D
Deleted member 14614
Guest
Και το είχα απορία πώς και δεν είχες postάρει ακόμα :lol:Ασε μας ρε Liana και τρώγομαι από ψες, να μην ανοίξω νέο κύκλο διαπραγματεύσεων![]()
Και το είχα απορία πώς και δεν είχες postάρει ακόμα :lol:Ασε μας ρε Liana και τρώγομαι από ψες, να μην ανοίξω νέο κύκλο διαπραγματεύσεων![]()
Ασχολίαστο.Δε γράφτηκες σε forum θρησκευτικής αίρεσης αγαπητή.Αυτοσκοπός δεν είναι να σου αποδείξουμε( ο πληθυντικός χρησιμοποιείται σχηματικά)ότι είμαστε οι καλοί χριστιανοί που αγαπάμε τους συνανθρώπους μας,χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις..
Επειδή παρατήρησα ότι έχεις κ μια υποβόσκουσα κλίση προς την ψυχολογία,μπορώ κ εγώ να σου σκιαγραφήσω το ψυχολογικό σου προφίλ αν θες.Δεν το κάνω όμως γιατί θα έρθεις σε δύσκολη θέση,μάλλον..
Σκέψου πρώτα ποιος είναι ο αγενής, ο απρόσωπος και όλα αυτά που ανέφερες. Εγώ? Ή μήπως εσύ? Μέχρι στιγμής δεν έχω αναφέρει κάτι που να σε προσβάλλει. Ενώ εσύ ναι και μάλιστα με τη σοβαρή δικαιολογία οτι ο λόγος μου είναι απωθητικός. Επίσης, αν εσύ επιλέγεις ιδιοκτήτη σκύλου με το κριτήριο αυτός να "πουλάει" να είσαι προετοιμασμένος για το που θα καταλήξουν οι σκύλοι σου.Εδώ κάνεις λάθος.Με τον ίδιο τρόπο που θες να κερδίσεις τις εντυπώσεις όταν πας σε ένα interview με το βιογραφικό σου για να βρεις δουλειά,"πουλώντας" ουσιαστικά τον εαυτό σου,με τον ίδιο τρόπο πουλάς και τον εαυτό σου σε έναν εκτροφέα.Πρέπει να τον πείσεις ότι αυτό που έχεις να του "πουλήσεις",κάνει.
Είσαι η κατάλληλη δηλαδή για να μεγαλώσεις ένα πλάσμα που ο ίδιος πονάει.
Βάλε λοιπόν λίγο τη μυτούλα σου κάτω,άκου δύο πράγματα από ανθρώπους που έχουν ίσως την όρεξη να απαντήσουν σε ένα απότομο,αγενές και απρόσωπο nickname σαν το δικό σου και ίσως είσαι τυχερή να μεγαλώσεις με ένα πλάσμα που θα αγνοεί πόσο μικρή είσαι κ στα δικά του μάτια θα σε βλέπει σαν θεά.
Με έτρωγε και εμένα το συγκεκριμένο από εχτές που το είδα και με αφορμή της απάντησης που αποφάσισα τελικά να γράψω, είπα να το περιλάβω σαν quote... χαχαΑσε μας ρε Liana και τρώγομαι από ψες, να μην ανοίξω νέο κύκλο διαπραγματεύσεων![]()
Yπαρχει και η σερενατα ρε ματίλνταααα!Εγω θα στηριξω την σοκοφρετα γιατι ειναι και ελληνικο προιον
Και η σερενατα βεβαιως, βεβαιως παιδι μου Sirkos. Να βγει να μιλησει να την στηριξουμε και αυτην.Yπαρχει και η σερενατα ρε ματίλνταααα!
Ετυχε βρε !!!Και η σερενατα βεβαιως, βεβαιως παιδι μου Sirkos. Να βγει να μιλησει να την στηριξουμε και αυτην.
(Εσυ εχεις τρελο θεμα με το ασπρο και το κοκκινο τελικα, βρε μηπως εισαι Ελβετος?)
Μετά απο 12 σελίδες εσύ ωθήθηκες να αγοράσεις απο πετσοπ? Έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης της Ελληνικής γλώσσας ή απλά αυτό ήθελες να καταλάβεις;Μετά από όλα αυτά ουσιαστικά καταλήγω στο συμπέρασμα: πολλοί από αυτούς που απάντησαν εδώ δεν νοιάζονται καθόλου για τα ζώα, άσχετα που προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι το κάνουν. Έχουν απλά καταλάβει μια θεσούλα έστω και εθελοντική, η οποία τους κάνει να αισθάνονται και αυτοί ότι κάτι υπεύθυνο κάνουν στη ζωή τους.
Αυτός που θέλει να πάρει ένα ζωάκι θα το πάρει. Το θέμα είναι ότι εσείς τον ωθείτε με τη συμπεριφορά σας να το πάρει από πετσόπ και από ιδιώτες, στηρίζοντας έτσι έμμεσα εσείς οι ίδιοι αυτή τη βιομηχανία και αποτρέποντάς τον από το να βοηθήσει κάποιο αδέσποτο ζώο.
Πραγματικά είναι λυπηρό για την ήδη κατεστραμμένη Ελλάδα του σήμερα να βλέπω ότι ουσιαστικά ελπίδα δεν υπάρχει καμία για αυτή τη χώρα. Υπάρχει τόσος φόβος και τόση μιζέρια, να συμφωνήσουμε με την κοινή γνώμη για να ανήκουμε σε μια κλίκα μπας και επιβιώσουμε.. Παλιά ρε ο Έλληνας ήταν πιο τσαμπουκάς και είχε το θάρρος της γνώμης του. Τώρα κατάντησε ανθρωπάκι που άγεται και φέρεται. Κρίμα..
Για να καταλάβω...Παλιά ρε ο Έλληνας ήταν πιο τσαμπουκάς και είχε το θάρρος της γνώμης του. Τώρα κατάντησε ανθρωπάκι που άγεται και φέρεται. Κρίμα..