Τον πουλάς;

Τον πουλάς για το εκατομμυριάκι?

• Total voters
    446

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
Το ενα εκατομμυριο ειναι για μενα οπως ειναι ο Θεος :
"Ξερω οτι υπαρχει αλλα δεν τον εχω δει ποτε μου" :)

Το σκυλακο μου απ' την αλλη τον βλεπω και τον χαιρομαι καθε μερα που περναει...Η απαντηση ειναι ευκολη...Οχι στο μυριο Ναι στον σκυλακο μου.
Δεν θα με πειραξει να μην αποκτησω κατι που ποτε δεν ειχα. Με το σκυλο μου ειμαι ευτυχισμενος καθε μερα, με το μυριο θα ειμαι μονο και μονο γιατι θα ειμαι πλουσιος? ειναι τελικα τα λεφτα το παν σε αυτο τον κοσμο?

Και π.χ. στη περιπτωση που δωσω το σκυλο μου κι αυτος αρρωστησει και πεθανει μετα απο λιγο καιρο, πως θα νιωσω οταν θα το μαθω και δεν θα μπορω να τον δω? τι να μου κανει και το μυριο μετα?

Αυτα!!! στα @@ μου τα λεφτα... η οικογενεια μου πανω απο ολα! Και ναι ρε φιλε, το σκυλι δεν το συγκρινω με τους ανθρωπους, στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι κατα πολυ καλυτερο! :) και ειναι σαν το παιδι μου και αυτος και ο γατος μου, απλως περπατανε στα τεσσερα, ειναι τριχωτα και δεν μιλανε πολυ καθαρα!!!

PEACE!
@superman "Μπορεί οι γυναίκες να προσποιούνται οργασμούς, αλλά οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις" <--- οτι περιμενει να διαβασει κανεις σε φορουμ για σκυλια!!! χαχαχαχα!

Οσοι θα το δινανε για το μυριο ή και για λιγοτερα μπραβο τους και καμαρι τους και δεν τους κρινει κανεις!!! Οτι αισθανεται ο καθεις!!!
και η απαντηση στο ποστ σου ειναι πως ναι τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια!
και περιμενω την ευκαιρια για να το αποδειξω:p

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
Δεν θα με πειραξει να μην αποκτησω κατι που ποτε δεν ειχα. Με το σκυλο μου ειμαι ευτυχισμενος καθε μερα, με το μυριο θα ειμαι μονο και μονο γιατι θα ειμαι πλουσιος? ειναι τελικα τα λεφτα το παν σε αυτο τον κοσμο?

Και π.χ. στη περιπτωση που δωσω το σκυλο μου κι αυτος αρρωστησει και πεθανει μετα απο λιγο καιρο, πως θα νιωσω οταν θα το μαθω και δεν θα μπορω να τον δω? τι να μου κανει και το μυριο μετα?

Αυτα!!! στα @@ μου τα λεφτα... η οικογενεια μου πανω απο ολα! Και ναι ρε φιλε, το σκυλι δεν το συγκρινω με τους ανθρωπους, στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι κατα πολυ καλυτερο! :) και ειναι σαν το παιδι μου και αυτος και ο γατος μου, απλως περπατανε στα τεσσερα, ειναι τριχωτα και δεν μιλανε πολυ καθαρα!!!
Πεστα ρε φιλε να αγιασει το στομα σου

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
αυτο το λες ξεροντας οτι δεν προκειται ν στερηθεις τα παντα.στερησου τα παντα κ μετα ελα πες μου για το σκυλο.κ τον εχεις κ 6 μηνες μονο....

κ αυτη τη μπουρδα με το "ο σκυλος ειναι στην οικογενεια μ" τη διαβασα πολυ εδω περα... μιλατε γ αυτη τη λεξη που αποτελείται από δύο συνθετικά τα, «οίκος» και «γένος». ε αν ειστε οικογενεια με ενα ζωο κ σας ακουγεται αυτο λογικο τοτε οκ...
Ναι ειμαι οικογενεια με ένα ζωο και μου φαινεται πολύ λογικο

twipsy

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2009
329
1
Αργος
Ειναι και αναλογα το ποσο καιρο εχεις τον σκυλο και τα ποσα εχετε περασει μαζι ..... Εγω ειχα πει πριν απο περιπου 3-4 μηνες οτι για ενα μυριο δεν θα τον εδινα διοτι τωρα εχουμε δεθει κατα πολυ δεν μπορω να σκεφτω εμενα χωρης αυτον !!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Ουσιαστικά, είναι η αγορά των συναισθημάτων σου και όχι του σκύλου.
Είναι ο πόνος της αποχώρισης και των αναμνήσεων.

εεεε αυτο ειναι...δεν νωμιζω πως θα μπορουσα να τον πουλησω...ακομα και αν ειχα την εγκυηση του αλλου οτι θα περνουσε καλα το σκυλι δεν νωμιζω οτι θα τον εμπιστευομουν
επισης αμα εισαι μαζι με τον σκυλο σου τοσα χρονια εχει αναπτυχθει ενας μεγαλος δεσμος αναμεσα σας...και αμα τον πουλησεις θα ειναι σαν να εχασες εναν αδελφο...

