Τα σκυλιά των γειτόνων γαβγίζουν στον δικό μου στη βόλτα του και μου λένε να μη περνάω από εκεί.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ολες οι περιπτωσεις δεν ειναι ιδιες...

Δεν ειδες εκεινη την Ιταλικη ομαδα,δε θυμάμαι πια ποια ηταν,ηταν πριν χρονια,που καναν ολοκληρη προπονηση για το πως να παιζουν θεατρο?
ΑΓΑΠΩ Καραγκουνη κ ας μην ειμαι Βαζελος :love:

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
δεν τα λεω προσωπικα ουτε για εσενα ουτε για τον χαρη οκ.κουβεντα να γενετε.

ποιες ειναι οι οπτικες του φορουμ δηλαδη;;
ολοι,αντε σχεδον ολοι,εχουν δειξει τον σκυλο τους.δεν ειναι λογικο καπως αυτο;σε σκυλοφορουμ ειμαστε.
απο την αλλη βεβαια οι οπτικες καποιες φορες ειναι καπως διαφορετικες και οντως εχουν να κανουν με τον χαρακτηρα,τι φταιει ομως στον χαρακτηρα;;;;
αν σκεφτεις πολοι διαφορετικοι τυποι,απο τον καλυτερο μεχρι τον χειροτερο εχουν δειξει τον σκυλο τους,αρα πολοι διαφορετικοι χαρακτηρες που μπηκαν στην διαδικασια αυτη...κανενας δεν επαθε κακο δεν ξερω αν επαθε και κανα καλο βεβαια.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι φαινεται περιεργο που δεν θελει να δειξει τον σκυλο του.
αφου ο ανθρωπος πριν ακομα τον παρει ειχε δηλωσει οτι δεν θα τον παρουσιασει στο φορουμ.

φυσικα και εχουμε την ελευθερια να λεμε και να κανουμε οτι θελουμε,ντρανταχτο παραδειγμα εγω που εχω ξεφυγει πολες φορες..οποτε δεν πιστευω οτι το φορουμ δεν σου δεινει αυτη την ελευθερια,καθε ολο και πολες φορες ξεπερνοντας και τους κανονες του.

εδω ομως δημητρα δυστηχως δεν ειναι ετσι
δεν μπορει ο καθενας να λεει οτι θελει και να σχολιαζει ελευθερα οτι του κατεβει,η μαλλο0ν δεν θα επρεπε (και εδω μπαινει παλι ο χαρακτηρας) γιατι η ζωη ειναι δουναι και λαβειν,δεν μπορεις να λες να κανεις να ρανεις και να εχεις την απαιτηση να σε διαβασει ο αλλος...ο αλλος που δεινει πραγματα,που μοιραζετε πραγματα με το φορουμ (ειτε σωστα ειτε οχι) και να μπαινει ο καθε ενας που δεν μοιραζετε τιποτα και να κριτικαρει,ελευθερα,αβασανιστα κλπ κλπ.

