Τι σκυλί να πάρω για διαμέρισμα?

Status
Κλειδωμένο θέμα

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ε εντάξει για μένα είναι ένα απλό φόρουμ τι να κάνουμε? ;) Μπορεί να είναι πίσω από τα νικνέιμ άτομα που σώζουν ζώα αλλά και πάλι δεν το βρίσκω υγιές να παίρνουμε κάτι τόσο πατριωτικά. Πόσο μάλλον κάτι που έχει να κάνει με την προσωπική ζωή κάποιου άλλου και όχι της δικής μας ;)
Σοκοφρέτα, οι άνθρωποι που σου απάντησαν δεν νοιάζονται καθόλου για την προσωπική σου ζωή αλλά νοιάζονται πάρα πολύ για το ποια θα είναι η ζωή ενός πλάσματος που τελικά θα υιοθετήσεις. Σου δίνουν συμβουλές για να ζει αυτό καλύτερα. Αυτα.

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Δεν τα έχω βάλει με κανέναν βρε παιδιά μην αγχώνεστε. Δε θα ήθελα να στοχοποιήσω συγκεκριμένα άτομα, όποιος έχει μπει λίγο παραπάνω στο δικό μου προσωπικό χώρο από όσο θα έπρεπε και όποιος έχει βγάλει αυθαίρετα συμπεράσματα ίσως να καταλάβει ότι το έχει κάνει. Ελπίζω αυτό να οδηγήσει σε μια βελτίωση της συμπεριφοράς του μετέπειτα στη ζωή του. Αυτό.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.292
Ετσι είμαστε εμείς εδώ. Πατριώτες!

Ο καθένας, έχει το δικαίωμα να σχολιάζει όπως νομίζει, εντός πλαισίων κανονισμών, βέβαια.

Πολλές φορές, οι απαντήσεις δεν αρέσουν. Οταν όμως, είναι τόσο με το γάντι, όσο στην δική σου περίπτωση, και εξακολουθούν να μην αρέσουν, τότε κάτι δεν πάει καλά, αλλά όχι οι απαντήσεις.

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Σοκοφρέτα, οι άνθρωποι που σου απάντησαν δεν νοιάζονται καθόλου για την προσωπική σου ζωή αλλά νοιάζονται πάρα πολύ για το ποια θα είναι η ζωή ενός πλάσματος που τελικά θα υιοθετήσεις. Σου δίνουν συμβουλές για να ζει αυτό καλύτερα. Αυτα.
Ναι το κατάλαβα. Απλά δεν το θεωρώ υγιές και λογικό να νοιάζεσαι τόσο πολύ για τη ζωή ενός πλάσματος που ούτε καν ξέρεις (και που στην τελική το πιο πιθανό είναι να περάσει καλά, ίσως καλύτερα από αρκετούς ανθρώπους), τη στιγμή που υπάρχουν δισεκατομμύρια πλάσματα σε αυτό τον κόσμο για τα οποία απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τα προστατεύσεις. Εκτός κι αν θεωρείς ότι είσαι ο Θεός. Γι αυτό και μίλησα για κοντρόλ φρικ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.292
Ελπίζω αυτό να οδηγήσει σε μια βελτίωση της συμπεριφοράς του μετέπειτα στη ζωή του.
:confused:

Μα που ήσουν τόσο καιρό, στην ζωή μας;;;;;;;;;;;;

Και μ'αυτό, ελπίζω να καταλαβαίνεις, ότι οδηγείς μόνη σου το θέμα σου, σε εκτροχιασμό...

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Google

Μπορείς να το ρωτήσεις ότι θέλεις, και δεν έχει άποψη που μπορεί να διαφωνεί με τη γνώμη σου.
Η οποία αν είναι τόσο κατασταλαγμένη και εμπεριστατωμένη, δεν καταλαβαίνω τι ανάγκη έχει να εκτεθεί σε ένα μάτσο control freaks ενός απλού forum :rolleyes:
Μήπως και πάλι μου λες τι να κάνω? Λέω εγώ τώρα...

