Σχετικά με την Hill's

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
O καθένας κρίνει με τα δικά του κριτήρια..
Tώρα ποια είναι αυτά..
Eίναι καθαρά προσωπικο θέμα..,υποκειμενικό δεν θα το έλεγα γιατι ο σωστότερος δρόμος (που στο τελος φαινεται) πάντα έχει μια αντικειμενικότητα..
Από εκεί και πέρα ότι θέλει ο καθένας ας κάνει..

mao

Active Member
12 Σεπτεμβρίου 2008
30
0
Τα τελευταία 8 χρόνια τα σκυλιά μου τρώνε hills χωρίς προβλήματα είμαι όπως είπα και πιο πάνω απόλυτα ευχαριστημένος.
Εδώ και περίπου 1 χρόνο και μια και είχα ακούσει τόσο καλά λόγια για την orijen τους την άλλαξα και με την οποία κανένα από τα 10 σκυλιά μου δεν έκανε ούτε διάροια.Αλλά μετά από όσα διάβασα εδώ μέσα αυτήν την εβδομάδα θα πάω να κάνω σε όλα εξέταση αίματος και μόλις πάρω αποτελέσματα θα σας πω.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
γενικά σε πόσες ώρες μετά το φαί βλέπουμε τα αποτελέσματα?

εν ολίγοις
τώρα που χέζει
ποιό φαί είναι αυτό?το πρίν 8 ώρες? η πρίν 12?

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Αλέκα όχι πάντα.
Το πρωϊ (7:30) καμια φορά δίνω λευκό τυρί (μοτσαρελλα) και το απόγευμα (18:30) το βλέπω στα κακά (το ξεχωρίζω επειδή είναι λευκά).

Επίσης Κοκόνι, όταν ταϊζες τον σκύλο συγκεκριμένες ώρες, συγκεκριμένα τρώφιμα, καταλαβαίνεις απο τα κακά, περίπου τι είναι.
Πχ, εάν το πρωϊ ταϊζεις τυρί λευκό (μοτσα., κοτατζ τσιζ,...) και το βράδυ κιμά τότε ξεχωρίζεις απο χρώμα που έχουν.

Η πέψη της ωμής τροφής γίνεται σε 4 ώρες ενώ της κροκέτας σε 12.

Last edited:

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
παιδια εγω στην ιντη μου δινω την science plan και φυσικα ακουσα πως ειναι η καλυτερη,δεν παιζεται και τετοια.το μονο που ξερω ειναι οτι η μικρη μου κανει ναζια για να την φαει γιατι αν δεν κανω λαθος δεν ειναι τοσο γευστικη επειδη δεν ειναι αλμυρη.ξερει καποιος να μας πει πανω σε αυτο????/

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
ολες τις σαβουρες τρωει η δικια μου.μια κυρια στην γειτονια ταιζει τα αδεσποτα με φρισκις και οποτε περναμε με την μικρη τρεχει στα μπολ με λυσσα!!!! δεν την αφηνω να φαει φυσικα απο εκει μεσα αλλα μια φορα η κυρια ανοιξε μια κονσερβα κα της ζητησα λιγο ενα κοματακι και η μικρη θα μου ετρωγε και το χερι!!!! επισης η καλη μου η μαμα που την κρατουσε για λιγο καιρο και ειχε τελειωσει η τροφη της της εδινε πεντικρι!!!!!!!! τωρα ας πουμε οτι τρωει την χιλς.και γω εχω μπερδευτει!!!!! προτεινω να ψηφισουμε ποια κατα τη γνωμη μας ειναι η καλυτερη τροφη για το σκυλο μας.χωρις να γινεται διαφημιση προιοντων.αναμεσα σε ξηρα,σπιτικο φαι,κονσερβες κτλ. τι λετε?????
εγω στην δικη μου δινω λιγο απο ολα!!!!!!θα φαει και το κοτοπουλακι με το ρυζακι,αλλα θελει δεν θελει θα φαει και την ξηρα!!!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
επισης η καλη μου η μαμα που την κρατουσε για λιγο καιρο και ειχε τελειωσει η τροφη της της εδινε πεντικρι!!!!!!!! τωρα ας πουμε οτι τρωει την χιλς.και γω εχω μπερδευτει!!!!!
Εντάξει δε τη σκότωσε κιόλας!
Είναι πολύ νόστιμη τροφή η πέντιγκρι... αλλά όχι καλή!

προτεινω να ψηφισουμε ποια κατα τη γνωμη μας ειναι η καλυτερη τροφη για το σκυλο μας.χωρις να γινεται διαφημιση προιοντων.αναμεσα σε ξηρα,σπιτικο φαι,κονσερβες κτλ. τι λετε?????
Εδώ το θέμα είναι η Hills :)
Υπάρχει ήδη αυτό το poll
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=93
Αλλά και να ψηφίσουμε, όχι τι ταϊζουμε, αλλά τι θεωρούμε καλύτερο, δεν είναι κακή ιδέα :)
Βάλε και τη BARF ως επιλογή και κάνε ένα poll :)

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
chloe
δεν ειχα δει οτι υπηρχε. δεν ξερω να το κανω το poll εδωσα την ιδεα,μπορεισ να το κανεισ εσυ?? η οποιος αλλος εχει κεφι??????