οποτε οπως καταλαβαινεις,πραγματικα ειναι θεμα χαρακτηρα και επιλογης.
Συμφωνω εν μερη. ποιος ομως μπορει να κρινει τι ειναι σωστο να πει ο καθε ενας μας και τι οχι; και ποια ειναι τα ορια; Πχ αν δω καποιον να μιλαει πολυ αποτομα και ισως και αδικα προς καποιον αλλον μου βγαινει κ εμενα αυθορμητα να του πω ωπα ρε φιλε χαλαρωσε..εσυ τοσο γαματος εισαι δηλαδη.. αλλα θα γυρισει κα αυτος με την σειρα του να μου πει εσυ που κολλας ελευθερια εχουμε!
Τωρα αν ο ενας μπει για να κριτικαρει ο αλλος μπει μονο να ρωτησει για τον σκυλο του ο αλλος δεν θελει να παρουσιασει τον σκυλο του για τους χ-ψ απολυτα κατ εμε σεβαστους λογους, και ο αλλος βαραει μνματα απ το πρωι μεχρι το βραδυ οκ.. πραγματικα δεν αισθανομαι οτι μπορω να πω κατι σε ολους αυτους..
αγενια πχ τι ειναι; Μαλλον για τον καθε ενα μας ειναι κατι διαφορετικο.. για μενα ειναι ξαφνικα ο αλλος να μου απευθυνει τον λογο προσωπικα μιλοντας μου ειρωνικα ασχημα αποτομα χωρις καν να με ξερει και χωρις να εχω δωσει τετοιο δικαιωμα (παραδειγμα δινω δεν εχει τυχει).
Τωρα το τι γουσταρει ο καθενας και τι δεν γουσταρει αμα δεν εχει επιπτωση στο συνολο, πως γινεται να εχω θεμα; αυτα τα πραγματα ειναι ωραια οταν τα αισθανεσαι και ειναι αυθορμητα για να ειναι αληθινα οχι γιατι απλα πρεπει. Τους κανονες γενικης ηθικης μας τους εμαθαν οι μαναδες μας η καθε μια οπως μπορουσε.. σιγουρα δεν μπαινει κανεις στο φορουμ για να τους μαθει.

Εγω εχω πλεον μεγαλυτερη απαιτηση να με διαβαζουν και να μου απαντανε; Μοιραστηκα κατι γιατι το ηθελα και μ βγηκε. Μη ξεχναμε οτι ολα αυτα φαινονται δημοσια. Ουτε θα δωσω ελαφρυντικο σε καποιον που μιλαει ασχημα επειδη εκανε μια παρουσιαση.. να ημασταν σε σκυλοfb να σου πω ναι:D μεγαλη και περιεργη κουβεντα..

• Like
Reactions: Haris Drazen

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Συμφωνω εν μερη. ποιος ομως μπορει να κρινει τι ειναι σωστο να πει ο καθε ενας μας και τι οχι; και ποια ειναι τα ορια; Πχ αν δω καποιον να μιλαει πολυ αποτομα και ισως και αδικα προς καποιον αλλον μου βγαινει κ εμενα αυθορμητα να του πω ωπα ρε φιλε χαλαρωσε..εσυ τοσο γαματος εισαι δηλαδη.. αλλα θα γυρισει κα αυτος με την σειρα του να μου πει εσυ που κολλας ελευθερια εχουμε!
Τωρα αν ο ενας μπει για να κριτικαρει ο αλλος μπει μονο να ρωτησει για τον σκυλο του ο αλλος δεν θελει να παρουσιασει τον σκυλο του για τους χ-ψ απολυτα κατ εμε σεβαστους λογους, και ο αλλος βαραει μνματα απ το πρωι μεχρι το βραδυ οκ.. πραγματικα δεν αισθανομαι οτι μπορω να πω κατι σε ολους αυτους..
αγενια πχ τι ειναι; Μαλλον για τον καθε ενα μας ειναι κατι διαφορετικο.. για μενα ειναι ξαφνικα ο αλλος να μου απευθυνει τον λογο προσωπικα μιλοντας μου ειρωνικα ασχημα αποτομα χωρις καν να με ξερει και χωρις να εχω δωσει τετοιο δικαιωμα (παραδειγμα δινω δεν εχει τυχει).
Τωρα το τι γουσταρει ο καθενας και τι δεν γουσταρει αμα δεν εχει επιπτωση στο συνολο, πως γινεται να εχω θεμα; αυτα τα πραγματα ειναι ωραια οταν τα αισθανεσαι και ειναι αυθορμητα για να ειναι αληθινα οχι γιατι απλα πρεπει. Τους κανονες γενικης ηθικης μας τους εμαθαν οι μαναδες μας η καθε μια οπως μπορουσε.. σιγουρα δεν μπαινει κανεις στο φορουμ για να τους μαθει.