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Με το σκυλο μου ειμαι ευτυχισμενος καθε μερα, με το μυριο θα ειμαι μονο και μονο γιατι θα ειμαι πλουσιος? ειναι τελικα τα λεφτα το παν σε αυτο τον κοσμο?

πεστααα ρε φιλεε..πεστα γιατι κανεις δεν μας ακουει :p

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
πεστααα ρε φιλεε..πεστα γιατι κανεις δεν μας ακουει :p
χαχαχα!!! δεν πειραζει! με αυτους συμφωνουμε οτι διαφωνουμε! :)
δεν ειναι ολα προς πωληση φιλοι μου!

"...Πιστευω στον ανθρωπο που ανατελλει μεσα απ' το σκοταδι των αιωνων(...) ο Χομο Σαπιενς ζει για την επιβιωση σε εναν κοσμο δυσκολο, ανταγωνιστηκο, συσσωρευει πραγματα για να καλυψει τα κενα του μεσα του(...) ο Χομο Λουμινους νιωθει, αγαπαει, αισθανεται, δινει χωρις να περιμενει ανταλλαγματα..."

"...Σαν το σκυλί* τους θα σ' έχουν, δικέ μου, μα δε θα έχεις ψυχή να το νοιώσεις, θα είναι για σένα αργά..."

...Ειχα κεφια τι να κανουμε!

Φιλικα πολλα Φιλια στους Φιλους που Φιλουν και Φυλουν τους Σκυλους τους Προσφιλως

*για να μην πειτε πως ειμαι οφ τοπικ

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Και η δική μου απάντηση είναι όχι. Αν ήμουν πλούσια και είχα συνηθίσει στη χλιδή θα με πείραζε να χάσω ένα εκατομμύριο. Ενώ τώρα τι είχαμε τι χάσαμε. Να πάρω ενα εκατομμύριο να τα κανω τι? Να αγοράσω σπίτια,αυτοκίνητα, ρούχα, παπούτσια? Είμαι σίγουρη πως τα τεράστια σπίτια δεν σε κάνουν ευτυχισμένο, τα ακριβά ρούχα δεν παίζουν μαζί σου και τα παπούτσια δεν τρελαίνονται απο τη χαρά τους όταν γυρίζεις σπίτι. Όπότε δεν θα άλλαζα το γλυκό μου Diegaki για τίποτα.
Και εδώ που τα λέμε το σκυλί βρε παιδιά είναι μέλος της οικογένειας, πως θα το δώσεις για τα λεφτα? Άσε που αν υπήρχε έστω και μια ελάχιστη πιθανότητα να τον δώσω τότε θα ένιωθα απίστευτες τύψεις και στεναχώρια, που δεν νομίζω πως το ενα εκατομμυριακι θα με παρηγορούσε... Οπότε να τα βράσω τα λεφτά.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Κι εγώ όχι απάντησα. Ούτε τη Ρούνη ούτε τον Άρη...

η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζομαι το ένα μύριο. Κι αυτό γιατί είμαι ζάμπλουτη...!!!!

(έχω ....λεφτά...αισθήματα!!!!!;))

Άσε που μετά θα φοβόμουν μην με απαγάγουν.....

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Δεν μπορώ να το καταλάβω βρε παιδια γιατί σας φαίνεται τόσο παράξενο που λέμε οτι δεν δίνουμε τα σκυλιά μας?

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ρε καλα κανετε αν και ειναι πολλα τα λεφτα
εγω παντως τα δινω.
oσο για την agathe πιανει το πνευμα μου
και χωρις πλακα οποιανου του τυχει και δε θελει μου λεει εμενα

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Όχι μην το λες αυτό.. Τώρα μιλάμε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας :p αλλά εμένα προσωπικά αν μου τα δίνανε δεν θα τα έπαιρνα. Άνθρωπος είμαι θα έμπαινα σε πειρασμό αλλά τελικά δεν θα μπορούσα να τον αποχωριστώ. Ωραίο το ένα εκατομμύριο δεν λέω, αλλά δεν θα μου έλειπε γιατί πολύ απλά ποτέ δεν το είχα, μου φτάνουν αυτά που ήδη έχω. Και δεν λέω καλά θα ήταν να τα κέρδιζα στο τζοκερ η να μου τα χαρίζαν (και άλλη επιστημονική φαντασία), αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό. Το θέμα είναι τι αποχωρίζεσαι για να τα πάρεις..

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Και γω τα δινω παντως !!! Ειδικα σημερα και τζαμπα μη σου πω..........αλλα οχι τζαμπα μην ειμαι κοροιδο,και τα 2 μαζι ,πακετο προσφορας ειναι, 2στη τιμη του ενος εκατομυριου € .

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Και γω τα δινω παντως !!! Ειδικα σημερα και τζαμπα μη σου πω..........αλλα οχι τζαμπα μην ειμαι κοροιδο,και τα 2 μαζι ,πακετο προσφορας ειναι, 2στη τιμη του ενος εκατομυριου € .
:D:D:DΑ αυτά δεν είναι τίποτα... Αν ήταν έτσι τότε εγώ θα έπρεπε να πλήρωνα τον κόσμο για να μου τον πάρει, όχι να ζητάω και εκατομμύριο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia