Σκύλος VS Σύντροφος...(1-0)


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Falko said:
Στεναχωριεμε ομως γι'αυτους που δεν ειναι συμφωνει με τον δικο τους συντροφο..πρεπει να ειναι φοβερα δυσκολο.. :cry:
και εγω αυτο σκεπτομουν ! παρα πολυ ψυχοφθωρο πρεπει να ειναι.

αν και εγω να πω την αληθεια δεν θα μπορουσα να ειμαι με εναν ανθρωπο που δεν ανεχεται τουλαχιστον τα σκυλια!!
 


Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
natascha said:
Οταν πλέον χρειάζεται μάλωμα το σκυλί αυτό γίνεται με το χτύπημα μιάς εφημερίδας άπαξ έτσι ώστε να ακουστεί θόρυβος (όχι πάνω στο σκυλί, να ξεκαθαρίσω..
Δεν λυνουμε ενα προβλημα δημιοργουντας αλλα 3 ..
 


Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
natascha said:
τέτοιο σκυλί... σπάνιο να βρεις. :)
Έχουμε κι εμείς ένα τέτοιο!! :D :D :D

χτύπημα μιάς εφημερίδας άπαξ έτσι ώστε να ακουστεί θόρυβος (όχι πάνω στο σκυλί, να ξεκαθαρίσω.. :lol:
Λάθος είναι πάλι, το φοβίζεις, ας μιλήσουν βέβαια και οι επαίοντες του φόρουμ :wink:

Εγώ θυμάμαι τον μπαμπά μου που μιά φορά το έκανε με μια σακούλα και όχι για να το μαλώσει, για πλάκα, για να δέι πως θα αντιδράσει ο σκύλος..παιδιά...κόντεψα να τον φαω ζωντανό!!! :twisted: :twisted: :wink:
 


natascha

Active Member
21 Ιανουαρίου 2008
44
0
Οσο για τα σκυλιά μέσα, όταν πρωτοαπέκτησα την Νένα (ετών 6, στειρωμένη, από αγγελία που την χαρίζαν και την οποία ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά) προσπάθησα να την έχω έτσι αλλά η ίδια δεν το ήθελε με τίποτα, δώστης κήπο και τρέξιμο και πάρτης την ψυχή, κι έτσι παρέμεινε κάτω και εκάστοτε μας έρχεται επίσκεψη.. :lol: Η δε Ξένια, αρχικά προοριζόταν για μέσα στο σπίτι και για επισκέψεις στον κήπο όμως δυστυχώς μας προέκυψε καμματάκι νευρική και ζημιάρα και επίσης έχει μία πολύ κακή συνήθεια που με έκανε πλεόν εμένα να αποφασίσω να την κατεβάσω μόνιμα κάτω, όποτε την χαϊδεύεις κατουράει. Η κτηνίατρος μου είπε ότι είναι δείγμα υποταγής και ίσως κοπεί ίσως όχι όμως εμένα μου έσπασε τα νεύρα.. κάθε φορά που την χάϊδευε κάποιος ή της γλυκομιλούσε να τα κάτουρα.... και την χαϊδεύαμε συνέχεια σας πληροφορώ. Στις διακοπές που την πήραμε μαζί όλη μέρα με μιά σφουγγαρίστρα στο χέρι ήμουν.. και κάποια στιγμή είπα να δω αν θα είναι καλύτερα κάτω και έτσι κι έγινε. Το σπίτι μου ήταν αρχικά μονοκατοικία και μετά έχτισα έναν όροφο από πάνω, το δικό μου είναι 90 τετραγωνικά με μπαλκόνι μπροστινό 40 τετραγωνικών και το κάτω σπίτι έχει κήπο 60 τετραγωνικών και αυλή μπρος πίσω που η κάθε μιά είναι από 40 τετραγωνικά και οι οποίες ενώνονται με διπλανό από το σπίτι δρομάκι, άφθονος χρόνος για τρεχαλητά και παιχνίδι. Τώρα που είναι και οι δύο μαζί κάτω συνέχεια παίζουν και απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης.. και πότε πότε ανεβαίνουν πάνω για χάδια και λιχουδιές. Ακόμα με ένα φαράσι και μιά σκούπα στο χέρι είμαι γιατί η Ξένια τα ρημάζει όλα, τουλάχιστον όμως δεν σφουγγαρίζω όλη μέρα.. κάτι είναι και αυτό. :wink:
 


