδιοκτητης δεν υπαρχει, οπως ιδανικος γονιος, υπαρχει το "αρκετα καλος" ή good-enough.

Δυστυχως δεν εχουμε τη δυνατοτητα να προσφερουμε τα παντα στα σκυλια μας, σημασια εχει οτι προσπαθουμε. Πιστευω θα ηταν τελειο για τον Κουκη να ειχα ενα σπιτι με πισινα, δυστυχως αυτο δεν υπαρχει, γι'αυτο αρκειται στο μπανιο στο ποταμι μια φορα το μηνα...
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Σωστά. Όμως υπάρχει καλός ιδιοκτήτης (π.χ. εγώ) και καλύτερος ιδιοκτήτης (η Καρολάιν και ο Κερκ). Φυσικά εκείνοι έχουνε έξι σκύλους, επτά με ένα ακόμα Μούφι που πήρανε ως ανάδοχοι πριν από δυο βδομάδες. Και ξοδεύουνε λεφτά αναλόγως. Τώρα το Μουφ ως σκύλος δικός μου είναι άρχων βασιλεύς στο σπίτι και μπορώ να ξοδέψω πάνω του περισσότερα από όσα θα ξόδευα αν είχα τρία-τέσσερα παιδιά και άλλους έξι σκύλους. Π.χ. τα έσκασα για δυο τεστ DNA, περιμένω στην ουρά για τρίτο και επίσης πήρα την πρωτοβουλία να του βγάλω ακτινογραφίες πανάκριβες για τη δυσπλασία και τώρα του παίρνω φάρμακα. Από την άλλη όμως το θέμα είναι πού είναι πιο ευτυχισμένο το Μουφ. Είναι κάτι σαν τα υιοθετημένα παιδιά υποθέτω που στο βάθος όλα θα θέλανε να μην τα είχανε δώσει κι ας τους παρέχουν οι θετοί τους γονείς τα πάντα που δε θα τους παρείχαν οι βιολογικοί.