Στο Σύνταγμα με τα σκυλιά μας;

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Λένε οτι οι Αγανακτισμένοι είναι φιλικοί ( ή τουλάχιστον ανεκτικοί) προς τα σκυλιά και πολύς κόσμος κατεβαίνει στο Συνταγμα μετα του τετράποδου του.....

Εγω δεν έχω αξιωθεί να το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι ακόμα, αλλά σκοπεύω να πάω αύριο κατα τις 7 (με το Γκογκολ). Ενδιαφέρεται κανεις να συναντηθούμε?

23 Νοεμβρίου 2010
19
1
Ελληνορωσων
ειναι dog friendly το σύνταγμα!Μακαρι να κατέβαζα τον Μπρούνο, αλλά στο μετρο θα με κράξουν και με το νόμο τους δηλαδη! Αλλά όσοι μπορείτε καντε το!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ναι, μόνο με αυτοκίνητο ή ποδαράτοι οσοι μπορούν (αλλωστε σκοπός είναι να βγει βόλτα κι ο σκύλος! ;) )... και μην αρχίσετε να γκρινιάζετε "η βόλτα είναι για το σκύλο και μόνο κι όχι για να κάνουμε τις δουλειές μας... "... :)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
853
Ξεσσαλονικη!!!
εγω δυσταζω να παω παντως στον λευκο πυργο που μαζευτηκαν...εκτος αυτου ,εχω ξενερωσει πολυ με την φαση...δηθεν αγανακτισμενοι μαζευονται για να πιουν μπυρες κ να δουν κανα γκομενακι....δε λεει ρε παιδες...ακομη κ σε αυτο δεν εχουμε μυαλο.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
εγω δυσταζω να παω παντως στον λευκο πυργο που μαζευτηκαν...εκτος αυτου ,εχω ξενερωσει πολυ με την φαση...δηθεν αγανακτισμενοι μαζευονται για να πιουν μπυρες κ να δουν κανα γκομενακι....δε λεει ρε παιδες...ακομη κ σε αυτο δεν εχουμε μυαλο.
Σε αυτη τη χωρα οτι δηλωσεις εισαι ...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Κοπριτι εγω ειμαι μεσα!! ωρα και που?.. ζαιρα power! εχει παει και σε αλλες πορειες!
βασικα μπορω μετα τις 9..

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Εγω που πήγα είχε πολλά σκυλιά ήθελα να πάρω και την δικιά μου αλλα δεν γίνεται να μπει στο ηλεκτρικό

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
χαχαχα και ο ηλεκτρικός καρβουνιάρης είναι !!
αν και σκέφτομαι οτι αντε όπως παω δεν την βλέπουν αν δεν με αφήσουν στο γυρισμό ?? θα αποκλειστώ στη Αθήνα και όχι και τπτ άλλο έχω και εξεταστική :Ρ

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εισαι σιγουρη? εχω μπει πολλες φορες στον ηλεκτρικο τελευταιο βαγονι με φιμοτρο.. και οι υπαληλοι ηταν πολυ κουλ και ανετοι.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
ναι είμαι σίγουρη για το νόμο τώρα αν το αφήνουν αυτο με συμφέρει πάρα πολύ!!!
εχω και το σκυλί τέρας :Ρ ολοι να το χαιδέψουν θα θέλουν

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
χαχαχα...σκυλιά πολλά είδα στο Σύνταγμα -πέρα απο τους γνωστούς αδέσποτους αλητάμπουρες-με τους ιδιοκτήτες τους (δεμένα με λουρί βέβαια)....
...και γιατί όχι ....εξάλλου η κρίση αγγίζει και τα τετράποδα ......

Γκογκόλ ...μη ξεχάσεις να ζητήσεις νούμερο προτεραιότητας για να μιλήσεις στην συνέλευση ....!!:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
τα δικά μου δεν έρχονται με τίποτα.........δεν είναι αγανακτισμένα λέει - μιά χαρά περνάνε με εμένα πρόεδρο πρωθυπουργό αρχηγό αγέλης..........