natascha

Active Member
21 Ιανουαρίου 2008
44
0
Για να ακούσω γνώμες έγκυρες επί του θέματος γιατί εμένα έτσι με είχαν συμβουλέψει να κάνω και πραγματικά δεν γνώριζα ότι κάνω κάτι λάθος.. Με ενδιαφέρει πολύ να μάθω επί του θέματος γιατί ναι μεν θέλω να συνετίσω το σκυλί μου αλλά όχι να το τρομοκρατώ. Ενδεχομένως διορθώνοντας τον δικό μου τρόπο αντιμετώπισης της σκανδαλιάς να διορθώσει και εκείνη την σκανδαλιά.. Για πείτε περισσότερα...
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
elena.dogwalking said:
Καμοια φωρα του ωρμαει στα ποδια οταν με πλησιαζει η οταν καθωμαι και ερχεται κατα πανω μου και με τρωμαζει ερχεται η μικρη και ξαπλωνει η διπλα μου η πανω μου....και του δειχνει δωντια....
Δεν γρηλιζει ουτε δαγκώνει απλα κανει την κινηση....
....

γιατι την μικρη μου την υπεραγαπω και οποιος θελει να ειναι μαζι μου πρεπειεστω να την σεβεται...
Έλενα καλά όλα αυτά αλλά και το σκυλί σου πρέπει να σέβεται τον αραβωννιαστικό σου. Δεν επιτρέπεται να του δείχνει δόντια κι αυτό το δικαίωμα το έχεις δώσει εσύ.

@natascha To σκυλί πρέπει να συνετίζεται με ένα από αλλά πολύ αυστηρό ΜΗ και αυτό θα γίνεται από σεβασμό και όχι από φόβο.
 


natascha

Active Member
21 Ιανουαρίου 2008
44
0
Την ώρα που με βλέπει μετά από ζημιά δείχνει ότι ξέρει πολύ καλά ότι αυτό που έκανε δεν είναι αποδεκτό (λουφάζει, αποφεύγει το βλέμμα μου, σκύβει τους ώμους, φεύγει μακριά και μπαίνει στο σπιτάκι της) και φυσικά κατουράει ως δείγμα υποταγής. Το πρόβλημα είναι ότι δεν συνετίζεται αλλά κάνει τις ίδιες ζημιές ξανά και ξανά και εκεί δεν ξέρω πιά τι να κάνω.. ένα απλό ΜΗ δεν δείχνει να είναι αρκετό αν και δεν κάνω κάτι περισσότερο γιατί και νόημα δεν έχει και σωστό δεν είναι..
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παιδιά είμαστε off topic.
natascha, άνοιξε εάν θέλεις καινούργιο topic στο «εκπαίδευση και συμπεριφορά» για να συζητήσουμε διεξοδικότερα το θέμα.
:D
 




elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Για την ακρίβεια η μικρη δεν δυχνει δοντια απλα κανει μια αποτομη κινησει με το κεφαλακι της μπαινει ενδιαμεσα και βαζι το σωματακι της πανω μου σαν να με προστατευει....


γενηκα εχει τραβειξει αρκετα απο την δηθεν εκτροφεα και εχει δεθει παρα πολυ μαζι μου... και δεν την επειβαλωμε με ξυλο η κατι τετοιο αλλα γενηκα της δυχνω ποσο πολυ την αγαπώ... και γενηκα με ολα μας τα σκυλια εχω ενα παραξενω δεσιμο και αγαπη ...
 


Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Eγώ βλέπω ότι οι ..σύντροφοι έχουν μια αδυναμία στα γλυκα κουτάβια,αλλά δεν τους νοιάζει το υπόλοιπο..καθάρισμα,βόλτα κλπ..

Πχ.ο φίλος μου είχε τρελλαθεί στις αγκαλιές με τη Φοίβη αλλά ένα βραδυ σπίτι του δεν την κρατησε.Επίσης,τρελλαίνεται με το Ρας να παίζουνε,αλλά μετα βαριέται να τον παμε πχ στο κτηνίατρο ..''Θα βαλω εγώ το σκυλί στη bmw?'' :?

Ο φίλος της κοπέλας που υιοθετήσανε τη ΦΟίβη-Λούνα,επίσης τρελλαίνεται γι αυτην ενώ η κοπέλα είναι με μιασφουγγαρίστρα από πίσω τους.. :lol:
Τον ακούει σαν τρελλή το σκυλί,αλλά την κοπέλα τη γραφει,την αγνοεί και την κοροιδευει αν την μαλώσει!

Πάντως,μ εκνευρίζουν άτομα που δεν δέχονται ζώο σπίτι τους παρότι το θελει η κοπελα τους ή το αγορι τους αντίστοιχα.Καντε μια υποχωρηση για το συντροφο σας βρε!

Αλλά κ παλι μ εκνευρίζουν οσοι συνδέουν τα μελια της σχέσης τους με την αποκτηση οπωσδηποτε καποιου..ζωακίου!ΚΑι όταν χωρίσουνε τσακώνονται ποιος θα το ξεφορτωθεί σε ποιον.
 


Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Κοίτα, αν κάποιος δεν έχει μάθει να ζει με ζώο από μικρός και για κάποιο λόγο τον κάνουν να αισθάνεται άβολα, η αλήθεια είναι οτι είναι μεγάλη υποχώρηση να δεχτεί μια τριχωτή μπάλα επί μονίμου βάσεως στο σπίτι του. Τουλάχιστον στην αρχή φαντάζει τρομακτικό σαν απόφαση (γτ μετά μπορεί να το συνηθίσει, να το αγαπήσει κτλ.) Κακά τα ψέματα, όσο και το καθάρισμα, σφουγγάρισμα, βόλτες να το αναλάβει ο ένας, η ύπαρξη του ζώου επηρεάζει την καθημερινότητα και των δύο.

Το θέμα είναι, πόσο διατεθειμένοι είμαστε εμείς να ζήσουμε την υπόλοιπη ζωή μας χωρίς κατοικίδιο?? Γιατί αν ένας από τους 2 δε θέλει, τότε δυστυχώς λύση είναι να μην πάρεις σκύλο.

Αυτό που προσωπικά με εκνευρίζει δεν είναι ο άλλος να μη θέλει το σκύλο γτ δεν θέλει γενικά τα σκυλιά, αλλά να ζηλεύει την αγάπη που δίνεις στο σκύλο!Να ανταγωνίζεται δλδ το σκύλο!!! :lol: Το θεωρώ μεγάλο κομπλεξ!!
 


elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Ποτε δεν θα ηθελα να ξεφωρτωθω το σκυλι μου σε καποιων αλλο αα χωριζα αντοιθετα θα μαλωνα με νυχια και με δωντια να την κρατησω γιατι την λατρευω...

καμοια φωρα οταν μαλλωνουμε λεει ο δικος μου οταν χωρεισουμε θα παρω την μικρη μαζι μου και του λεω απο που και ος που και οτι θα την κανει δυστηχισμενη εκεινος να καθεται με της ωρες στο pc και η μικρη να καθεται μονη στην γωνια μονο που το σκεφτωμαι μαραζωνω και κλαιω....

παντα θελω να ειναι χαρουμενη η κουκλιτσα μου αλλα και ολα μας τα σκυλια....