Εγω εχω πλεον μεγαλυτερη απαιτηση να με διαβαζουν και να μου απαντανε; Μοιραστηκα κατι γιατι το ηθελα και μ βγηκε. Μη ξεχναμε οτι ολα αυτα φαινονται δημοσια. Ουτε θα δωσω ελαφρυντικο σε καποιον που μιλαει ασχημα επειδη εκανε μια παρουσιαση.. να ημασταν σε σκυλοfb να σου πω ναι:D μεγαλη και περιεργη κουβεντα..
ma τι ειναι σωστο και τι λαθος σε ενα φορουμ για σκλια;
το να παρουσιασεις (αφου αυτο λεμε) τον σκυλο σου μπορει να ειναι λαθος;να ειναι σωστο;

λαθος γιατι;γιατι θα στον ματιαξουν,θα στον κλεψουν,θα σου πουν οτι ειναι ασχημος;
γιατι μπορει να ειναι λαθος;

σωστο απο την αλλη δεν θεωρεις οτι ειναι;
η πλειοψηφια εχει παρουσιασει τον σκυλο του,ετσι λιγο πολυ ξερει ο ενας τον αλλον εδω μεσα,στους πιο πολους εγω πχ δεν ξερω ουτε το κανονικο τους ονομα.
ετσι δεν λειτουργει το φορουμ;;;;

εσυ πχ που αργησες να τον παρουσιασεις τι επαθες;σε φαγαμε;επαθε μαλακινση το μοσχαρι σου;;χαχαχαχα

τωρα για ορια και αγενεια τι να σε πω,ο καθε ενας εχει τα δικα του,γιατι αν το σκεφτεις το ιδιο αγενεις ειμαι εγω που θα μιλησω ασχημα σε καποιον με καποιον που λεει οτι,,εγω δεν σας δειχνω ρε,υπαρχει προβλημα;δεν γουσταρω αλλα θα μπει να σχολιασει καπου καποιον και να γραψει τα διαφορα δικα του πχ.
αν το καλοσκεφτεις και τα 2 αγενεια ειναι

βεβαια,αν ρωτας εμενα τι ειναι αγενεια και τι ορια θα σου πω οτι δεν με πειραζει ο τροπς κανενος για να τον φτασω σε αυτο το σημειο.
θεωρω ομως αγενη τον καθε πρικρομαλακα που μπηκε πριν εναν μηνα,του την πεσαν επειδη πηρε σκλι απο ΒΥΒ και ξαφνικα νιωθει χρεος του να κανει το ιδιο στους αλλους.γινετε ο καιμος του

• Like
Reactions: Asmodeus

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
ma τι ειναι σωστο και τι λαθος σε ενα φορουμ για σκλια;
το να παρουσιασεις (αφου αυτο λεμε) τον σκυλο σου μπορει να ειναι λαθος;να ειναι σωστο;

λαθος γιατι;γιατι θα στον ματιαξουν,θα στον κλεψουν,θα σου πουν οτι ειναι ασχημος;
γιατι μπορει να ειναι λαθος;

σωστο απο την αλλη δεν θεωρεις οτι ειναι;
η πλειοψηφια εχει παρουσιασει τον σκυλο του,ετσι λιγο πολυ ξερει ο ενας τον αλλον εδω μεσα,στους πιο πολους εγω πχ δεν ξερω ουτε το κανονικο τους ονομα.
ετσι δεν λειτουργει το φορουμ;;;;

εσυ πχ που αργησες να τον παρουσιασεις τι επαθες;σε φαγαμε;επαθε μαλακινση το μοσχαρι σου;;χαχαχαχα

τωρα για ορια και αγενεια τι να σε πω,ο καθε ενας εχει τα δικα του,γιατι αν το σκεφτεις το ιδιο αγενεις ειμαι εγω που θα μιλησω ασχημα σε καποιον με καποιον που λεει οτι,,εγω δεν σας δειχνω ρε,υπαρχει προβλημα;δεν γουσταρω αλλα θα μπει να σχολιασει καπου καποιον και να γραψει τα διαφορα δικα του πχ.
αν το καλοσκεφτεις και τα 2 αγενεια ειναι

βεβαια,αν ρωτας εμενα τι ειναι αγενεια και τι ορια θα σου πω οτι δεν με πειραζει ο τροπς κανενος για να τον φτασω σε αυτο το σημειο.
θεωρω ομως αγενη τον καθε πρικρομαλακα που μπηκε πριν εναν μηνα,του την πεσαν επειδη πηρε σκλι απο ΒΥΒ και ξαφνικα νιωθει χρεος του να κανει το ιδιο στους αλλους.γινετε ο καιμος του
Μου τον ματιασατε δεν ξαναπαρουσιαζω:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ενταξει μωρε σε καποια σημεια τα βλεπουμε διαφορετικα οκ, με αλλη οπτικη ας πουμε.. για μενα παρουσιασουν δεν παρουσιασουν νταξει.. ας συμφωνισουμε οτι διαφωνουμε, αν συμφωνουσαμε και σε ολα θα ειχα κοιμηθει ηδη:coffee::love:

** Εμενα αν μου την ελεγαν καλα γιατι δεν εχω παρουσιασει παντως κτλ να σ πω και να το σκεφτομουν θα γινομουν πιο αρνητικη μετα.. αλλα πες απο μικρη ημουν αντιδραστικη.. κοριτσακια:X3:

• Like
Reactions: tasos malinoua

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Λιγο το τραβαμε απ τα μαλλια μου φαινεται.
Συνηθως, θεωρειται ευγενικο να παρουσιαζεις το σκυλο σου και να πεις πεντε πραγματα γι αυτον. Οπως συστηνεσαι στο καφενειο οταν πιασεις κουβεντα. Αυτο. Θες; εχει καλως. Δε θες; παλι εχει καλως.
Δεν ειναι η πρωτη φορα που εχει ζητηθει αυτο.
Sorry ρε παιδια που το συνεχιζω, αλλα καπου να λεμε και τα πραγματα οπως εχουν:
@betty coltrane το εαυτο μου τον εχω παρουσιασει με το που μπηκα στο φορουμ. Ποιος ειμαι, τι σκυλια ειχα, τι σκυλι περιμενα να παρω κτλ. Αρα συστηθηκα στο "καφενειο". Το να παρουσιασω ομως τον σκυλο μου, τι ρολο παιζει για τη συμμετοχη ενος μελους στο φορουμ, αλλα κυριως απο που προκυπτει η αγενεια; Οπως λες κι εσυ, αν θες καλως, αν δεν θες παλι καλως.
Προσωπικα δε νιωθω οτι πρεπει να παρουσιασω τον σκυλο μου σε ενα γκρουπ ανθρωπων που δεν τους γνωριζω προσωπικα. Δε μου καλυπτει καποια αναγκη. Τις ευτυχισμενες στιγμες μου μαζι του τις μοιραζομαι real life με τους φιλους μου και επιλεκτικα μεσω της προσωπικης μου σελιδας στο fb,οπου και εκει φιλοι μου ειναι ατομα που γνωριζω προσωπικα. Πως να το εξηγησω δηλαδη, αλλοι δεν εχουν προβλημα να μοιραζονται παντου τα παντα για την προσωπικη τους ζωη (δεν υποννοω κατι για τα μελη του φορουμ, παραδειγμα φερνω), αλλοι τα κρατανε ολα για τον εαυτο τους. Εγω λειτουργω με τον τροπο που εξηγησα παραπανω.

Και δεν εχω προβλημα με την οποιαδηποτε κριτικη ή σχολιο καθοτι ειμαστε σε δημοσιο φορουμ, εχω προβλημα ομως να με χαρακτηριζουν αγενη γιατι δεν παρουσιαζω τον σκυλο μου με την δικαιολογια αυτη:
"Και μάλιστα, για ένα σκυλοφόρουμ που σε βοήθησε πάρα πολύ στην επιλογή του σκύλου σου και έζησε μαζί σου, όλη την προκαταρκτική διαδικασία".
Οταν μου αποδειξει η @mareco ποτε και που εγινε κουβεντα στο φορουμ σχετικα με την επιλογη του σκυλου μου, την προκαταρκτικη διαδικασια ή οτιδηποτε αλλο σχετικο με τον σκυλο μου, να το δεχτω. Μεχρι τοτε ομως, καπου φρενο δηλαδη, δε μπορει να πεταγεται ο καθενας και να λεει οτι του κατεβαινει στο κεφαλι, αλλα να μην παιρνει απαντηση...

