Τι να κάνω με τον πρώτο οίστρο της μικρής;

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Κανε αυτο το εμβολιο που απομακρυνει τον οιστρο,μπορεις να το κανεις 2 φορες στην σειρα,αν το συνεχισεις δεν θα μπορει να μεινη εγκυος,δεν γνωριζω τις παρενεργειες αλλα ακουσα οτι βγηκε και ενα καινουριο τωρα το οποιο δεν βλαπτει λενε,δεν ειμαι ομως σιγουρος αν παρατεινη η αν κανει απλα αντισυληψη,ρωτα ξανα το κτηνιατρο σου συγκεκριμενα για αυτο.
Δεν το ήξερα αυτό για το εμβόλιο!
Ηλία σ' ευχαριστώ, θα ρωτήσω τον γιατρό!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Νομίζω ότι έχεις τον χρόνο, να κινηθείς μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση. Οπωσδήποτε θα βρεθεί κάποιος να βοηθήσει, ακόμη και μέσα από το φόρουμ. Εγώ θα ήμουν πρώτη και καλύτερη, αν δεν είχα τον Σωτήρη. Κάτι θα σκεφτούμε όμως.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
ase τα πειραματικα φαρμακα....
στειρωση στον αρσενικο , ή στειρωση στην θυληκια.... η απομακρυνση ενος εκ των δυο.....
κι εγω ειχα παρομοιες σκεψεις... τελικα θα καταληξω να εχω την θηλυκια σπιτι και τα αρσενικα στο κενελ...

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αγγελική, ο Σπούκυ δεν έχει δείξει κακή συμπεριφορά... πρόσφατα βρεθήκαμε σε σπίτι που η θηλυκιά είχε περίοδο και ίσα που πήγε και την μύρισε....

GRDANE, στείρωση θα γίνει στη μικρή, απλώς ο γιατρός είπε για αργότερα.

Προς το παρόν πρέπει να τα απομακρύνω μάλλον...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αγγελική, ο Σπούκυ δεν έχει δείξει κακή συμπεριφορά... πρόσφατα βρεθήκαμε σε σπίτι που η θηλυκιά είχε περίοδο και ίσα που πήγε και την μύρισε....

GRDANE, στείρωση θα γίνει στη μικρή, απλώς ο γιατρός είπε για αργότερα.

Προς το παρόν πρέπει να τα απομακρύνω μάλλον...
Προταση:

1)Βρισκεις καποιον (ειμαι σιγουρη ότι θα βρεθει) που να εχει τη δυνατότητα να φιλοξενησει τη Ζουζου, αν χρειαστει.

2)Κανεις μια δοκιμη και τους αφηνεις σε ξεχωριστά δωματια για μια μέρα.
Μπορεις να ηχογραφησεις το Σπουκυ να δεις πως συμπεριφεται.
Αν ο Σπουκυ δεν κλαιει, και δεν δειχνει να επηρεάζεται απο τη Ζουζου,
τοτε δεν χρειαζεται το 1), διαφορετικα στελνεις τη Ζουζου για Πασχαλινες διακοπες. :)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
ase τα πειραματικα φαρμακα....
στειρωση στον αρσενικο , ή στειρωση στην θυληκια.... η απομακρυνση ενος εκ των δυο.....
κι εγω ειχα παρομοιες σκεψεις... τελικα θα καταληξω να εχω την θηλυκια σπιτι και τα αρσενικα στο κενελ...
Συμφωνώ, άσε που δε γίνεται να δίνεις αυτό το εμβόλιο για μια ζωή

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Δεν ειναι πειραματικο ρε παιδια.απλα εμενα δεν με ενδιεφερε το θεμα,ο δικος μου ελεγε και εγω δεν εδινα πολυ σημασια,αυτος για να το λεει ειναι οκ ,ειναι λιγο αναποδος ο δικος μου με τα φαρμακα,εδω δεν αφηνει να δωσουμε σπερμα του Δαιμωνα για καταψυξη για να μην κανουν πειραματα.
Εφοσον θελει να την στειρωση αργοτερα ισως να ειναι οκ.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Μα δεν μιλάμε για μια ζωή !!!!
Μετά τον πρώτο οίστρο και μόλις χρονίσει η μικρή θα στειρωθεί.
Ε τότε, σε τι ακριβώς θα βοηθήσει το φάρμακο; Τον οίστρο πρέπει να τον περάσει, τώρα ή αργότερα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Βασανιστήρια, στειρώσεις, ενέσεις και σκευάσματα για αναστολή του οίστρου, …babylino :)o), αποχωρισμοί και γενικότερα «αίμα δάκρυα κι ιδρώτας» που λέει και ο Σάκης (άντε και ολιγον σπέρμα από τον ερωτύλο Σπουκυ…)