ειναι το πρωτο μου σκυλι που ζει μεσα στο σπιτι γιατι μενω και για πρωτη φωρα μονη... και να φανταστειτε οτι η γονεις μου δεν τους πολυ αρεζε η ειδεα αλλα απο τοτε με την μικρη και μεσα στο σπιτι μου ειναι και στων γωνιων μου και στο παραθαλασσιο κανωνικα και την δεχθεικαν και την χαιρωνται απερειγραπτα δεν θα περνανε για των εαυτο τους για μεσα αλλα για την μικρη μου κανουν σαν τρελει...
 


EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
Εγω παντως το χρησιμοποιω σαν απειλη οταν τσακωνομαστε..τωρα τωρα παιρνω λουρια σκυλια γατι και εφυγα!!!μετα περναει παντα το δικο μου!!!χεχεχε :lol: :lol: :lol:
 


ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
EVI.T said:
Εγω παντως το χρησιμοποιω σαν απειλη οταν τσακωνομαστε..τωρα τωρα παιρνω λουρια σκυλια γατι και εφυγα!!!μετα περναει παντα το δικο μου!!!χεχεχε :lol: :lol: :lol:
εγώ τελευταία φορά που το είπα αυτό βγήκα από το σπιτί με κλωτσιές :lol: :lol: :lol: :lol:
 


LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
45
thessaloniki
ΜΑΚΗΣ said:
εγώ τελευταία φορά που το είπα αυτό βγήκα από το σπιτί με κλωτσιές :lol: :lol: :lol: :lol:
κι εγω πηγα στην κουμπαρα μου και κοιμηθηκα(με ξαποστειλε) :lol: :lol: :lol: στουμπωσα δυο παιδια και το Ακιτα μεσα σε ενα clio :shock: (πως τα χωρεσα ακομη απορω???)
 


sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Εμείς πάλι έχουμε άλλο θέμα.....

Ο φίλος μου έχει σκύλο, που όμως έχει μάθει να ζει έξω, στο σκυλόσπιτό του, να κόβει τις βόλτες του στον κήπο όποτε γουστάρει, να ξαπλώνει έξω όταν βρέχει (βίτσιο κι αυτό!!!!!), να μη μασάει με κρύα ή ζέστες κλπ κλπ κλπ....

Εγώ έχω σκύλα που ζει στο διαμέρισμα, με τα κρεβατάκια της, τα χαλάκια της, τα χαδάκια της, που το χειμώνα κοιμάται δίπλα στο καλοριφέρ και το καλοκαίρι σε όποιο δωμάτιο έχει αναμένο aircondition.......

Είμαστε σε αναζήτηση μονοκατοικίας με κήπο για να φιλοξενήσει όλους εμάς, κι ακόμα δεν το βρήκαμε δυο light καβγαδάκια τα'χουμε ρίξει.... Ο ένας λέει ότι τα σκυλιά θα ζουν στον κήπο, ότι δεν είναι δυνατόν να έχουμε δυο θηρία μέσα στο σπίτι, ότι εντάξει η δικιά μου είναι μαθημένη αλλά ο δικός του είναι λεχρίτης (sic!!), σαλιάρης και θα τα κάνει όλα χάλια, ότι θα είναι απαράδεκτο να ζει το ένα μέσα και το άλλο έξω κλπ κλπ κλπ...

Εγώ πάλι όσον αφορά τη Ρούμπι είμαι ανένδοτη, ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, παραχώρηση κάνω μόνο για όσες ώρες θα λείπουμε και οι δυο στις δουλειές μας.........

Για να δούμε..... Ποιος θα κερδίσει τον εμφύλιο??? :twisted: :twisted: :twisted:
 






sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
sofiaklv said:
Α γεια σου! Στα λόγια μου έρχεσαι!
ε ναι μωρε αφου το μπουλακι εχει μαθει μεσα! και αυτος ακομα δεν θα την παλεψει να το βλεπει κολημενο στην πορτα να τον κοιταει!!