Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου ?!?!?!


Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Καλησπέρα, είμαι αρχάρια στο φόρουμ και θα ήθελα τις συμβουλές σας σε κάτι ... :p

Έχουμε ένα Λαμπραντοράκι 7 μηνών τη Σίντρα μας (Αιγινίτισσα).

Αύριο λοιπόν θα επιχειρήσουμε να στολίσουμε το σπίτι μας και φυσικά το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο... πρώτη φορά, καινούργια εμπειρία για μας ...

Σκεφτήκαμε για αρχή να μην βάλουμε μπαλίτσες στα κάτω κλαριά ... αλλά γενικότερα εσάς πως έχουν αντιδράσει ? :confused:

Να είναι παρούσα στο στόλισμα και στην όλη διαδικασία ή να το δει μετά μια και καλή έτοιμο ?

Να το πάμε σιγά σιγά ? Αύριο το δέντρο, μεθαύριο τα φωτάκια, την άλλη βδομάδα τις μπάλες κλπ ??

Γενικά είναι ήσυχη μέσα στο σπίτι, δεν κάνει ζημιές (μόνο 1 τακούνι, 2 γωνίες στο χαμηλό τραπεζάκι και 1 πόμολο στο κάτω συρτάρι έχουμε μασουλήσει :eek:) και δεν είναι ζαβολιάρα... αρκεί να έχει παρείτσα και χαδάκια όλη την ώρα.

Περιμένω συμβουλές σας... ;)

ΥΓ : Ελπίζω να μην έχει ξανασυζητηθεί τέτοιο θέμα και να μην επαναλαμβάνομαι .. :rolleyes:
 


aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Σε νιωθω αγχωμενη, γιατι?! Μια χαρα θα το στολισεις, και μετα θα τη στηνεις για φωτογραφιες, οπως εκανα εγω!
 

Attachments



tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Άμα στολίσω δέντρο εγώ, θα το βρω καρφωμένο στο ψυγείο και τις μπάλες κρεμασμένες από το μπαλκόνι....
Με τα φωτάκια είμαι σίγουρος πως θα στολίσει την ψωμιέρα, επειδή τώρα τελευταία βρήκαμε τρόπο να την ανοίγουμε, και θέλουμε να μπορούμε και την νύχτα να το κάνουμε, αφού θα βλέπουμε καλύτερα....:D
 


Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Καλά αυτό εννοείται !!! Είμαστε και ψωνάρες με την φωτογραφία :D Και η δικιά σου κούκλα όμως !! Να τη χαίρεσαι :p

Δεν είμαι αγχωμένη ... απλά δεν ξέρω πως μπορεί να αντιδράσει ... γιατί γενικά με τα δέντρα, τα κλαδιά, τα κουκουνάρια και τα κλονάρια έχουμε ένα θεματάκι (ευτυχώς έχουμε ψεύτικο, αλλά έχει και κουκουνάρια και βελανίδια :( )

Με νοιάζει μην αρχίσει και μασουλάει τίποτα ή μη μας γοητεύσει το καλώδιο από τα λαμπάκια ... Όσο για το δέντρο μας το πολύ πολύ να μας το ρίξει κάτω :D ευτυχώς οι μπαλίτσες μας δεν σπάνε !!
 


Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Έχω κι εγώ το ίδιο ακριβώς άγχος...Και η δικιά μου είναι πολύ μικρότερη, μπαίνει τώρα στους 3 μήνες !!! Οπότε έχει μεγάλη περιέργεια με οτιδήποτε καινούργιο στο σπίτι .... Γι'αυτό σκέφτηκα να μη στολίσω το κλασικό μεγάλο δέντρο , αλλά να πάρω ένα μικρότερο και να το βάλω πάνω σε ένα τραπεζάκι για ασφάλεια !!! Και του χρόνου που θα μεγαλώσουμε θα έχω το μεγάλο μας δέντρο με πολλέεες μπάλες και στολίδια !!!Βέβαια δεν είναι καταστροφική, δεν έχει κάνει καμία ζημιά...Σταματάει αμέσως με ένα ''ΜΗ'' !!! Αλλά αποφάσισα να μη το διακινδυνέυσω...
Αφού λές ότι είναι ήσυχη μέσα στο σπίτι στολίστε το δέντρο σας κανονικά !!! Έχω ακούσει ότι πολλά σκυλιά φοβούνται κιόλας τα δέντρα με τα φώτα κλπ...Αν δεις κάτι τέτοιο με λιχουδιές θα το ξεπεράσει εύκολα πιστεύω !! Kι αν δεις ότι το πειράζει και παει για ζημιά, αρχίζεις τα ''ΜΗ" !!! Ανυπομονούμε για Χριστουγεννιάτικη φωτο σας δίπλα στο δέντρο λοιπόν !!!! :)
 




Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Για την ώρα φοβόμαστε μόνο την ηλεκτρική σκούπα .... σε σημείο κάποιες στιγμές με το που την ακούσει να κατουρηθεί κιόλας (πιο μικρή ιδιαίτερα) ... τώρα σιγά σιγά της γρυλίζουμε, γιατί το γαύγισμα ακόμα δεν το έχουμε ;)
 
Last edited:




Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Εναλλακτικά μπορείτε να στολίσετε ένα καραβάκι που είναι ασφαλές και Ελληνικό:)
το καραβάκι μας το έχουμε όλο το χρόνο στολισμένο πάνω πάνω στη βιβλιοθήκη και με κόκκινα φωτάκια ;)
 


Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Περυσι ηταν τα πρωτα Χρισουγεννα της μικρης μου (8 μηνων τοτε η Shiva)
Aυτο που εκανα..
Στολισα τα κατω κλαδια του δεντρου παρουσια της (μη το δει ξαφνικα κ ενθουσιαστει) το μεσημερι ωστε να υπαρχει χρονος μεχρι την ωρα του βραδινου υπνου να το συνηθισει (κοιμαται ελευθερη στον χωρο που ηταν το δεντρο) κ να την διορθωνω αν πηγαινε να το εξερευνησει πιο εντονα.
Την επομενη ολοκληρωσα τον στολισμο κ παρ'ολο που τρεχει στο σπιτι προσεξα οτι οταν εφτανε στο δεντρο που ηταν στο δρομο της "εκοβε" περνουσε προσεκτικα κ συνεχιζε μετα τρεχοντας παλι!
Το ιδιο εκανα κ με τα κερια στα τραπεζια, την φατνη κ ολα τα σχετικα.
Απλα δεν αφηνα κ δεν αφηνω κατω κατι φαγωσιμο!
Μην ανησυχεις ολα θα πανε μια χαρα κ ευχομαι να ζησετε πολλα ομορφα Χριστουγεννα μαζι!
 


Luna

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2011
109
0
Για την ώρα φοβόμαστε μόνο την ηλεκτρική σκούπα .... σε σημείο κάποιες στιγμές με το που την ακούσει να κατουρηθεί κιόλας (πιο μικρή ιδιαίτερα) ... τώρα σιγά σιγά της γρυλίζουμε, γιατί το γαύγισμα ακόμα δεν το έχουμε ;)
Ναι ε ?? Ευτυχώς εμένα δεν φοβήθηκε καθόλου !!! Δλδ έκανα σκούπα την 3η μέρα αφού την έφερα σπίτι , και αντέδρασε πάρα πολύ καλά...Το μόνο που έκανε ήταν να την κοιτάει με απορία, ούτε γάβγισε καθόλου !!!! Άνοιξα και σιδερώστρα κοντά της, πάλι κανένας φόβος...Ευτυχώς !! Εεε σιγά σιγά θα το ξεπεράσει πιστεύω...Ακόμα είναι επιφυλακτική !
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Το Μουφ γενικά δεν πειράζει χριστουγεννιάτικα δέντρα και σκούπες. Αντίθετα με το ρομπότ κάθεται και σκουπίζει το ίδιο. Όμως επειδή τρελλαίνεται για μπαλάκια και επειδή δε θέλω να έχω ντράβαλα και τραγικές καταστάσεις, αγόρασα πολύ πρακτικές μπάλες που είναι πλαστικές και αν πέσουν δεν σπάνε! Μοιάζουν ακριβώς ίδιες με τις γυάλινες και μέχρι τώρα δεν είχα ιστορίες.
 


Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Και εμάς φέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα στολίσουμε δέντρο και το έχω μία φοβία να σου πω την αλήθεια,οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!Ελπίζω να μην παρομοιάσει τις χριστουγεννιάτικες μπάλες με τις δικές της :)
Ελπίζω να μην αρχίζει και τις πειραζει και βρεθεί το δέντρο ανάποδα :p είναι και 2,10 :D
Αύριο θα επιχειρήσω τον στολισμό και ο θεός βοηθός..
είναι και πάνω στα ντουζένια τους αυτά τα σκυλιά και δεν βλέπω να καταλαβαίνουν και πολλά!!Κοινώς τρελοκομεία!!