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Λοιπόν για να μην το κουράζουμε, προφανώς και θα κάνω αυτό που θέλω, όπως και ο καθένας και λυπάμαι αλλά δεν μπορείτε να εμποδίσετε ο,τιδήποτε άσχημο μπορεί να συμβεί στα σκυλιά, με το να λέτε εδώ απόψεις. Πόσο μάλλον όταν τις εκφράζετε τόσο φανατικά. Πετυχαίνετε το αντιθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσπαθείτε.

Αν έχετε να μου πείτε για ράτσες και συμπεριφορές πείτε μου. Αλλά το τι θα κάνω εξαρτάται πλήρως από εμένα και από κανέναν άλλο.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Για να μην το κουράζουμε όνως, οι απαντήσεις σου έχουν δωθεί αγαπητή σοκοφρέτα. Θές συγκερκιμένη φυλή---> ΝΑΙ --->Διαθέτεις χρήματα να την αποκτήσεις--->ΝΑΙ--->Ψάχνεις στον ΚΟΕ, βρίσκεις τηλ εκτροφέων, επισκέπτεσαι εκτροφεία που σε ενδιαφέρουν και ο εκτροφέας άμα γουστάρει και κρίνει ότι είσαι οκ σου πουλάει το σκυλί.

Κατα τ'αλα, αν δεν υπάρχουν χρήματα ή συκγεκριμένες απαιτήσεις απο άποψη φυλής, κάνεις κίνηση για υιοθεσία/φιλοξενία απο τους άπειρους οργανισμούς/σωματεία/φιλοζωικές που υπάρχουν ανα την Ελλάδα και ο εθελοντής/εκπρόσωπος άμα γουστάρει και κρίνει ότι είσαι οκ, σου δίνει υπο τους δικούς του όρους το σκυλί.

The End.-

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Είναι μια ευκαιρία ο καθένας να κάτσει να σκεφτεί λίγο περισσότερο κάποια πράγματα, τα οποία δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτονόητα.
Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και κάποια όρια, και τα δικά μου ξεπεράστηκαν και οφείλω να είμαι ξεκάθαρη.

ή το προσπαθώ να ελέγξω τη συμπεριφορά του άλλου.

Γενικά πάντως, καλό είναι να μπορεί κάποιος να καταλαβαίνει πότε γίνεται αυτό που λέμε "control freak".
αλλά και πάλι δεν το βρίσκω υγιές να παίρνουμε κάτι τόσο πατριωτικά. Πόσο μάλλον κάτι που έχει να κάνει με την προσωπική ζωή κάποιου άλλου και όχι της δικής μας ;)
Ελπίζω αυτό να οδηγήσει σε μια βελτίωση της συμπεριφοράς του μετέπειτα στη ζωή του. Αυτό.
Ναι το κατάλαβα. Απλά δεν το θεωρώ υγιές και λογικό να νοιάζεσαι τόσο πολύ για τη ζωή ενός πλάσματος που ούτε καν ξέρεις (και που στην τελική το πιο πιθανό είναι να περάσει καλά, ίσως καλύτερα από αρκετούς ανθρώπους), τη στιγμή που υπάρχουν δισεκατομμύρια πλάσματα σε αυτό τον κόσμο για τα οποία απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τα προστατεύσεις. Εκτός κι αν θεωρείς ότι είσαι ο Θεός. Γι αυτό και μίλησα για κοντρόλ φρικ.
Ας πάω για μια συνεδρία τώρα.. :paja1:

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Εγώ πάντως αν ερχόσουν με αυτό το attitude και μου ζήταγες σκύλο, θα σου έδειχνα την πόρτα. Ο γραπτός σου λόγος έχει μεν κάτι που είναι απωθητικό, δε μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω δε..

Ίσως από κοντά να κερδίζεις τις εντυπώσεις,δε γνωρίζω.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγώ πάντως αν ερχόσουν με αυτό το attitude και μου ζήταγες σκύλο, θα σου έδειχνα την πόρτα. Ο γραπτός σου λόγος έχει μεν κάτι που είναι απωθητικό, δε μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω δε..

Ίσως από κοντά να κερδίζεις τις εντυπώσεις,δε γνωρίζω.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Ενω εγώ που εχω "ψευτικο" σκυλι, δεν χρειάζεται καν να συγκεκριμενοποιήσω...

