Και εγω θελω να δω ενα μαλινουα να δεχετε μια πραγματικη κλωτσια ή ενα πραγματικο χτυπημα, για να δω πως θα αντιδρασει αλλα δυστυχως δεν υπαρχει....Με ειρωνίες περνάμε καλά και εδώ βλέπω
Ας δούμε όμως αν μπορούν να κάνουν την άτιμη τη μακρυνή. Έστω και ένα για δείγμα θα πρέπει να υπάρχει στο internet.
Οτι μπορει να σου σπασει το κοκκαλο χωρις να τρυπησει το δερμα???To pressa καλύτερο από το malinois;
Έχω δει live pressa ελληνικής εκτροφής να δαγκώνει χωρίς κανένα λόγο άνθρωπο τελείως ακίνητο που απλά ήταν κοντά του.
Το δάγκωμα στο χέρι έκανε μόνο μια μελανιά και οι κυνόδοντες δεν τρύπησαν το δέρμα
Τι λέει αυτό για τα pressa γενικά;
Δεν νομίζω ότι σε ειρωνεύτηκε (δεν ξέρω πάλι, λέω εγώ...).Με ειρωνίες περνάμε καλά και εδώ βλέπω
Ας δούμε όμως αν μπορούν να κάνουν την άτιμη τη μακρυνή. Έστω και ένα για δείγμα θα πρέπει να υπάρχει στο internet.
Έχω δει αρκετά βίντεο με μαλινουά τα οποία κατα λάθος τα πατούν και κάνουν πίσω. Σίγουρα ένα Presa εχει μεγαλύτερη ανοχή στον πόνο και ταμπεραμέντο αλλα έχουμε πάει την συζήτηση περισσότερο στο θέμα sport-ταμπεραμέντο...Και εγω θελω να δω ενα μαλινουα να δεχετε μια πραγματικη κλωτσια ή ενα πραγματικο χτυπημα, για να δω πως θα αντιδρασει αλλα δυστυχως δεν υπαρχει....
Αυτό δε μου φαίνεται και πολύ "ευγενικό":Που την ειδατε την ειρωνια και γιατι επιμενετε με τις επιθεσεις?
Δεν κανουν αυτα τα σκυλια για τετοια σπορ,ειναι τοσο απλο.
Ζητω συγνωμη αν νομιζετε οτι σας ειρωνευτηκα,προσπαθω μονο να πω οτι δεν θα δειτε μακρυνη γιατι κανουν αλλου ειδους εργασια αυτα τα σκυλια.
Και ξαναλέω. Δε μιλάω για sport ή στίβο.Τελος αν θελετε να δειτε μια μακρινη,θα μπορουσατε να περασετε απο το σπιτι εχουμε και βουνο απεναντι,μια χαρα θα περασουμε.
Αν μου το έλεγες, θεωρώ ότι θα το είχες μελετήσειΡε συ Γιάννη, θα πίστευες τον πλεον άσχετο στη μορφολογία άνθρωπο;
Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι "μου αρέσει" ή "δε μου αρέσει"![]()
ΧαχαχαχαχαχαΚαι εγω θελω να δω ενα μαλινουα να δεχετε μια πραγματικη κλωτσια ή ενα πραγματικο χτυπημα, για να δω πως θα αντιδρασει αλλα δυστυχως δεν υπαρχει....
Ρε Κωστα αν δεν μπορει σημαινει οτι υστερει σε φυλαξη?Ρωτάω απλά: ένα kangal μπορεί να κάνει μακρυνή ναι ή όχι
Τυχαιο σιγουρα δεν ειναι αλλα και ο λογος ο οποιος συναντιουνται πιο πολυ ειναι γιατι ειναι πιο υπακουα και πιο εκπαιδευσιμα μονο.Χαχαχαχαχαχα
Αν ήταν έτσι τα πράγματα σε όλους τους στρατούς/αστυνομίες/ειδικές δυνάμεις και αντιτρομοκρατικές θα είχαν αποκλειστικά και μόνο ορεινούς ποιμενικούς, pitbull και μαστιφ
Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των σκυλιών που εργάζονται στις πραγματικά πιο ακραίες και δύσκολες συνθήκες είναι γερμανικοί ποιμενικοί και malinois
Τυχαίο; Δε νομίζω...
![]()
Απ' ότι ξέρω (και διορθώστε με) είχαν pitbull στο στρατό των ΗΠΑ....Αν ήταν έτσι τα πράγματα σε όλους τους στρατούς/αστυνομίες/ειδικές δυνάμεις και αντιτρομοκρατικές θα είχαν αποκλειστικά και μόνο ορεινούς ποιμενικούς, pitbull και μαστιφ
Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των σκυλιών που εργάζονται στις πραγματικά πιο ακραίες και δύσκολες συνθήκες είναι γερμανικοί ποιμενικοί και malinois
Τυχαίο; Δε νομίζω...![]()
Και γιατί αντέχουνΤυχαιο σιγουρα δεν ειναι αλλα και ο λογος ο οποιος συναντιουνται πιο πολυ ειναι γιατι ειναι πιο υπακουα και πιο εκπαιδευσιμα μονο
Τσ τσ τσ, κακίες σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ....Και εγω θελω να δω ενα μαλινουα να δεχετε μια πραγματικη κλωτσια ή ενα πραγματικο χτυπημα, για να δω πως θα αντιδρασει αλλα δυστυχως δεν υπαρχει....
ΟΚ, αν εγώ σου πωΓιατι ειναι αγενεια να σας καλεσω στο σπιτι να δειτε πως δουλευει ενα κανγκαλ?
Μακρινη επιθεση θα κανει απο τηνστιγμη που θα υπαρξει απειλη θα καταδιωξη και θα επιτεθει.
Διάβασε για εστίες μάχης (ξαναλέω) και ίσως καταλάβεις.Σε ολα αυτα τα βιντεο δεν εχω διακρινει εναν βοηθο ή ερεθιστη να εχει επιθετικη συμπεριφορα προς τον σκυλο. Ολοι καθονται και περιμενουν να ερθει ο σκυλος και να τους δαγκωσει. Δεν ειναι ετσι σε πραγματικες συνθηκες για αυτο και δεν με πειθουν!
Εχεις καποιο λινκ να κοιταξω?Διάβασε για εστίες μάχης (ξαναλέω) και ίσως καταλάβεις.