και η απαντηση στο ποστ σου ειναι πως ναι τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια!Το ενα εκατομμυριο ειναι για μενα οπως ειναι ο Θεος :
"Ξερω οτι υπαρχει αλλα δεν τον εχω δει ποτε μου"
Το σκυλακο μου απ' την αλλη τον βλεπω και τον χαιρομαι καθε μερα που περναει...Η απαντηση ειναι ευκολη...Οχι στο μυριο Ναι στον σκυλακο μου.
Δεν θα με πειραξει να μην αποκτησω κατι που ποτε δεν ειχα. Με το σκυλο μου ειμαι ευτυχισμενος καθε μερα, με το μυριο θα ειμαι μονο και μονο γιατι θα ειμαι πλουσιος? ειναι τελικα τα λεφτα το παν σε αυτο τον κοσμο?
Και π.χ. στη περιπτωση που δωσω το σκυλο μου κι αυτος αρρωστησει και πεθανει μετα απο λιγο καιρο, πως θα νιωσω οταν θα το μαθω και δεν θα μπορω να τον δω? τι να μου κανει και το μυριο μετα?
Αυτα!!! στα @@ μου τα λεφτα... η οικογενεια μου πανω απο ολα! Και ναι ρε φιλε, το σκυλι δεν το συγκρινω με τους ανθρωπους, στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι κατα πολυ καλυτερο!και ειναι σαν το παιδι μου και αυτος και ο γατος μου, απλως περπατανε στα τεσσερα, ειναι τριχωτα και δεν μιλανε πολυ καθαρα!!!
PEACE!
@superman "Μπορεί οι γυναίκες να προσποιούνται οργασμούς, αλλά οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις" <--- οτι περιμενει να διαβασει κανεις σε φορουμ για σκυλια!!! χαχαχαχα!
Οσοι θα το δινανε για το μυριο ή και για λιγοτερα μπραβο τους και καμαρι τους και δεν τους κρινει κανεις!!! Οτι αισθανεται ο καθεις!!!
Πεστα ρε φιλε να αγιασει το στομα σουΔεν θα με πειραξει να μην αποκτησω κατι που ποτε δεν ειχα. Με το σκυλο μου ειμαι ευτυχισμενος καθε μερα, με το μυριο θα ειμαι μονο και μονο γιατι θα ειμαι πλουσιος? ειναι τελικα τα λεφτα το παν σε αυτο τον κοσμο?
Και π.χ. στη περιπτωση που δωσω το σκυλο μου κι αυτος αρρωστησει και πεθανει μετα απο λιγο καιρο, πως θα νιωσω οταν θα το μαθω και δεν θα μπορω να τον δω? τι να μου κανει και το μυριο μετα?
Αυτα!!! στα @@ μου τα λεφτα... η οικογενεια μου πανω απο ολα! Και ναι ρε φιλε, το σκυλι δεν το συγκρινω με τους ανθρωπους, στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι κατα πολυ καλυτερο!και ειναι σαν το παιδι μου και αυτος και ο γατος μου, απλως περπατανε στα τεσσερα, ειναι τριχωτα και δεν μιλανε πολυ καθαρα!!!
Ναι ειμαι οικογενεια με ένα ζωο και μου φαινεται πολύ λογικοαυτο το λες ξεροντας οτι δεν προκειται ν στερηθεις τα παντα.στερησου τα παντα κ μετα ελα πες μου για το σκυλο.κ τον εχεις κ 6 μηνες μονο....
κ αυτη τη μπουρδα με το "ο σκυλος ειναι στην οικογενεια μ" τη διαβασα πολυ εδω περα... μιλατε γ αυτη τη λεξη που αποτελείται από δύο συνθετικά τα, «οίκος» και «γένος». ε αν ειστε οικογενεια με ενα ζωο κ σας ακουγεται αυτο λογικο τοτε οκ...
τοτε οκ!!Ναι ειμαι οικογενεια με ένα ζωο και μου φαινεται πολύ λογικο
Ουσιαστικά, είναι η αγορά των συναισθημάτων σου και όχι του σκύλου.
Είναι ο πόνος της αποχώρισης και των αναμνήσεων.
πεστααα ρε φιλεε..πεστα γιατι κανεις δεν μας ακουειΜε το σκυλο μου ειμαι ευτυχισμενος καθε μερα, με το μυριο θα ειμαι μονο και μονο γιατι θα ειμαι πλουσιος? ειναι τελικα τα λεφτα το παν σε αυτο τον κοσμο?
χαχαχα!!! δεν πειραζει! με αυτους συμφωνουμε οτι διαφωνουμε!πεστααα ρε φιλεε..πεστα γιατι κανεις δεν μας ακουει![]()
Και γω τα δινω παντως !!! Ειδικα σημερα και τζαμπα μη σου πω..........αλλα οχι τζαμπα μην ειμαι κοροιδο,και τα 2 μαζι ,πακετο προσφορας ειναι, 2στη τιμη του ενος εκατομυριου € .