Στην τελική, μπαίνει καποιος σε ενα φορουμ να ζητησει αποψεις/γνώμες. Προφανώς από ατομα που ξέρουν ενα τι παραπάνω από αυτον. Σαφως και θα εμπεριέχεται προώθηση αποψης. Όπως επισης το ίδιο -με πολύ πιο αγενη τρόπο- κάνει και η θεματοθέτρια. Όταν λέει τι και πώς θα απαντουν τα μέλη.... κανει ακριβως αυτό για το οποία τα κατηγορεί.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Δεν τα έχω βάλει με κανέναν βρε παιδιά μην αγχώνεστε. Δε θα ήθελα να στοχοποιήσω συγκεκριμένα άτομα, όποιος έχει μπει λίγο παραπάνω στο δικό μου προσωπικό χώρο από όσο θα έπρεπε και όποιος έχει βγάλει αυθαίρετα συμπεράσματα ίσως να καταλάβει ότι το έχει κάνει. Ελπίζω αυτό να οδηγήσει σε μια βελτίωση της συμπεριφοράς του μετέπειτα στη ζωή του. Αυτό.
Άσε μας κουκλίτσα μου που θα μας βελτιώσεις και την συμπεριφορά μας στην ζωή μας.

D

Deleted member 14614

Guest
Sokofreta, κατά τη γνώμη μου, το πώς θα κινηθείς το έχεις ήδη αποφασίσει από πριν γράψεις στο forum. Γι'αυτό και σε ενοχλεί που κάποιοι σου υποδεικνύουν, όπως θες να πιστεύεις, το τι να κάνεις,κλπ.
Εφόσον το μόνο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι ποια φυλή σου ταιριάζει, υπάρχουν άπειρα sites στο google για να βρεις, χωρίς να ενοχλείς ή να ενοχλείσαι. Εγγραφόμενη, όμως σε ένα forum, εμπλέκεσαι σε διάλογο και είναι λογικό να ακούσεις και πράγματα που δεν σου αρέσουν ή χαλάνε αυτό που νόμιζες ότι ίσχυε ως σωστό.
Αυτά στα λέω με φιλική διάθεση, δεν έχω πρόθεση να λογομαχήσω μαζί σου.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Sokofreta, κατά τη γνώμη μου, το πώς θα κινηθείς το έχεις ήδη αποφασίσει από πριν γράψεις στο forum. Γι'αυτό και σε ενοχλεί που κάποιοι σου υποδεικνύουν, όπως θες να πιστεύεις, το τι να κάνεις,κλπ.
Εφόσον το μόνο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι ποια φυλή σου ταιριάζει, υπάρχουν άπειρα sites στο google για να βρεις, χωρίς να ενοχλείς ή να ενοχλείσαι. Εγγραφόμενη, όμως σε ένα forum, εμπλέκεσαι σε διάλογο και είναι λογικό να ακούσεις και πράγματα που δεν σου αρέσουν ή χαλάνε αυτό που νόμιζες ότι ίσχυε ως σωστό.
Αυτά στα λέω με φιλική διάθεση, δεν έχω πρόθεση να λογομαχήσω μαζί σου.
Eπισης εξαιρετικά διαδεδομένος τρόπος να μάθεις τι σκυλι σου ταιριάζει ειναι τα ταρώ και το διαβασμα του καφε!!! Πρεπει να ειναι και μόδα μάλιστα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.292
Άσε μας κουκλίτσα μου που θα μας βελτιώσεις και την συμπεριφορά μας στην ζωή μας.
Eπισης εξαιρετικά διαδεδομένος τρόπος να μάθεις τι σκυλι σου ταιριάζει ειναι τα ταρώ και το διαβασμα του καφε!!! Πρεπει να ειναι και μόδα μάλιστα!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.905
7.476
Ο γραπτός σου λόγος έχει μεν κάτι που είναι απωθητικό, δε μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω δε..
Άντε καλέ που δε μπορείς! Κρίμα, δεν είμαι σε μουντ για άλλο ένα σεντόνι που θα πάει άπατο.

Sokofreta

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2013
70
0
Κανονίστε την πορεία σας, αυτό σας λέω μόνο. Αν υπάρχει κάποιος (εκτός από σκύλο) που να αντέχει αυτή τη συμπεριφορά εύχομαι να τον βρείτε και να κάνετε παρέα.

Status
Κλειδωμένο θέμα