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Εγώ πήρα στον δικό μου royal canin που είναι μόνο για κουτάβια yorkshire κ θέλω να με πει κάποιος αν έχει ακούσει κάτι άσχημο για τη συγκεκριμένη μάρκα κροκέτας.
Η εκτροφέας από όπου τον πήρα,με είπε ότι εδώ κ πολλά χρόνια ταίζει τα δικά της yorkshire με hills κ την προτιμά.
Τώρα είμαι σε δίλλημα τι να τον δίνω.
Την μεγάλη μου την κακομάθαμε πολύ στο φαί κ τώρα σε αυτή την ηλικία δύσκολα αλλάζει..Της δίνουμε ανακατεμένη κονσέρβα ceasar με κροκέτες royal μέχρι να τις συνηθίσει αλλά δε το βλέπω.:( Γύρος κ κοτόπουλο θα είναι πάντα τα αγαπημένα της :shock: :p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλή είναι η royal. Πρόσφατα άλλαξα σ' αυτή λόγω προβλήματος υγείας. Όσο για τη μεγάλη... είναι πολύ μεγάλη για τέτοια διατροφή. Κοτόπουλο βραστό είναι μια χαρά αλλά ξέχνα το γύρο και την κονσέρβα!

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Ποια χρησιμοποιούσες πριν?
Εννοείται πως γύρο έχω να της δώσω κάτι χρόνια κ δε νομίζω να της ξαναδώσω!
Το βραστό κοτόπουλο είναι από τα αγαπημένα της αλλά κ αυτό δε της το δίνουμε συχνά.
Προσπαθούμε να την κάνουμε να τρώει ΜΟΝΟ κροκέτες αλλά δε το βλέπω να γίνεται δυστυχως.. Είμαι κ εγώ κατά της κονσέρβας αλλά τόσα χρόνια της δίναμε σπιτικό φαι κατά κύριο λόγο κ τώρα δε μαθαίνει στις κροκέτες:-|

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Ετσι είναι,αν αρχίσεις ένα θέμα,κουβέντα στην κουβέντα,ξεφεύγεις:p
Παρεπιπτόντως,ο δικός μου τρώει hill's προς το παρόν(ουφ,τώρα είμαστε στο θέμα μας:p).Δεν είναι λίγο περίεργο όμως να τρώνε σε όλη τους τη ζωή το ίδιο φαί? :confused:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ποια χρησιμοποιούσες πριν?
Εννοείται πως γύρο έχω να της δώσω κάτι χρόνια κ δε νομίζω να της ξαναδώσω!
Το βραστό κοτόπουλο είναι από τα αγαπημένα της αλλά κ αυτό δε της το δίνουμε συχνά.
Προσπαθούμε να την κάνουμε να τρώει ΜΟΝΟ κροκέτες αλλά δε το βλέπω να γίνεται δυστυχως.. Είμαι κ εγώ κατά της κονσέρβας αλλά τόσα χρόνια της δίναμε σπιτικό φαι κατά κύριο λόγο κ τώρα δε μαθαίνει στις κροκέτες:-|
Το μαγειρευτο φαγητο για τα σκυλια ενδικνεται μονο αν ειναι φτιαχμενα για αυτα και οχι ενα πιατο απο το δικο μας φαγητο.
Στην ξηρα ολοι οδηγηθηκαμε λογο ελειψης χρονου στο να μαγειρευουμε σωστα με τις καταλληλες αναλογιες και τροπο παρασκευης ,χωρις μπαχαρικα και περιεχοντας ολα τα απαραιτητα στοιχεια που πρεπει να παιρνει ο οργανισμος του.
Θεωρητικα η ξηρα σε μια κροκετα τα παρεχει ολα.

Το ποια ξηρα ειναι καλη ,αυτο ειναι κατι που μονοι μας καλουμαστε να βρουμε την ακρη ,μιας και καθε οργανισμος ειναι ξεχωριστος και αυτο που εμενα π.χ. παει στο σκυλι μου ,στον δικο σου μπορει να του κανει διαρροια.
Αυτο που εχουμε παντα στο κεφαλι οσον αφορα την επιλογη της ξηρας,ειναι τα συστατικα που αναγραφονται πισω απο το πακετο,την ιστορια της οπως(recalls) και την συμπεριφορα του δικου μας σκυλιου.

Οσον αφορα τα σνακ εγω εχω καταληξει να μην θελω τα σκυλισια των πετσοπ ,αλλα να του δωσω λιγο απαχο τυρακι σαν σνακ.