Last edited:

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Νομιζω οτι πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο.
Η ιδια κουβεντα θα μπορουσε να ειναι και η παρακατω

-ρε, δε θα μας δειξεις το σκυλι επιτελους;
-δεν πολυθελω
-μ@@@κια σου
-καλα θα το σκεφτω. Ισως αργοτερα

Και δε θα υπηρχε καμια παρεξηγηση και κουβεντα και αναλυση του πρωτοκολλου ενος φορουμ κλπ κλπ.

Εχει πολυ μεγαλη σημασια το πως επιλεγουμε να εκφραστουμε. Και προδιαθετουμε τον αλλον θετικα ή αρνητικα. Αυτο παει για το μαρεκο περισσοτερο :)

Απο την αλλη, η παρουσιαση δείχνει καλη διαθεση προς το χωρο. Οχι πως αυτα που λεμε στις παρουσιασεις ειναι 100% αληθεια :D

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
@betty coltrane συμφωνώ μαζί σου... Όλα ξεκινάνε από το ερέθισμα.
Όταν όμως απαντάω και το επόμενο σχόλιο είναι πως και το ότι έχω κλειστό το προφίλ μου συνιστά αγένεια, εντάξει, κάπου έχουμε ξεφύγει...γι'αυτό και τέθηκε ειρωνικά από τη μεριά μου θέμα πρωτοκόλλου του φόρουμ...αν είναι να έχουμε αναρτημένους τους γενικούς όρους του φόρουμ και τους ειδικούς της μαρεκο...

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ωραια ολα αυτα...
Αλλα παρεμπιπτοντως, μια και απ οτι βλεπω θελεις να τα ξεκαθαρισεις ολα, μπορεις να μου εξηγησεις με ποιο ακριβως σκεπτικο εχεις κλειδωμενο το προφιλ σου;
Μπας και κανω λαθος που τοχω ανοικτο, ενω τωρα ολοι μπορουν να ανατρεξουν στα παλαιοτερα ποστς μου...

Last edited:

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Υπάρχει η επιλογή να το ορίσεις όπως επιθυμείς. Εμένα μου βγήκε έτσι, προτιμώ την λιγότερη δυνατή έκθεση. Συμμετέχω κάπου σεβόμενος όλους τους κανόνες και επιλέγω ότι μου επιτρέπεται. Δε νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη ανάλυση (και) αυτό. Αν είναι μεμπτό (ή αγενές), κακώς το φόρουμ δίνει την επιλογή αυτή.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Πολλα μέλη έχουν κλειδωμενα τα προφιλ τους...
Αλλοι επελεξαν να ναι μεν ονλαιν αλλα αυτο να μην φαινεται στους αλλους...
Αλλοι κ που ταχουν ανοιχτα γραφουν αρλουμπες...
Πολλα παλια μέλη γραφουν μεν που κ που αλλα δεν λενε απολυτως τιποτα για τον δικο τους σκυλο...ισως κ να μην εχουν πια...

Οποτε τι συζηταμε τοση ωρα δεν εχω καταλαβει?

Πως θα κοψουμε κ θα ραψουμε τον αλλο στα δικα μας μετρα κ σταθμά?

Συμμετεχει ο αλλος,προσπαθει να βοηθησει,μπαινει για να γραψει κατι ουσιαστικο κ οχι απλα να καυλαντισει για να σκοτωσει καποια ωρα?
Νομιζω αυτα αρκουν...

Καπου εδω νομιζω θα κλειδωθει αυτο το θεμα...