Όσον αφορά την ηλεκτρική σκούπα εμένα απλά την αποφεύγει μεν αλλα τρέχει και απο πίσω μου διαρκώς κατα την διάρκεια που είναι σε λειτουργία,αψυχολόγητη την βρίσκω σε αυτό το θέμα χαχαχα
 
Last edited:


Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
Η Μπαλού όχι μόνο δεν φοβάται την ηλεκτρική σκούπα, αλλά μας κυνηγάει όποτε σκουπίζουμε για να τη δαγκώσει. Κάθεται και την σκουπίζω κιόλας με το εξάρτημα του ξεσκονίσματος! Όσο για τη σιδερώστα, μόλις την ανοίγω, πάει και της μασουλάει τα πόδια.
 


skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μ....η πρωτη φορα,ε; Εμεις φεραμε το δεντρο μεσα στο σπιτι παρουσια του.Το μυρισε και εμεις καναμε τους αδιαφορους.Ευτυχώς δεν το "έβρεξε"! Το στολιζαμε και μας κοιτουσε.Με την ιδια αδιαφορια το τελειωσαμε χωρις πολλες φωνες και γελια και μετα καθισαμε στον καναπε,πηγαμε στην κουζινα και γενικα καναμε οτι καναμε καθε μερα.Το αγνοησε πληρως.

Γενικα,δινουν σημασια σε οτι δινουμε εμεις.Αν ειμαστε αδιαφοροι σε κατι,θα ειναι κι αυτα.
 


Maria_330

Member
11 Νοεμβρίου 2011
19
13
Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ, δεν θα έχω πρόβλημα με τα δυο άλλα με το μικρο bobcat-rottie πιστεύω πως θα της τραβήξει την προσοχή και σκέφτηκα να φτιάξω μικρο φέτος και να το βάλω σε κάποιο τραπεζάκι πάνω.
 


fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Και εμάς θα είναι η πρώτη μας φορά φέτος,αλλά εμάς δε ακουμπάει κάτι μέσα στο σπίτι μόνο έμας:D

Με την σκούπα μεγάλη φοβία στην αρχή μόλις έμπενα στο ένα δωμάτιο έτρεχε να σωθεί,δε της μίλησα ποτέ και πάντα συνέχιζα να σκουπιζώ σαν να μην τρέχει τίποτα!!!
Πλέον δε αλλάζει δωμάτιο αλλά άμα πλησιάσω πολύ,αλλάζει θέση!!!:)
Κάποια στιγμή θα ηρεμίσει πιστεύω,εε αφού την ακούει κάθε μέρα και μπορεί και 2 φορές την ημέρα!!!:rolleyes:
Πολύ τρίχα:D
 


Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
Επιχείρηση "δέντρο" ξεκίνησε ... μετά από μία μεγάλη βόλτα 1.5 ώρας για να είναι και λίγο ξεθεωμένη ...

Τα πρώτα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά ;) Αφού το στήσαμε, όλο περιέργεια και χαρά έτρεξε προς τα πάνω του να δει τι είναι αυτό το μεγάλο μέσα στη μέση. Με το ΣΙΓΑ! και το ΜΗ! απλά το επεξεργαστήκαμε κουνώντας ουρίτσα ... απλά κάποια στιγμή είδαμε ένα κουκουνάρι στα χαμηλά κλαδιά και αυτό ήταν ...

Το δέντρο δεν μας ενδιαφέρει και πολύ τελικά ... με "αδιαφορία" δικιά μας ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό, με πολύ παιχνίδι από την άλλη μεριά και φυσικά με επιβράβευση που μας ακούει, απλά δε μας κινεί την περιέργεια πλέον!!

Αλλά το κουκουνάρι δεν το ξεχάσαμε, κάναμε focus και απλά τώρα το κουκουνάρι δεν είναι πια εκεί ...

Τώρα κάνουμε διάλειμμα ... ακολουθούν τα φωτάκια ...
 


cgri1976

Well-Known Member
εγω νομιζω οτι αμα θελει να τα φαει ή να τα πειραξει..θα το κανει.....αναλογως πως θα του την καρφωσει του σκυλου....στο προηγουμενο μποξερ που ειχα η lucy, την αφηνα μονη της στο σπιτι με το δεντρο, τα φωτακια, τις μπαλες και ολα τα συναφή, και δεν πειραζε τιποτα.... και οταν ηταν 19 μηνων της ηρθε και εφαγε την πορτα......μωρε ειναι ωρες ωρες αψυχολογητα..... σκ@τοσκυλα...με την καλη εννοια!!!




γι αυτο το σκυλι που εχω τωρα, η μένια, θα σας ενημερωσω την αλλη εβδομαδα που θα στολισω και εγω το σπιτι....!! ;-)
 


Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Εμείς ξεκινάμε σε λίγα λεπτά....προς στιγμήν στολίδια και κούτες απλά τα μυρίζει.....θα απαθανατίσω την στιγμή και θα ανεβάσω αργοτερα καμμια φώτο...αντε καλη μας αρχη....
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.151
Μηνύματα
896.322
Μέλη
19.956
Νεότερο μέλος
gpc