Παιδιά, εγώ να σας πω την αμαρτία μου δύο φορές τους χρειάστηκα μέσα στην μαύρη νύχτα. Πριν 3-4 χρόνια βέβαια. Την πρώτη, δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο, οπότε δεν ήμουν σίγουρη αν όντως ήταν ανοιχτά και δεν μπορούσα να πάρω το ρίσκο να κάνουμε την διαδρομή και να το βρούμε κλειστό. Την δεύτερη επειδή ήταν πιο νωρίς το βράδυ, μου απάντησαν αλλά ακτινογραφία λέει δεν μπορούσαν να βγάλουν αν δεν ξημέρωνε η άλλη μέρα και δεν μου έδωσαν καν οδηγίες για πρώτες βοήθειες. Μετά από αυτά τα περιστατικά, έχω στο σπίτι πρόχειρα τηλέφωνα μικροκλινικών που έχω τσεκάρει ότι είναι 24ης εξυπηρέτησης και σχετικά κοντά στο σπίτι για μια ώρα ανάγκης και έχω σταμπάρει και μια νέα κλινική που βρήκα την διαφήμισή της, στην Παιανία, και στην οθόνη μου φαίνεται σούπερ. Τώρα όπως σας είπε και ο Αρτέμης Μάτσας / Katerina K.

έμαθα ότι στο Πικέρμι έχουν μαγνητικό τομογράφο. Νομίζω μόνο εκεί αλλά θα προσπαθήσω να το τσεκάρω σήμερα και θα σας πω. Εννοείται ότι απαιτείται νάρκωση. Διαρκεί όσο και ο ανθρώπινος οπότε ούτε και τα δικά μου τα μπουφάκια που μαρμαρώνουν πάνω στο τραπέζι του γιατρού και κάθονται ακόμη και για ακτινογραφίες ακούνητα

δεν θα το άντεχαν.