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Υπάρχει η επιλογή να το ορίσεις όπως επιθυμείς. Εμένα μου βγήκε έτσι, προτιμώ την λιγότερη δυνατή έκθεση. Συμμετέχω κάπου σεβόμενος όλους τους κανόνες και επιλέγω ότι μου επιτρέπεται. Δε νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη ανάλυση (και) αυτό. Αν είναι μεμπτό (ή αγενές), κακώς το φόρουμ δίνει την επιλογή αυτή.
Eνταξει τωρα... " Εσενα σου βγηκε ετσι"
Πετας τη μπαλα στη εξεδρα ή στριβεις δια του αρραβωνος (διαλεξε) και δε βοηθας, μπας και ειναι κατι που δεν σκεφτηκα που τοχω αφησει ανοικτο.

Και να σου πω την αληθεια, εκτος κι αν υπαρχει κατι που δεν εχω σκεφτει, αυτο ειναι που βρισκω κι εγω οχι απλως αγενες, αλλα αγενεστατο.
Οταν δηλαδη σε ενα χωρο δημοσιας συζητησης καποιος αφαιρει απο τους αλλους συνομιλητες του, την δυνατοτητα να ανατρεξουν στα λεχθεντα του!
Το οτι δινει τετοια δυνατοτητα το ιδιο το φορουμ, δεν σημαινει οτι κανει και την ενεργεια...ευγενη!

• Like
Reactions: mareco

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Οποτε τι συζηταμε τοση ωρα δεν εχω καταλαβει?
Πως θα κοψουμε κ θα ραψουμε τον αλλο στα δικα μας μετρα κ σταθμά?
Να σου εξηγησω τι συζηταμε. Ευκολο ειναι. Το πεταξε η μαρεκο σε ενα post που περασε στα ψιλα. Το γκρουπαρισμα. Αν δεν ανηκεις στο γκρουπ και ...κατεβαινεις στο φορουμ ως ανεξαρτητος ή ως μελος καποιου αλλου γκρουπ (συμφωνα με τη μαρεκο παντα) θα πρεπει καποια στιγμη να στηθεις απεναντι. Και να εξηγησεις πχ γιατι δεν εχεις παρουσιασει τον σκυλο σου ή γιατι δεν εχεις ανοικτο το προφιλ σου.
@epial θα σου απαντουσα, αν στο στο post σου δεν ειχες βασιστει μονο στη μιση μου προταση (αυτη που σου αρκουσε για να πιαστεις και να γραψεις κι εσυ οτι ειμαι αγενης). Αν οντως ψαχνεις βοηθεια για τον εαυτο σου που εχεις ανοικτο το προφιλ σου, διαβασε και την υπολοιπη προταση μου που λεω οτι "προτιμώ την λιγότερη δυνατή έκθεση".
Κατα τα αλλα,οπως ξαναειπα, δεν υπαρχει λαθος ή σωστο. Ουτε αγενεια ή ευγενεια.
Για μενα ισχυει αυτο που ειπε η @Μαρια&Ηρα (ασχετο, με την οποια σε καποιο θεμα ειχαμε αρπαχτει, αλλα ουτε εγω ουτε εκεινη εχουμε να μοιρασουμε κατι και αυτο δειχνει υγιη συμμετοχη στο φορουμ):
"Συμμετεχει ο αλλος,προσπαθει να βοηθησει,μπαινει για να γραψει κατι ουσιαστικο κ οχι απλα να καυλαντισει για να σκοτωσει καποια ωρα?
Νομιζω αυτα αρκουν..."
Παμε,τωρα που γυριζει, επομενος που με θεωρει αγενη;

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
:D:D:D:D

Σχωρν' μ' ...
στο διαστημα που με φιλοξενει το φορουμ εχω αρπαχτει με ππποοολλλοουυυυςςςςς
-κ ολοι σας εχετε ενα μοναδικο κομματι στην καρδια μου,
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ :love: -
Αλλα αδυνατω να σας θυμαμαι ολους :D

Προτεινω την δημιουργια ενος φαν κλαμπ : "μαλωσα κ γω με την Μαρια&Ηρα" :X3:

Μα ποσο πια παιδι μου βαριέσαι κ συ?