Μην στειρώσεις κανένα από τα δυο αγαπητή φίλη. Έχει προκύψει πρόβλημα υγείας το οποίο να επιβάλλει στείρωση στα ζώα? Αχ όχι, άφησε τα στην ησυχία τους.

Πάρε ένα crate ή box και περιόριζε τα σκυλιά εναλλάξ ή άσε το ένα από τα δυο στο μπαλκόνι για λίγες μέρες.

Ο αρσενικός, αναλόγως την λίμπιντο που διαθέτει ίσως μυξοκλαίει, ίσως οδύρεται, ίσως χτυπιέται, ίσως του κοπεί η όρεξη, ίσως αρχίσει να σου μαρκάρει στο σπίτι, ίσως και τίποτα από αυτά.

Όποια αντίδραση και να έχει πάντως, δεν παθαίνει τίποτα. Απλά αγνόησε τις διαμαρτυρίες του και τέλος. :)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δηλαδηι 15 μερες στο κρατε επι 24 ωρες δεν θα παθει τιποτα?
Γιατί άλλα διαβάζουμε και άλλα καταλαβαίνουμε τις τελευταίες μέρες? Μήπως έχουμε ανάδρομο Ερμή?

Δεν είπα να αφήνει τα σκυλιά επί 24ώρου βάσεως στο crate. Είπα να τα περιορίζει εναλλάξ κατα την διαρκεια του 24ώρου. Μέσα ο αρσενικός, έξω η θηλυκή και τούμπλαλιν.

Last edited:

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ναι ρε συ αλλα παλι πολλες ωρες για ενα 15θημερο,12 ωρες την ημερα θα τα βγαζει και χωρια,ειναι λιγο ταλαιπωρια για ολους στο σπιτι.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μην στειρώσεις κανένα από τα δυο αγαπητή φίλη. Έχει προκύψει πρόβλημα υγείας το οποίο να επιβάλλει στείρωση στα ζώα? Αχ όχι, άφησε τα στην ησυχία τους.

Πάρε ένα crate ή box και περιόριζε τα σκυλιά εναλλάξ ή άσε το ένα από τα δυο στο μπαλκόνι για λίγες μέρες.
Να μην στειρώσω κανένα ?????
Και κάθε έξι μήνες αυτό θα έχουμε? Και όσο κρατάει ο οίστρος η μικρή δεν θα βγαίνει έξω? ή θα βγαίνουμε κι' εγώ θα κρατάω "μαχαίρι"?

Θέμα υγείας πάντως δεν υπάρχει σε κανένα από τα δύο. Όσο για τον περιορισμό, υπάρχει ήδη το πάρκο, τουλάχιστον για τον πρώτο οίστρο.
Μετά θα δούμε...
Αυτό που με ανησυχει είναι μήπως ουρλιάζει ο Σπούκυ και σηκώνει τον κόσμο στο πόδι....

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Βασανιστήρια, στειρώσεις, ενέσεις και σκευάσματα για αναστολή του οίστρου, …babylino :)o), αποχωρισμοί και γενικότερα «αίμα δάκρυα κι ιδρώτας» που λέει και ο Σάκης (άντε και ολιγον σπέρμα από τον ερωτύλο Σπουκυ…)

Ο αρσενικός, αναλόγως την λίμπιντο που διαθέτει ίσως μυξοκλαίει, ίσως οδύρεται, ίσως χτυπιέται, ίσως του κοπεί η όρεξη, ίσως αρχίσει να σου μαρκάρει στο σπίτι, ίσως και τίποτα από αυτά.

Όποια αντίδραση και να έχει πάντως, δεν παθαίνει τίποτα. Απλά αγνόησε τις διαμαρτυρίες του και τέλος. :)
Και όταν πάθει πυομήτρα το θυληκό να σου το χρεώσει; Ας προσέχουμε λίγο και τι λέμε...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87