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
@epial θα σου απαντουσα, αν στο στο post σου δεν ειχες βασιστει μονο στη μιση μου προταση (αυτη που σου αρκουσε για να πιαστεις και να γραψεις κι εσυ οτι ειμαι αγενης). Αν οντως ψαχνεις βοηθεια για τον εαυτο σου που εχεις ανοικτο το προφιλ σου, διαβασε και την υπολοιπη προταση μου που λεω οτι "προτιμώ την λιγότερη δυνατή έκθεση".
Κατα τα αλλα,οπως ξαναειπα, δεν υπαρχει λαθος ή σωστο. Ουτε αγενεια ή ευγενεια.
Λυπαμαι που με τιμωρεις και δεν καταδεχεσαι να μου απαντησεις αλλα...
Ειλικρινα αγνοησα την συνεχεια γιατι δεν την καταννοησα, ισως επειδη δεν μου αρεσε αυτο που εβγαζα ως συμπερασμα...
Τι σημαινει "προτιμω την λιγοτερη δυνατη εκθεση";
Δηλαδη αλλα λεω τωρα, αλλα ελεγα χθες και δεν θελω να τα δητε;
Ε! Δεν νομιζω οτι τιμας τους συνομιλητες σου με κατι τετοιο.
Ισως δεν εχεις καταλαβει οτι εδω δεν συζηταμε για να "νικησουμε" ή να "ηττηθουμε" αλλα να επεξεργαστουμε τις αποψεις και των αλλων και καταθετοντας και τις δικες μας να βγαλουμε ενα σωστο συμπερασμα
Με το να αλλαξουμε αποψεις, δεν χανουμε ουτε κυρος ουτε ποντους.

Υ.Γ. Αληθεια εγω σε ποιο γκρουπ κατατασσομαι ως ακολουθος;

• Like

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Ισως δεν εχεις καταλαβει οτι εδω δεν συζηταμε για να "νικησουμε" ή να "ηττηθουμε" αλλα να επεξεργαστουμε τις αποψεις και των αλλων και καταθετοντας και τις δικες μας να βγαλουμε ενα σωστο συμπερασμα
Εγω δεν το εχω καταλαβει, ή εσυ;;
Γιατι λοιπον δε μενεις σε αυτο που λες μονος σου, αλλα καταπιαστηκες για ποιο λογο εχω εγω κλειστο το προφιλ μου;
Σχολιασε για τους σκυλους και μην ασχολεισαι με αγενεις...ειλικρινα δεν εχω τιποτα αλλο να πω...με ρωτησες, σου απαντησα. Αν δεν το καταλαβαινεις αυτο που λεω ή δεν σου αρεσει η απαντηση μου και εχεις ορεξη να το συνεχισεις, δε μπορω να κανω κατι αλλο.

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Δεν το συνεχιζω ουτε εγω, αλλα μην τρελαθουμε κι ολας λεγοντας..." Με ρωτησες σου απαντησα"
Σε ρωτησα και απεφυγες να απαντησεις!
Αυτο τουλαχιστον φαινεται σε ολους γιατι ειναι στα παραπανω ποστ.
Ξεχασες φαινεται οτι δεν χρειαζεται να ανατρεξουν στο προφιλ σου.

• Like

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Σε ρωτησα και απεφυγες να απαντησεις!
Εμένα μου βγήκε έτσι, προτιμώ την λιγότερη δυνατή έκθεση.
στο ιδιο θεμα συμμετεχουμε;
Αν δεν το καταλαβαινεις αυτο που λεω ή δεν σου αρεσει η απαντηση μου και εχεις ορεξη να το συνεχισεις, δε μπορω να κανω κατι αλλο.
@betty coltrane δεν καταλαβα τι θες να πεις